Hai sa ne jucam 01 - Intalnire forum sambata 20.02 Bucuresti

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
adixor

Re: Hai sa ne jucam! - Intalnire forum sambata 20.02 - Bucuresti

21 Feb 2010, 13:42

Oricum, sunt bucuros ca am putut sa punem la cale aceasta intalnire, bucuros de a face cunostiinta cu toate persoanele nou intalnite si bucuros ca am petrect timp foarte placut intr-o companie si mai placuta. :D
happy you're happy :).

Yig e tare simpatic la sfarsit.. cand incepe batalia finala toti sunt Cursed.. si cati de 6 poti sa dai, ca nici eu nu pot trisa non stop ca atunci cand am dat 3 de 6 :).
Cat despre review-uri/first impressions, astept cu mare interes pentru ca recunosc ca nici eu nu am mai avut timp (chef?) sa scriu review-uri si s-a asezat putin praful pe threadul de reviewuri :)

Indy
Chief Meeple
Chief Meeple

21 Feb 2010, 18:47

Snif snif...ati jucat Arkham fara mine...era o buna ocazie sa invat si eu mai bine regulamentul :((

In cati ati jucat si cate ore a durat ? :)

adixor

21 Feb 2010, 20:35

am jucat un arkham mai light .. am jucat cu Yig (care e cel mai scurt dintre toti GOO) cred ca a durat vreo 2 ore in 4 jucatori. De mentionat ca am jucat pana la vreo 70% din "progress bar" (doom track), apoi am sarit direct la lupta finala. Cu un monstru normal (altul decat Yig) am jucat acasa o data, 3-4 ore in 4 jucatori. Depinde mult de experienta jucatorilor, pentru ca daca stiu bine jocul mare parte din lucruri le fac concomitent (paralel, nu serial, so to speak). Name a place si facem un arkham in weekend poate :)

chrislove

22 Feb 2010, 00:00

Eu astept deja urmatoare intalnire ;) . Si ma gandesc la Dominion...

adixor

24 Feb 2010, 00:26

am creat o sectiune noua a forumului pentru organizarea intalnirilor. Sper sa fie cat mai multe si cat mai frumoase.

adixor

Re: Hai sa ne jucam 01 - Intalnire forum sambata 20.02 Bucuresti

23 Mar 2010, 00:34

Am pus acum pe Picasa toate pozele de la prima intalnire, va urma si link in toolbar
Enjoy!

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”