[Closed]Vand colectie (mare parte a ei)

haretel

Re: Vand colectie (mare parte a ei)

08 Feb 2011, 23:24

Nuker, iulianv - dupa niste consultari in familie am stabilit ca Agricola is a keeper

este ultimul la care se intampla asta

nuker, astept cu umilinta critici din partea ta in special

imi cer mii de scuze

cristianf
King Meeple
King Meeple

08 Feb 2011, 23:50

The Thief of Baghdad a ajuns la mine in stare foarte buna. Abia astept sa-l incerc. :D

haretel

08 Feb 2011, 23:52

yahoooo primul client multumit ! :P sper sa va placa; e un joculet dragut

nuk3r

09 Feb 2011, 10:18

iulianv wrote:
haretel wrote:iulianv, rezerv Agricola pt tine ?
nu mai este nevoie sa-mi opresti vreun joc, calculele dau cu minus si nu am finante luna aceasta.

iulianv wrote:oricum, ramane valabil pentru agricola rezervarea si vorbesc cu deeug daca e sa am un raspuns pozitiv, poate imi lasa mie soc-ul ca si asa colectia mea este goala :cry: , acestea ar fi primele mele jocuri, iar el ia mai multe :mrgreen: .
@nuk3r: inainte de intrebarea lui haretel daca imi rezerva Agricola ii spusesem deja sa-l tina pentru mine. pe el il inteleg daca nu a vazut mesajul respectiv (sau poate nu a fost suficient de clar!?), dar ma astept ca tu sa fi vazut ca era deja rezervat, chiar daca timp de cateva ore nu am avut posibilitatea sa mai dau inca o confirmare la rezervare.
ar fi fost cu suparare de data asta daca nu as fi renuntat la cumpararea jocului.
Deja ai pus boii inainte carului. In primul rand ca eu sunt de acord ca sa iei tu jocul si sa renunt la el. Sincer, nici eu nu am vazut mesajul tau care incepe cu "nu, dragul meu". In al doilea rand eu i-am trimis si un PM la Hari, iar in al treilea rand e foarte trist sa te superi pentru un lucru pentru care platesti. As fi inteles daca l-ai fi castigat, dar sa dai si bani si sa fii si nefericit, e prea mult.
Tu ai facut acum ca si individul care a avut cauciucurile dezumflate si vroia o pompa. Te-ai mai si obosit sa imi scrii si un PM in care sa-mi atragi atentia ca am avut impertinenta sa imi manifest interesul pentru joc.

nuk3r

09 Feb 2011, 10:23

haretel wrote:Nuker, iulianv - dupa niste consultari in familie am stabilit ca Agricola is a keeper

este ultimul la care se intampla asta

nuker, astept cu umilinta critici din partea ta in special

imi cer mii de scuze
Aha, deci asta este feeling-ul general, ca as avea limba impielitata? :)
Din punctul meu de vedere este normal sa te razgandesti, asa ca don't worry has no sugar :).

haretel

09 Feb 2011, 10:24

pfiu! am scapat ieftin :)

nuk3r

09 Feb 2011, 10:26

haretel wrote:pfiu! am scapat ieftin :)
Stai!! Deocamdata nu a zis Iulianv nimic, ca pe mine aproape s-a suparat doar ca am zis ca vreau jocul, dar sa fi auzit ca nu il mai dai :).
Last edited by nuk3r on 09 Feb 2011, 10:30, edited 1 time in total.

haretel

09 Feb 2011, 10:27

nu fii rau :twisted:

Ioan76

09 Feb 2011, 10:44

haretel wrote: Motivul este plecarea mea de pe meleagurile mioritice {...}
De tot de tot sau doar pe perioadă oarecum stabilită ?

În fine - succes şi mult noroc pe unde vei ajunge !

P.S. : Aş fi vrut Dominion : Intrigue dar e şi rezervat ... sunt şi din Timişoara ... aşa că mai bine lasă - îţi transmit doar urările de rigoare. :)

haretel

09 Feb 2011, 10:47

multumesc mult; pai daca e mai bine acolo, de tot; dc nu, ne intoarcem :)

joeblow

09 Feb 2011, 10:48

Tine-mi te rog si Pirate's Cove, chiar daca e indoit coltul. Si CUBA. Te anunt cat de curand.
Merci.

P.S. Daca se razgandeste cu Mr. Jack, Stone Age pune-ma pe lista te rog.

iulianv

09 Feb 2011, 11:47

nuk3r wrote:
haretel wrote:pfiu! am scapat ieftin :)
Stai!! Deocamdata nu a zis Iulianv nimic, ca pe mine aproape s-a suparat doar ca am zis ca vreau jocul, dar sa fi auzit ca nu il mai dai :).
eram la fierar sa-mi ascut limba :D .
recunosc ca am cam exagerat aseara cu supararea, si mi-au luat-o degetele pe dinainte. ti-am transmis prin pm scuzele mele, nuk3r, iar tie haretel imi cer scuze ca am poluat topicul cu astfel de tampenii. sper sa ne oprim aici cu discutia aceasta sau o transmitem prin pm.
ai luat cea mai buna decizie cu pastrarea agricolei, acum poti sa-i faci si niste oite si animalute frumoase, timp probabil ca o sa ai acolo.
succes cu pregatirile.

tenny

09 Feb 2011, 12:16

Vaaaai :? ce tarziu m-am trezit sa intru..
toate sunt rezervate :lol:

poate mai apare ceva intre timp.. :)

haretel

09 Feb 2011, 15:02

situatia updatata pe prima pagina; joeblow, iti tin jocurile alea till further notice

joeblow

09 Feb 2011, 15:17

Merci, te anunt cat de curand.
Pirate's Cove l-ai incercat in 2 persoane? Celelalte pe care le-ai recomanda pt 2 persoane dar care pot merge si in 3-4?
Daca ai timp sa scrii, bineinteles. Ma uit si pe BGG dar eram curios si de parerea ta.

Merci.

haretel

09 Feb 2011, 15:30

A scos careva o versiune de 2 playeri pt Pirate's cove ? Nu as incerca-o; jocul e de 3-5 oricum
Nu l-am jucat in 3, dar stiu ca se folosesc 2 pirati celebri (negri) in loc de 1, deci cred ca e ok
Teba merge bine in 2
Finca merge bine in 2
Cuba merge bine in 2

Parerea mea ramane totusi ca 4 e numarul ideal de spieleri pt majoritatea jocurilor, inclusiv cele de mai sus :)

Rautz

09 Feb 2011, 15:37

Am primit jocurile
-Battlelore
-Mr Jack in New York
-Pandemic
-Stone Age

Ultimele 3 jocuri contin toate componentele si sunt in stare foarte buna, nu-mi dau seama Battlelore deoarece nu are o lista a componentelor dar par sa fie toate in orice caz

Pacat de incurcaturi insa, trebuia sa iti intrebi consoarta inainte de toate, eu o intreb pe a mea mereu inainte sa iau decizii :D

Multumesc

deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

09 Feb 2011, 18:03

Era reclama la radio Guerilla "alo?familia ...Pativevici??...aaa...Patupovici...PATAPIEVICI??", "Da!!" "Ma bucur ca v-am auzit!" :))
Asa si eu cu haretel & sotia :"Ma bucur ca v-am cunoscut" :)

Au ajuns la mine:

Mr. jack
Mystery of the abbey
Cyclades
Shadows over Camelot
Roma
Tikal II

Dominion: Intrigue au decis pana la urma sa-l pastreze( nici o suparare :) )
Jocurile sunt in starea in care le-a descris haretel, la Cyclades avand impresia ca lipsesc 2 bani de aur ca in regulament,la componente erau trecuti 100 de toti.Si cand ma pregateam sa sun, ma uit si pe spatele cutiei,unde,surpriza, erau trecuti 98...si m-am linistit:)
Msi haretel!

haretel

09 Feb 2011, 18:17

multumesc si eu

poate mai vii cu ele prin ceainarie :P

Post Reply

Return to “Vanzari”