Vand Ticket to Ride, Here I Stand, Space Cadets

Post Reply
Rautz

Vand Ticket to Ride, Here I Stand, Space Cadets

18 Mar 2014, 11:30

Image
Ticket to Ride - 149 Lei

(jocul este ca nou, jucat o singura data)

Image
Here I Stand - 199 Lei

Image
Space Cadets - 159 Lei
(din cate imi dau seama are extra Torpedo Track, si extra crystal tiles)

Predare personala in Bucuresti sau prin curier platit de cumparator (plata pe card ING)

Accept schimburi cu jocuri din Wishlist
Last edited by Rautz on 07 Apr 2014, 14:32, edited 2 times in total.

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

Re: Vand Ticket to Ride, Here I Stand

18 Mar 2014, 12:46

Rautz wrote:
Image
Here I Stand - 199 Lei
Iar?! :o

Rautz

18 Mar 2014, 12:51

Asa-mi place mie jocul asta, sa-l am mereu la vanzare.

Singura data cand nu l-am avut la vanzare, m-a intrebat cineva pe BGG de el, si am fost nevoit sa-l directionez catre locuri unde costa vreo 350 Lei.

magnum
Teen Meeple
Teen Meeple

18 Mar 2014, 22:19

Dragul meu, in principiu nu m-as pozitiona in situatia ingrata de a comenta preturile jocurilor scoase la vanzare de catre membrii de top ai forumului.
DAR, in acest caz, nu pot sa nu remarc faptul ca pretul jocului Ticket to Ride este acelasi ca in cel putin doua magazine online din Romania. Din cate stiu, magazinele au proasta obisnuinta sa vanda jocurile sigilate. Oricum, vei deveni vedeta si idolul meu in domeniul vanzarilor second-hand daca vei reusi sa vinzi un joc folosit la acelasi pret cu unul sigilat.
Mult succes!

Rautz

18 Mar 2014, 23:17

Trecand peste formula de adresare folosita, si peste faptul ca in general nu e frumos sa ne bagam peste ofertele oamenilor cat timp nu sunt aberante, poti sa dai si linkul celor 2 magazine care-l vand cu 150 Lei, sa stie si potentialii cumparatori(si eu cu ocazia asta), eu nu l-am gasit decat la un magazin din Timisoara care are 24 Lei transportul.
N-am absolut nici o problema ca oamenii sa gaseasca cele mai bune preturi si cele mai bune oferte pentru ei.
Din pacate, pentru ca jocul mi-e drag si este in stare excelenta, mai jos de acest pret nu-l dau.

Multumesc.

magnum
Teen Meeple
Teen Meeple

18 Mar 2014, 23:26

Cu aceasta ocazie sper sa nu se inteleaga ca fac reclama site-urior de boardgames. http://www.boardgamer.ro/Jocuri-de-stra ... t-To-Ride/ aici e 150 de lei. Momentan e indisponibil, dar in cazul in care vreti sa faceti o comanda presupun ca il vor aduce la acest pret. Si mai e si site-ul din Timisoara. http://www.boardgameshop.ro/produse/fam ... to+ride/50 aceiasi 150 de lei.

Rautz

18 Mar 2014, 23:34

Cu ocazia asta am aflat ca am un magazin de boardgames in apropiere.
Nu m-as baza prea mult pe preturile jocurilor indisponibile, in general preturile unor boardgames au crescut in ultimii 2 ani cu vreo 30-40 Lei.

Nici o problema insa din partea mea daca gasiti jocul la un pret mai bun, in opinia mea e un joc excelent pe care merita sa-l aveti in colectie, cu cat mai ieftin, cu atat mai bine.
Al meu e disponibil, cu livrare in principiu oriunde in Bucuresti la o gura de metrou.

Multumesc.

Keyser
King Meeple
King Meeple

19 Mar 2014, 12:38

magnum wrote:Dragul meu, in principiu nu m-as pozitiona in situatia ingrata de a comenta preturile jocurilor scoase la vanzare de catre membrii de top ai forumului.
DAR, in acest caz, nu pot sa nu remarc faptul ca pretul jocului Ticket to Ride este acelasi ca in cel putin doua magazine online din Romania. Din cate stiu, magazinele au proasta obisnuinta sa vanda jocurile sigilate. Oricum, vei deveni vedeta si idolul meu in domeniul vanzarilor second-hand daca vei reusi sa vinzi un joc folosit la acelasi pret cu unul sigilat.
Mult succes!

Vreau si eu sa cumpar ACUM TtR cu 150 RON, zi-mi te rog de unde. Precizez ca sunt in Bucuresti.

Nu stiu cate jocuri second ai cumparat tu dar din experienta mea, la boardgames, singura diferenta dintre sigilat si second hand este doar plasticul in care e invelita cutia. Sa nu mai spun ca poti avea supriza placuta ca la un second, cartile sa fie deja sleevuite, componentele aranjate frumos pe catergorii, iar eu personal chiar am primit Euphoria second cu niste cutii pentru componenete incluse (cutii care sigur nu se gaseau in jocul sigilat). Cam astea sunt proastele obieciuri cu care se ocupa cei care vand second-uri pe aici.

Ah, si fara "dargul meu ... ", te rog ...
#nambos

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint

Rautz

19 Mar 2014, 12:40

Keyser wrote: "dargul meu ... "
Ha, te-am prins, TYPO
Acum n-o sa mai scrii pe aici o luna :P

Rautz

Re: Vand Ticket to Ride, Here I Stand, Space Cadets

07 Apr 2014, 14:32

am adaugat la oferta Space Cadets

Post Reply

Return to “Vanzari”