Reteta e simpla, se iau primele 32 de jocuri de pe BGG, se maesteca si se pun cate doua fata in fata, nu exista niciun alt criteriu (pe romaneste se amesteca mere cu pere) si voi alegeti pe care dintre ele le preferati.
Situatia de la prima editie este urmatoarea:
Supreme Champion: Terraforming Mars (2016)
Worthy Adversary: War of the Ring (Second Edition) (2012)
3rd place tie: Through the Ages: A New Story of Civilization (2015), Mage Knight Board Game (2011)
Anul asta avem niste schimbari:
Se va juca double elimination (ca sa paraseasca competitia, un joc va trebui sa piarda de doua ori) si am decis sa nu adaug cele doua Brass (ambele fiind in top 32) ci l-am pastrat doar pe cel mai bine clasat.
Voturile mi le puteti da mie prin mesaj privat aici pe forum, de obicei votarea o sa tina o saptamana de la o runda la alta.
Iata prima runa (votul se incheie sambata 21 martie 23:59)

Precizari ulterioare:
Puteti vota cate meciuri vreti, nu e obligatoriu sa votati la toate. (la fel, nu trebuie neaparat sa fi jucat jocul respectiv, poate stiti despre el si nu ati apucat sa il incercati)
Pentru o mai buna idee despre double elimination puteti vedea tabloul complet aici (cu upper bracket si lower bracket): https://challonge.com/xjq5gy24 (sper sa nu puteti modifica pe acolo daca nu sunteti organizator
In caz de egalitate va castiga jocul clasat mai jos in topul BGG (daca nu aveti o idee mai buna)