magnum wrote:Dragul meu, in principiu nu m-as pozitiona in situatia ingrata de a comenta preturile jocurilor scoase la vanzare de catre membrii de top ai forumului.
DAR, in acest caz, nu pot sa nu remarc faptul ca pretul jocului Ticket to Ride este acelasi ca in cel putin doua magazine online din Romania. Din cate stiu, magazinele au proasta obisnuinta sa vanda jocurile sigilate. Oricum, vei deveni vedeta si idolul meu in domeniul vanzarilor second-hand daca vei reusi sa vinzi un joc folosit la acelasi pret cu unul sigilat.
Mult succes!
Vreau si eu sa cumpar ACUM TtR cu 150 RON, zi-mi te rog de unde. Precizez ca sunt in Bucuresti.
Nu stiu cate jocuri second ai cumparat tu dar din experienta mea, la boardgames, singura diferenta dintre sigilat si second hand este doar plasticul in care e invelita cutia. Sa nu mai spun ca poti avea supriza placuta ca la un second, cartile sa fie deja sleevuite, componentele aranjate frumos pe catergorii, iar eu personal chiar am primit Euphoria second cu niste cutii pentru componenete incluse (cutii care sigur nu se gaseau in jocul sigilat). Cam astea sunt proastele obieciuri cu care se ocupa cei care vand second-uri pe aici.
Ah, si fara "dargul meu ... ", te rog ...