Dupa multitudinea de optiuni ce s-au deschis din thread am mai cules cateva jocuri, Fearsome Floors, Sabouteur si in scurt timp vor mai urma Geistesblitz, Mutant Meeple ( Ricochet Robots ), Alhambra, MEMOIR '44, Isla Dorada si mai vedem.
Interesanta optiune a devenit pentru mine ( thx lui FlOP0 pt ca mi-a deschis ochii ) versiunea tableta a catorva jocuri, numai in conditii de deplasari lungi gen concedii si extraweekenduri, moment in care as mai salva din spatiu si posibilitatea de a distruge sau pierde din jocul original diverse, ca de...
- Forbidden Island ( un joc intens trait de toti )
- Survive!Escape from Atlantis
- Can't stop
- Hey That's My Fish
- Smallworld
- Ticket to Ride
- Das Verrückte Labyrinth
- Catan
- Carcassone
- Dixit
- Geistesblitz
- Scotland Yard
- Agricola
Unele dintre jocurile de mai sus inca nu le-am achizitionat ( inca .. cele cu negru ) si ar fi un preview interesant pentru mine, iar daca devin interesante, ma obliga si la achizitia lor "nevirtuala". Aici am nevoie de cateva "hinturi" de la voi, pt ca din ce am citit unele dintre jocuri au reusit cu succes implementarea virtuala, altele mai putin si sunt curios de parerea voastra sau completarile voastre la aceasta lista virtuala. De exemplu Survive ! nu este implementat de cei care au publicat jocul boardgame si se pare ca nu este ca "originalul" si se cam poticneste. In schimb Scotland Yard ( de vreo 8 ani tot caut sa il cumpar ) si alte cateva merita din plin joaca in lumea virtuala. Aici mai pot fi discutii ale unor jocuri "mai grele" pe care le-am vazut translatate in virtual dar cred ca se poate deschide un alt thread cu si despre jocurile virtuale portate versus original boargame. Nu vreau sa fiu inteles gresit, sunt adeptul jocurilor pe tabla dar uneori virtualul isi castiga partea prin calitatile prin care si-a facut loc in viata noastra ( mai mult sau mai putin ).
Respect
Cristake