Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
-
l2extasy
- Wizard Meeple

Re: Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
Vreo sansa sa se aduca asa ceva de la vecinii nostri bulgari: https://www.foldedspace.net/store/marvel-champions/ Daca da, cam pe la ce pret?
Also, vreun update legat de Marvel Champions Black Widow Hero pack? Stiu ca pe 20-21 a fost lansarea in UK, eram curios cam cat mai dureaza pana ajunge si la noi.
Pentru jocurile de tip LCG, exista vreo sansa sa vedem la regat si subscriptions in genul celor de la Team Covenant?
Personal nu cumpar atat de des/mult incat sa beneficiez de vreun batch discount, dar as fi interesat de subscription based content cu un mic discount fata de on and off purchases.
In felul asta ma gandesc ca s-ar putea estima mai clar demandul si pt seller.
Also, vreun update legat de Marvel Champions Black Widow Hero pack? Stiu ca pe 20-21 a fost lansarea in UK, eram curios cam cat mai dureaza pana ajunge si la noi.
Pentru jocurile de tip LCG, exista vreo sansa sa vedem la regat si subscriptions in genul celor de la Team Covenant?
Personal nu cumpar atat de des/mult incat sa beneficiez de vreun batch discount, dar as fi interesat de subscription based content cu un mic discount fata de on and off purchases.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Pretul pentru acel insert e ~79 lei.
L-am trecut pe lista.
Revin cu raspuns la restul.
L-am trecut pe lista.
Revin cu raspuns la restul.
- VZQ
- King Meeple

Heh, deja e la curier
L-am reperat de aseara
Mersi mult!
- DanielIndru
- King Meeple

l2extasy wrote: ↑22 Apr 2020, 13:58Pentru jocurile de tip LCG, exista vreo sansa sa vedem la regat si subscriptions in genul celor de la Team Covenant?
Zice Alex ca o sa studieze problema.
Dar astfel de programe de reduceri, chiar daca exista, nu se pot aplica peste acele reduceri de 15-20% de fidelitate.
Presupun ca tu beneficiezi de acea reducere, nu?
- DanielIndru
- King Meeple

unq_flipmo wrote: ↑14 Apr 2020, 23:28Daca se poate aduce Tikal versiunea de la Super Meeple, nu conteaza limba, italiana, spaniola sau franceza. Mersi
A gasit Alex ceva, o sa aduca.
-
l2extasy
- Wizard Meeple

Nope nu am ajuns la thresholdul respectiv, tocmai de asta intrebam.DanielIndru wrote: ↑22 Apr 2020, 15:39Zice Alex ca o sa studieze problema.
Dar astfel de programe de reduceri, chiar daca exista, nu se pot aplica peste acele reduceri de 15-20% de fidelitate.
Presupun ca tu beneficiezi de acea reducere, nu?
M-as abona in schimb la content lunar pt un anumit joc, in speranta unui discount similar.
-
alex01
- Chief Meeple

sters
Last edited by alex01 on 11 Dec 2020, 20:28, edited 1 time in total.
-
l2extasy
- Wizard Meeple

Ce treaba are un newsletter cu un eventual abonament? Ma refer la ceva de genul: https://teamcovenant.com/product/marvel ... bscription sau https://teamcovenant.com/product/arkham ... bscription .
Exista discounturi si pentru jocurile de KS luate prin RG, caz in care RG nu are nicio garantie ca tu vei mai avea chef peste 1 an de jocul respectiv.
Nu e nici Netflix-like pt ca acolo ai parte de un serviciu continuu, dar nici buy on release date nu e.
Pt simplul fapt ca faci pre-order ahead of launch si dai si banul inainte pt treaba asta, un discount s-ar justifica.
Eu vorbeam de a da banu' in vederea achizitiei. In acest caz RG ar stii in mare parte cati sunt interesati si ar avea si bani trasi pt achizitie.
E quality of life pentru mine ca buyer si siguranta lichidarii stocurilor pt RG.
Daca te plictisesti de joc, anulezi sau dai pause subscription si RG te scoate de pe lista de achizitii, implicit si discountul aplicat dispare, la fel si riscul de a cumpara mai mult decat s-ar vinde.
Alternativa ar fi sa comanzi mai putin ca sa nu te arzi si sa risti sa existe mai multi clienti doritori care sa caute in alta parte.
Also, diminuezi din riscul de shipping delays: daca omu' ti-a dat deja banu', nu mai merge la vecinu' care l-a pus pe site cu o zi inainte, ci asteapta livrarea.
Poate gresesc eu, dar mi se pare win-win for both parties.
Exista discounturi si pentru jocurile de KS luate prin RG, caz in care RG nu are nicio garantie ca tu vei mai avea chef peste 1 an de jocul respectiv.
Nu e nici Netflix-like pt ca acolo ai parte de un serviciu continuu, dar nici buy on release date nu e.
Pt simplul fapt ca faci pre-order ahead of launch si dai si banul inainte pt treaba asta, un discount s-ar justifica.
Eu vorbeam de a da banu' in vederea achizitiei. In acest caz RG ar stii in mare parte cati sunt interesati si ar avea si bani trasi pt achizitie.
E quality of life pentru mine ca buyer si siguranta lichidarii stocurilor pt RG.
Daca te plictisesti de joc, anulezi sau dai pause subscription si RG te scoate de pe lista de achizitii, implicit si discountul aplicat dispare, la fel si riscul de a cumpara mai mult decat s-ar vinde.
Alternativa ar fi sa comanzi mai putin ca sa nu te arzi si sa risti sa existe mai multi clienti doritori care sa caute in alta parte.
Also, diminuezi din riscul de shipping delays: daca omu' ti-a dat deja banu', nu mai merge la vecinu' care l-a pus pe site cu o zi inainte, ci asteapta livrarea.
Poate gresesc eu, dar mi se pare win-win for both parties.
- DanielIndru
- King Meeple

Versiunea noua a site-ului e in lucru.
Odata lansata, posibil sa se poata aduga si astfel de facilitati si progame de fidelizare.
Pana atunci, insa, ramane doar optiunea existenta cu pragul cunoscut de 5.000 lei.
Odata lansata, posibil sa se poata aduga si astfel de facilitati si progame de fidelizare.
Pana atunci, insa, ramane doar optiunea existenta cu pragul cunoscut de 5.000 lei.
- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
Sper să rămână opțiunea de a vedea "toate" jocurile dintr-o secțiune, cum e acum; ajuta mult când vrei sa mai arunci un ochi prin oferta sau când cauți să vezi ce joc te mai atrage; e aiurea sa te uiți peste 20 d ejocuri și apoi să fii nevoit să treci la alta pagina și tot așa, cum e cu alte site-uri.
- VZQ
- King Meeple

danielM wrote: ↑22 Apr 2020, 22:59Sper să rămână opțiunea de a vedea "toate" jocurile dintr-o secțiune, cum e acum; ajuta mult când vrei sa mai arunci un ochi prin oferta sau când cauți să vezi ce joc te mai atrage; e aiurea sa te uiți peste 20 d ejocuri și apoi să fii nevoit să treci la alta pagina și tot așa, cum e cu alte site-uri.
- DanielIndru
- King Meeple

adelindumitru wrote: ↑22 Apr 2020, 12:30Ceva noutăți?DanielIndru wrote: ↑03 Apr 2020, 14:16adelindumitru wrote: ↑01 Apr 2020, 00:57Luna noua, nu ma mai simt prost ca întreb)
Updates pentru:
1. Watergate
2. Legendary playmats
3. Legendary: SHIELD
4. Legendary: Heroes of Asgard
?
Merci
Saptamana viitoare ajunge o extensie si ceva playmats.![]()
Da, au ajuns. Sunt pe stoc.
http://www.regatuljocurilor.ro/products_new.html
- unq_flipmo
- King Meeple

Vezi ca ai inclus si Watergate, sa nu intre lumea in soc. Mersi de Tikal, un prieten va fi foarte bucuros sa-si completeze "sfanta treime" cum ii zice. Roll for the Galaxy si RftG: Ambition se mai pot aduce? Eventual un ETA orientativ, mersi
Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia
- DanielIndru
- King Meeple

Sunt pe lista de re-aprovizionare de la inceputul lunii, deci se vor aduce curand.
- DanielIndru
- King Meeple

E pe drum si foarte aproape, posibil sa ajunga chiar saptamana asta.
- adelindumitru
- Super Moderator

adelindumitru wrote: ↑09 Apr 2020, 14:55Se pot aduce următoarele pack-uri pentru Game of Thrones The Card Game?
1. The Fall of Astapor
2. Dragons of the East
și pentru Lord of the Rings the Card Game:
1. The Black Riders (s-a adus la un moment dat dar l-am ratat)
Fall of Astapor s-a adus, am dat comanda.
- suf
- King Meeple

Intru si eu o data pe forum saptamana asta si direct vad mesajul cu Watergate si intru in soc dupa ce nu-l gasesc pe site. Poate noua versiune de site o sa ne trimita mesaj "jocul X pe care-l ai la wishlist pe BGG a venit in stoc".unq_flipmo wrote: ↑23 Apr 2020, 11:39Vezi ca ai inclus si Watergate, sa nu intre lumea in soc. Mersi de Tikal, un prieten va fi foarte bucuros sa-si completeze "sfanta treime" cum ii zice. Roll for the Galaxy si RftG: Ambition se mai pot aduce? Eventual un ETA orientativ, mersi
- DanielIndru
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple