Marea problema nu e neaparat cum sa strangi sabii albe, ci mai ales cum sa echilibrezi numarul de sabii albe cu negre pentru a castiga - asta daca nu cumva catapultele (grrrrr
Ca si strategie probabil ca cel mai bine e sa te axezi de la inceput pe luptele care aduc cele mai multe sabii - gen Grail care e greu de castigat pentru ca sunt eeeenorm de multe carti negre care contracareaza efectul celor albe - Graalul pare sa fie cea mai grea lupta, pentru ca poate fi pierdut foarte usor si pentru ca e nevoie de multi jucatori sa contribuie cu carti. Eu as lasa graalul si excalibur la final asta daca nu ar fi in pericol atat de mare de a fi pierdute, pentru ca odata castigate (sau pierdute
Noah...trei jocuri am pierdut - in total am jucat cam 4 ore de pe la 8 seara pana pe la 2 sau ceva de genul asta - dar nu ne-am lasat pana nu am castigat al patrulea joc - devenise personal
Strategia cu care am castigat a fost ca doi au avut grija sa omoare catapultele - cu greu am facut fata! - iar ceilalti doi sa castige lupte avand de asemenea grija sa si pierdem lupte unde nu se dadea decat cate o sabie neagra...asta ca sa mai umplem spatiile goale.
Sunt interesante personajele am jucat de multe ori jocul asta si am jucat cam cu toti cavalerii - cel mai misto e Arthur iar cel mai slab e Sir Tristan - adica cum adica ii da doar un free move cand pleaca de la masa rotunda? - slab slab. imi place combinatia Arthur & Sir Galahad in joc pentru ca Arthur paseaza carti ca si special power iar Galahad joaca carti albe speciale in extra powerul lui
La catapulte dai cu zarul cu 8 fete iar daca pui jos 9 puncte nu mai are rost sa dai cu zarul..pur si simplu scoti o catapulta din joc - pare usor in teorie insa in practica iti trebuie carti mari, iar daca ai carti mari te bagi la questuri nu stai la masa rotunda - cred ca asta nu am inteles noi la inceput - de ce se strangeau 12 catapulte si pierdeam jocul? pentru ca nu se indura nimeni sa se duca sa le scoata din joc.
Mai sunt cartile Merlin care sunt de mare ajutor in contracararea cartilor negre gen vrajitoare si alte personaje malefice precum si impotriva catapultelor - Dar Melinii sunt rari. Iar in jocurile cu tradator am invatat ca pot fi tinuti in mana de catre tradator iar ceilalti jucatori sa plateasca pentru asta
Mai jos sunt poze facute in timpul unui joc (pe care l-am pierdut