Autumn 2019 Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Re: Autumn 2019 Romanian Math Trade
Pe viitor e de preferat sa adaugati toate informatiile (sau sa faceti editarile) pentru fiecare joc inainte ca lista sa se inchida.
Comentariile adaugate ulterior inchiderii se pot sincroniza in OLWLG, dar nu pot obliga pe nimeni sa citeasca toate comentariile inainte de a da SUBMIT WANTLIST.
E bine sa o faceti, in schimb. Dar nu va fi niciodata o constrangere.
Atentie insa:
Daca informatiile din comentariu contrazic flagrant informatiile din descrierea jocului, cade in responsabilitatea celui care nu a furnizat informatia corecta de la bun inceput sa rezolve toate problemele aparute ulterior.
Luati postul asta doar pe o informare, nu cer nimanui sa se justifice sau sa ofere scuze sau sa nu includa la schimb anumite jocuri.
N-am vazut nimic ingrijorator la o prima vedere, sper sa nu ma insel.
Dar fiecare trebuie sa stie ca e responsabil de informatiile pe care le ofera.
Comentariile adaugate ulterior inchiderii se pot sincroniza in OLWLG, dar nu pot obliga pe nimeni sa citeasca toate comentariile inainte de a da SUBMIT WANTLIST.
E bine sa o faceti, in schimb. Dar nu va fi niciodata o constrangere.
Atentie insa:
Daca informatiile din comentariu contrazic flagrant informatiile din descrierea jocului, cade in responsabilitatea celui care nu a furnizat informatia corecta de la bun inceput sa rezolve toate problemele aparute ulterior.
Luati postul asta doar pe o informare, nu cer nimanui sa se justifice sau sa ofere scuze sau sa nu includa la schimb anumite jocuri.
N-am vazut nimic ingrijorator la o prima vedere, sper sa nu ma insel.
Dar fiecare trebuie sa stie ca e responsabil de informatiile pe care le ofera.
- rabesandratana
- King Meeple

- Custom Rank: Parerolog
Da, eu mi-am editat destul de mult intrarile initiale si am sters/inlocuit unele jocuri care apoi au devenit SWEETNER pentru alte intrari mai vechi, facute acum cateva zile si dupa ora 23 mi-a venit "ideea stralucita" sa mai adaug repede 3 jocuri si cum din secunda in secunda se putea inchide sandramaua, am pus de pe telefon informatiile in graba si azi adaugat comentariu despre acele jocuri, asa ca ultimele 3 nu le mai includ deloc in Math Trade, nu o sa bifez nimic pentru acele jocuri.
O alta intrebare legata de DUPLICATE:
Daca bifez mai multe sume de 100 lei sa zicem de la diferiti useri, trebuie sa pun "duplicate" precum fac in cazul in care bifez 2 titluri identice de la useri diferiti? Nu am bifat niciodata la vreun MT bani si vreau sa ma asigur ca nu gresesc. Mersi!
Daca bifez mai multe sume de 100 lei sa zicem de la diferiti useri, trebuie sa pun "duplicate" precum fac in cazul in care bifez 2 titluri identice de la useri diferiti? Nu am bifat niciodata la vreun MT bani si vreau sa ma asigur ca nu gresesc. Mersi!
- vall
- King Meeple

Doar daca ti-e frica ca nu cumva sa obtii mai multe exemplare dintr-o hartie de 100 
- danyelb
- King Meeple

Te-ar deranja daca ai primi mai multe sume de 100? Daca da, pune duplicate protection 
Teamwork is essential; it gives the enemy other people to shoot at.
- rabesandratana
- King Meeple

Nu, dar eu ma gandeam ca trebuie sa dau si mai multe copii ale respectivului joc. Ceea ce nu am.
- iadrianik
- King Meeple

Nu, nu trebuie sa folosesti duplicate protection in acest caz. Asta inseamna ca e posibil sa schimbi mai multe jocuri pentru mai multe sume de 100 lei fiecare.rabesandratana wrote: ↑27 Sep 2019, 13:34O alta intrebare legata de DUPLICATE:
Teoretic ai putea folosi duplicate protection in acest caz doar daca vrei sa dai un joc cu 100 lei, dar nu vrei sa dai un al doilea joc pentru alti 100 lei. Dar nu pea vad de ce ar vrea cineva asa ceva.
- DanielIndru
- King Meeple

DanielIndru wrote: ↑27 Sep 2019, 13:17Luati postul asta doar pe o informare, nu cer nimanui sa se justifice sau sa ofere scuze sau sa nu includa la schimb anumite jocuri.
rabesandratana wrote: ↑27 Sep 2019, 13:34Da, eu mi-am editat destul de mult intrarile initiale si am sters/inlocuit unele jocuri care apoi au devenit SWEETNER pentru alte intrari mai vechi, facute acum cateva zile si dupa ora 23 mi-a venit "ideea stralucita" sa mai adaug repede 3 jocuri si cum din secunda in secunda se putea inchide sandramaua, am pus de pe telefon informatiile in graba si azi adaugat comentariu despre acele jocuri, asa ca ultimele 3 nu le mai includ deloc in Math Trade, nu o sa bifez nimic pentru acele jocuri.
Am crezut ca sunt suficient de clar...
- iadrianik
- King Meeple

Daca bifezi ca esti de acord ca jocul tau A sa il dai pentru jocurile X, Y, Z ale celorlalti useri, e acelasi lucru.rabesandratana wrote: ↑27 Sep 2019, 13:48Nu, dar eu ma gandeam ca trebuie sa dau si mai multe copii ale respectivului joc. Ceea ce nu am.
Nu inseamna ca trebuie sa ai mai multe exemplare din A.
Jocul A se poate schimba ori doar cu X, ori doar cu Y, ori doar cu Z, nu nu cu mai multe in acelasi timp.
Orice schimb e 1:1.
- DanielIndru
- King Meeple

In cazul in care exista nelamuriri legate de jocurile primite si trimise de colegul din Bulgaria: eu cred ca exprimarea lui e foarte clara atunci cand spune "Shipping: Free shipping to Romania (and I'll pay for the shipping of games I receive if they need to be shipped outside Romania. I will appreciate if we can arrange combine shipping)."
Se aplica pentru toate jocurile pe care le primeste si trimite, indiferent daca pentru ele schimba bani sau alte jocuri.
In cazul ofertelor de bani, singurul lucru care trebuie specificat este cum se face transferul si in sarcina cui cad comisioanele, daca exista.
Avem numai experiente pozitive cu participarea lui la Math Trades anterioare (din cate stiu eu).
Daca e cineva care a avut vreun incident sau neplacere, e invitat sa spuna.
Se aplica pentru toate jocurile pe care le primeste si trimite, indiferent daca pentru ele schimba bani sau alte jocuri.
In cazul ofertelor de bani, singurul lucru care trebuie specificat este cum se face transferul si in sarcina cui cad comisioanele, daca exista.
Avem numai experiente pozitive cu participarea lui la Math Trades anterioare (din cate stiu eu).
Daca e cineva care a avut vreun incident sau neplacere, e invitat sa spuna.
- Keyser
- King Meeple

A explicat acum 4 ani un geniu cum sta treaba cu duplicate protection aici. Eu am inteles perfect.rabesandratana wrote: ↑27 Sep 2019, 13:34Da, eu mi-am editat destul de mult intrarile initiale si am sters/inlocuit unele jocuri care apoi au devenit SWEETNER pentru alte intrari mai vechi, facute acum cateva zile si dupa ora 23 mi-a venit "ideea stralucita" sa mai adaug repede 3 jocuri si cum din secunda in secunda se putea inchide sandramaua, am pus de pe telefon informatiile in graba si azi adaugat comentariu despre acele jocuri, asa ca ultimele 3 nu le mai includ deloc in Math Trade, nu o sa bifez nimic pentru acele jocuri.
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- thenede
- King Meeple

Intampin probleme cu logarea in OLWLG:DanielIndru wrote: ↑18 Sep 2019, 16:07https://www.boardgamegeek.com/geeklist/ ... math-trade
Data limita pentru adaugarea de jocuri in lista: Joi 26 Septembrie 2019, 20:00 GMT (23:00 ora locala).
Data limita pentru trimiterea de wantlists in OLWLG: Luni 30 Septembrie 2019, 20:00 GMT (23:00 ora locala).
Spor la schimburi!
Your connection is not private
Attackers might be trying to steal your information from bgg.activityclub.org (for example, passwords, messages, or credit cards).
This server could not prove that it is bgg.activityclub.org; its security certificate expired 2 days ago.
Am incercat de pe 2 calculatoare/sisteme de operare .... sfaturi?
Multumesc
- rabesandratana
- King Meeple

Da, și eu am aceasta problema. Am încercat pe 2 calculatoare și îmi da mesajul cu: is not safety. De ieri e asa. As fi vrut sa mai bifez câteva jocuri, dar asta e. Rămâne ce am apucat sa pun vineri.
- thenede
- King Meeple

cool ... eu am stat o saptamana sa bifez, vreo 9000 de bife si am zis ca mai fac o verificare azi si dau submit....suuuuper!
- LookyRo
- King Meeple

Nu va panicati. In weekend le-a expirat certificatul de securitate... nu-i chiar atat de grav.
Il vor reinnoi in curand (probabil nu stiau ca expira in perioada asta).
Pana atunci: Click "Advanced" -> "Proceed to bgg.activityclub.org (unsafe)"
Il vor reinnoi in curand (probabil nu stiau ca expira in perioada asta).
Pana atunci: Click "Advanced" -> "Proceed to bgg.activityclub.org (unsafe)"
- DanielIndru
- King Meeple

- thenede
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
ok, so ma pot loga fara riscuri? si eu am intampinat aceeasi problema, de-asta n-am facut nimic in we 
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
also, poate ma ajutati cu o info: in mod normal, in pagina cu edit you wants, in partea de sus a tabelului, aparea si duplicate protection. acum nu mai e! am uitat eu ceva?! please, help
- DanielIndru
- King Meeple

Sunt 5 butoane sus, Table (galben) Summary (roz) Duplicate Protection (albastru) How to Submit Your Lists (verde inchis) Official Format (verde deschis).
Pe astea le vezi?
Pe astea le vezi?
- DanielIndru
- King Meeple

Din cate imi aduc aminte, sistemul detecteaza cand ai selectat de mai multe ori acelasi joc si iti propune Duplicate Protection.
Daca nu, trebuie sa adaugi tu manual.
Ai acelasi joc bifat de mai multe ori la Wants?
Daca nu, trebuie sa adaugi tu manual.
Ai acelasi joc bifat de mai multe ori la Wants?