Autumn 2019 Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- AngelEye
- King Meeple

Re: Autumn 2019 Romanian Math Trade
Eu zic ca o greseala dupa atatea mt reusite se poate trece cu vederea 
- Teddy
- King Meeple

DanielIndru wrote: ↑30 Sep 2019, 23:49Teddy, te rog sa verifici maine in geekmail-ul primit automat cand ai dat submit daca s-a strecurat vreo greseala.
Incerc sa ma uit si eu dimineata prin lanturi sa vad ce inteleg.
In apararea mea am avut de bifat mii de casute. Dupa cateva jocuri pe care le-am trecut la want mi-am dat seama ca imi lua ore, asa ca am trecut la varianta lenesa si anume "check all" si apoi debifam ce nu vroiam sa dau.
Asa probabil ca s-a strecurat treaba asta necurata.
Stiu sigur ca am mai patit asa la ultimul sau penultimul MT si nu mi s-a atras atentia, de asta am mers pe varianta easy.
Propuneri?
- suf
- King Meeple

Ce-i drept, e aiurea checkboxuiala aia. Ca workflow, eu dau valori la ce pot primi, apoi bifez cate o casuta la fiecare "de dat" si am un script care bifeaza apoi toate lucrurile "mai valoroase" "de primit". Mi-a luat doar cateva minute sa obtin cele 1200 de bife. Nu ca ar ajuta cu ceva informatia asta acum.Teddy wrote: ↑01 Oct 2019, 00:03DanielIndru wrote: ↑30 Sep 2019, 23:49Teddy, te rog sa verifici maine in geekmail-ul primit automat cand ai dat submit daca s-a strecurat vreo greseala.
Incerc sa ma uit si eu dimineata prin lanturi sa vad ce inteleg.
In apararea mea am avut de bifat mii de casute. Dupa cateva jocuri pe care le-am trecut la want mi-am dat seama ca imi lua ore, asa ca am trecut la varianta lenesa si anume "check all" si apoi debifam ce nu vroiam sa dau.
Asa probabil ca s-a strecurat treaba asta necurata.
Stiu sigur ca am mai patit asa la ultimul sau penultimul MT si nu mi s-a atras atentia, de asta am mers pe varianta easy.
Propuneri?
Nu stiu ce-i de facut. Sa zica organul autoritar. O varianta e sa debifezi checkboxurile de la intersectia banilor cu bani. Din partea mea poate ramane si asa cum e si te tin minte
- Teddy
- King Meeple

La fiecare math trade am fost pe principiul "sa fie schimburi" si de cand particip am fost in top 3 atat la tradeuri cat si la procentaj. Deci bifez in draci cu alte cuvinte.
Ne zice Daniel maine cum vrea sa procedam.
Wait..what...?! Mi-au iesit 19 schimburi? Wtf.. nu mai am cutii.. cum ziceam.
@ danyelb teddz = teddy
Plus = plu
Ne zice Daniel maine cum vrea sa procedam.
Wait..what...?! Mi-au iesit 19 schimburi? Wtf.. nu mai am cutii.. cum ziceam.
@ danyelb teddz = teddy
Plus = plu
- iadrianik
- King Meeple

O alta varianta, in afara de re-run, este ca Teddy sa ia cei 210 lei de la Plu si sa ii dea lui Cristi.
- Teddy
- King Meeple

Fine by me, dar la un re-run cred ca mi se umple frigiderul
Ce nu fac eu pt 10 lei
Last edited by Teddy on 01 Oct 2019, 00:20, edited 1 time in total.
- alecs
- Teen Meeple

Nu am pus duplicate protection intentionat, pentru ca fiecare dintre ele vine cu alte doua extensii...26octombrie wrote: ↑30 Sep 2019, 23:24Alecs pare ca ai uitat de duplicat protection, o sa te joci TIME Stories la doua mese
Adevarul e ca nu au iesit rau..
Sa vedem totusi cum se incheie povestea si ce surprize ar aparea la un eventual re-run (pe care se pare ca nu prea si-l doreste nimeni)
Da chiar! Se elimina zaua cu probleme din lant!
Sau mai bine, Plu sa trimita direct lui Cristi 210, ca sa se elimine Teddy complet din ecuatie..
- danyelb
- King Meeple

Teamwork is essential; it gives the enemy other people to shoot at.
-
andrewghost
- Chief Meeple

- danyelb
- King Meeple

Mda, nu prea iti meriti numele de "ghost"
- danyelb
- King Meeple

Am zis ca poate fac o afacere daca sunteti toti din Bucuresti, just my luck
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Teddy:
Cea mai buna varianta e sa scoti toate bifele de "bani pe bani", iti deschid fereastra de submit, trimiti, inchid fereastra si dau re-run.
Lasa-mi pe PM un numar de telefon si ora la care sa te sun maine.
@all
Suna tentant si pentru mine e minim de lucru, dar nu-mi place ideea de "las'ca merge si asa, rezolvam intre noi, sa fie multe schimburi". Mai bine facem ca la carte, cum trebuie facut in situatii speciale descrise explicit in regulament. Ca daca deschidem fereastra si lasam loc de exceptii, mi-e teama ca nu se mai poate inchide dupa aceea.
Cea mai buna varianta e sa scoti toate bifele de "bani pe bani", iti deschid fereastra de submit, trimiti, inchid fereastra si dau re-run.
Lasa-mi pe PM un numar de telefon si ora la care sa te sun maine.
@all
Suna tentant si pentru mine e minim de lucru, dar nu-mi place ideea de "las'ca merge si asa, rezolvam intre noi, sa fie multe schimburi". Mai bine facem ca la carte, cum trebuie facut in situatii speciale descrise explicit in regulament. Ca daca deschidem fereastra si lasam loc de exceptii, mi-e teama ca nu se mai poate inchide dupa aceea.
- suf
- King Meeple

Intra varcolacii si adios, ne mananca jocurile si suntem pierduti. Lasand varcolacii in pace, si eu sustin varianta asta, sa fie clar unde tragem linie.DanielIndru wrote: ↑01 Oct 2019, 00:52Ca daca deschidem fereastra si lasam loc de exceptii, mi-e teama ca nu se mai poate inchide dupa aceea.
Edit: Plus ca poate mai dau un playmat la re-run
- cristianf
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Mi-e teamă că se vor modifica mult rezultatele, parcă ăla era un lanț lung, nu? Dacă era cel mai lung? Nu putem să facem 205=205 și toată lumea râde, cântă și dansează?
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Neata. Eu unul nu sustin un rerun pentru ca s-ar putea pierde foarte multe tradeuri. La cum arata rezultatele actuale, e de departe cel mai reusit math trade romanesc.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Pentru orice eventualitate, eu am construit un rug mic cu lemn de gorun, am uns roata cu ulei de rapiță și am pregătit și un morman de pietre triunghiulare, furate de pe șantierul pentru autostrada Pitești - Sibiu. Mai dau o raită prin depozit după niște furci și torțe și declar încheiate pregătirile. Și apoi aștept...
- AngelEye
- King Meeple

- AngelEye
- King Meeple

Si daca nu era clar deja, aici se termina cu democratiaVickdaReaper wrote: ↑01 Oct 2019, 08:56Pentru orice eventualitate, eu am construit un rug mic cu lemn de gorun, am uns roata cu ulei de rapiță și am pregătit și un morman de pietre triunghiulare, furate de pe șantierul pentru autostrada Pitești - Sibiu. Mai dau o raită prin depozit după niște furci și torțe și declar încheiate pregătirile. Și apoi aștept...
P.S.
Exista santier pentru autostrada Pitesti Sibiu ?