Asteptam orice idei, critici, observatii, laude, etc in aceasta sectiune a forumului si va multumim pentru increderea acordata. Vom face tot posibilul sa va facem sederea cat mai placuta aici
Your move!
Salutzoster wrote:pare f civilizat si prietenos forumul asta (luandu-ma dupa aspect si dupa cele cateva thread-uri peste care m-am uitat), ceea ce nu poate decat sa ma bucure, facand parte din inca cateva forumuri romanesti, unde atmosfera e cam tensionata datorita stilului artagos pe care din pacate il practica multi dintre concetateni. una peste alta, salut initiativa si felicitari pt punerea in practica!
as veni si eu cu 3 sugestii:
1. sa existe un subforum in care lumea sa posteze imagini de la intalnirile de boardgame-uri. eu unul as fi curios sa vad cam care e atmosfera si in alte grupuri.
2. ridicata limita de dimensiune in kb pt avatar (am stat 15 minute sa screm o poza sa fie sub 10 kb (initial desi avea 90x90, era pe la 16-20 kb)
3. ar fi haios sa instigati lumea sa scrie la semnatura jocul (eventual jocurile) preferat(e) ca atunci cand citesti un post sa iti faci o idee vaga cam ce gen de "jucator" e persoana cu pricina, cat si pt a afla titluri noi si a nimeri persoane cu care ai gusturi comune