[Closed]Vand colectie (mare parte a ei)
-
haretel
Re: Vand colectie (mare parte a ei)
Nuker, iulianv - dupa niste consultari in familie am stabilit ca Agricola is a keeper
este ultimul la care se intampla asta
nuker, astept cu umilinta critici din partea ta in special
imi cer mii de scuze
imi cer mii de scuze
- cristianf
- King Meeple

The Thief of Baghdad a ajuns la mine in stare foarte buna. Abia astept sa-l incerc. 
-
haretel
yahoooo primul client multumit !
sper sa va placa; e un joculet dragut
-
nuk3r
Deja ai pus boii inainte carului. In primul rand ca eu sunt de acord ca sa iei tu jocul si sa renunt la el. Sincer, nici eu nu am vazut mesajul tau care incepe cu "nu, dragul meu". In al doilea rand eu i-am trimis si un PM la Hari, iar in al treilea rand e foarte trist sa te superi pentru un lucru pentru care platesti. As fi inteles daca l-ai fi castigat, dar sa dai si bani si sa fii si nefericit, e prea mult.iulianv wrote:nu mai este nevoie sa-mi opresti vreun joc, calculele dau cu minus si nu am finante luna aceasta.haretel wrote:iulianv, rezerv Agricola pt tine ?
@nuk3r: inainte de intrebarea lui haretel daca imi rezerva Agricola ii spusesem deja sa-l tina pentru mine. pe el il inteleg daca nu a vazut mesajul respectiv (sau poate nu a fost suficient de clar!?), dar ma astept ca tu sa fi vazut ca era deja rezervat, chiar daca timp de cateva ore nu am avut posibilitatea sa mai dau inca o confirmare la rezervare.iulianv wrote:oricum, ramane valabil pentru agricola rezervarea si vorbesc cu deeug daca e sa am un raspuns pozitiv, poate imi lasa mie soc-ul ca si asa colectia mea este goala, acestea ar fi primele mele jocuri, iar el ia mai multe
.
ar fi fost cu suparare de data asta daca nu as fi renuntat la cumpararea jocului.
Tu ai facut acum ca si individul care a avut cauciucurile dezumflate si vroia o pompa. Te-ai mai si obosit sa imi scrii si un PM in care sa-mi atragi atentia ca am avut impertinenta sa imi manifest interesul pentru joc.
-
nuk3r
Aha, deci asta este feeling-ul general, ca as avea limba impielitata?haretel wrote:Nuker, iulianv - dupa niste consultari in familie am stabilit ca Agricola is a keeper
imi cer mii de scuze
Din punctul meu de vedere este normal sa te razgandesti, asa ca don't worry has no sugar
-
nuk3r
Stai!! Deocamdata nu a zis Iulianv nimic, ca pe mine aproape s-a suparat doar ca am zis ca vreau jocul, dar sa fi auzit ca nu il mai daiharetel wrote:pfiu! am scapat ieftin
Last edited by nuk3r on 09 Feb 2011, 10:30, edited 1 time in total.
-
Ioan76
De tot de tot sau doar pe perioadă oarecum stabilită ?haretel wrote: Motivul este plecarea mea de pe meleagurile mioritice {...}
În fine - succes şi mult noroc pe unde vei ajunge !
P.S. : Aş fi vrut Dominion : Intrigue dar e şi rezervat ... sunt şi din Timişoara ... aşa că mai bine lasă - îţi transmit doar urările de rigoare.
-
haretel
multumesc mult; pai daca e mai bine acolo, de tot; dc nu, ne intoarcem 
-
joeblow
Tine-mi te rog si Pirate's Cove, chiar daca e indoit coltul. Si CUBA. Te anunt cat de curand.
Merci.
P.S. Daca se razgandeste cu Mr. Jack, Stone Age pune-ma pe lista te rog.
Merci.
P.S. Daca se razgandeste cu Mr. Jack, Stone Age pune-ma pe lista te rog.
-
iulianv
eram la fierar sa-mi ascut limbanuk3r wrote:Stai!! Deocamdata nu a zis Iulianv nimic, ca pe mine aproape s-a suparat doar ca am zis ca vreau jocul, dar sa fi auzit ca nu il mai daiharetel wrote:pfiu! am scapat ieftin.
recunosc ca am cam exagerat aseara cu supararea, si mi-au luat-o degetele pe dinainte. ti-am transmis prin pm scuzele mele, nuk3r, iar tie haretel imi cer scuze ca am poluat topicul cu astfel de tampenii. sper sa ne oprim aici cu discutia aceasta sau o transmitem prin pm.
ai luat cea mai buna decizie cu pastrarea agricolei, acum poti sa-i faci si niste oite si animalute frumoase, timp probabil ca o sa ai acolo.
succes cu pregatirile.
-
tenny
Vaaaai
ce tarziu m-am trezit sa intru..
toate sunt rezervate
poate mai apare ceva intre timp..
toate sunt rezervate
poate mai apare ceva intre timp..
-
haretel
situatia updatata pe prima pagina; joeblow, iti tin jocurile alea till further notice
-
joeblow
Merci, te anunt cat de curand.
Pirate's Cove l-ai incercat in 2 persoane? Celelalte pe care le-ai recomanda pt 2 persoane dar care pot merge si in 3-4?
Daca ai timp sa scrii, bineinteles. Ma uit si pe BGG dar eram curios si de parerea ta.
Merci.
Pirate's Cove l-ai incercat in 2 persoane? Celelalte pe care le-ai recomanda pt 2 persoane dar care pot merge si in 3-4?
Daca ai timp sa scrii, bineinteles. Ma uit si pe BGG dar eram curios si de parerea ta.
Merci.
-
haretel
A scos careva o versiune de 2 playeri pt Pirate's cove ? Nu as incerca-o; jocul e de 3-5 oricum
Nu l-am jucat in 3, dar stiu ca se folosesc 2 pirati celebri (negri) in loc de 1, deci cred ca e ok
Teba merge bine in 2
Finca merge bine in 2
Cuba merge bine in 2
Parerea mea ramane totusi ca 4 e numarul ideal de spieleri pt majoritatea jocurilor, inclusiv cele de mai sus
Nu l-am jucat in 3, dar stiu ca se folosesc 2 pirati celebri (negri) in loc de 1, deci cred ca e ok
Teba merge bine in 2
Finca merge bine in 2
Cuba merge bine in 2
Parerea mea ramane totusi ca 4 e numarul ideal de spieleri pt majoritatea jocurilor, inclusiv cele de mai sus
-
Rautz
Am primit jocurile
-Battlelore
-Mr Jack in New York
-Pandemic
-Stone Age
Ultimele 3 jocuri contin toate componentele si sunt in stare foarte buna, nu-mi dau seama Battlelore deoarece nu are o lista a componentelor dar par sa fie toate in orice caz
Pacat de incurcaturi insa, trebuia sa iti intrebi consoarta inainte de toate, eu o intreb pe a mea mereu inainte sa iau decizii
Multumesc
-Battlelore
-Mr Jack in New York
-Pandemic
-Stone Age
Ultimele 3 jocuri contin toate componentele si sunt in stare foarte buna, nu-mi dau seama Battlelore deoarece nu are o lista a componentelor dar par sa fie toate in orice caz
Pacat de incurcaturi insa, trebuia sa iti intrebi consoarta inainte de toate, eu o intreb pe a mea mereu inainte sa iau decizii
Multumesc
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Era reclama la radio Guerilla "alo?familia ...Pativevici??...aaa...Patupovici...PATAPIEVICI??", "Da!!" "Ma bucur ca v-am auzit!"
)
Asa si eu cu haretel & sotia :"Ma bucur ca v-am cunoscut"
Au ajuns la mine:
Mr. jack
Mystery of the abbey
Cyclades
Shadows over Camelot
Roma
Tikal II
Dominion: Intrigue au decis pana la urma sa-l pastreze( nici o suparare
)
Jocurile sunt in starea in care le-a descris haretel, la Cyclades avand impresia ca lipsesc 2 bani de aur ca in regulament,la componente erau trecuti 100 de toti.Si cand ma pregateam sa sun, ma uit si pe spatele cutiei,unde,surpriza, erau trecuti 98...si m-am linistit:)
Msi haretel!
Asa si eu cu haretel & sotia :"Ma bucur ca v-am cunoscut"
Au ajuns la mine:
Mr. jack
Mystery of the abbey
Cyclades
Shadows over Camelot
Roma
Tikal II
Dominion: Intrigue au decis pana la urma sa-l pastreze( nici o suparare
Jocurile sunt in starea in care le-a descris haretel, la Cyclades avand impresia ca lipsesc 2 bani de aur ca in regulament,la componente erau trecuti 100 de toti.Si cand ma pregateam sa sun, ma uit si pe spatele cutiei,unde,surpriza, erau trecuti 98...si m-am linistit:)
Msi haretel!