in ciuda ploii sacaitoare editia cu nr. 100 a fost dupa mine un succes. Au fost 30-35 de oameni, intreg clubul plin, toata lumea se juca sau statea la bar si vorbea despre jocuri. Am avut chiar si prezenta internationala, un cuplu de hitchhikeri francezi foarte simpatici care s-au jucat cu noi toata ziua. Oameni noi pe care sunt sigur c-o sa-i mai vedem (Bogdan, Adrian, Ciprian, Alina etc), jocuri pe toate gusturile, Sub Terra-ul cu care ne ameninta Cosmo de juma de an), Terra Mystica, The Binding of Isaac: Four Souls, Tapestry, Kingsburg, Paladins, Lords of Waterdeep, 1824, Architects, Ethnos si cu siguranta au mai fost si altele. Alexandru Şerban, un tip foarte de treaba si-a prezentat jocul, Dexplicatii (care desi nu e genul meu sub nicio forma nu pot sa nu-i recunosc calitatile educative). Am primit si un tricou (mersi Florin din nou) yay
Tin sa multumesc tuturor care au participat fizic sau cu intentia macar si la cat mai multe intalniri cu cat mai multi oameni si jocuri pe mese. Poze vor urma.
Acestea fiind spuse joi ne vedem, cine crede ca va ajunge sa dea un semn. Sunt liber joi de la 12.30 ca si martea, miercurea si vinerea. Ideal spuneti ce ati vrea sa jucati si ora la care ajungeti.
Pe joi!