Mansions of Madness
- imba
- King Meeple

Mansions of Madness
A aparut un video la jocul asta la care salivez eu de ceva timp bun. Pare si mai bun!
- suf
- King Meeple

- alexddumitru
- King Meeple

- Custom Rank: Blogger@„Ce Jucăm?”
Re: Mansions of Madness
Desi la inceput am cam fost cu gura cascata, pe la jumatatea filmului mi-am zis: Stai asa, asta e un film tipic american: extrem de bine realizat, facut excelent pt a-si vinde produsul. Jocul pare promitator, intr-adevar, cu atatea optiuni. Depinde insa daca va avea suficienta profunzime cat sa nu plictiseasca. Adica sper sa nu fie un Tales of the Arabian Nights, varianta horror, atata tot. Mie mi-au ridicat o spranceana mini-gameurile alea (cum mi-au ridicat sprancene si in jocurile PC care au asa ceva), ca in rest gameplay-ul pare interesant.
Oricum ar fi, este pe wishlistul meu
Oricum ar fi, este pe wishlistul meu
- imba
- King Meeple

Eu sper sa fiu printre primii care il incearca si o sa iti zic cum e cu profunzimea. Poate si un mini-review daca sunt oamenii interesati de joc.
- alexddumitru
- King Meeple

- Custom Rank: Blogger@„Ce Jucăm?”
Sa inteleg ca ai facut precomanda deja?
Sincer, d-abia astept un review (fie el si mini), jocul arata foarte misto.
- imba
- King Meeple

Dap. O sa vina insotit de Runewars si de MEQ. Asa ca o sa am termeni de comparatie pentru 1 vs many.
Din pacate nu exista inca o data clara. Amazon zice ~20 Martie, FFG a zis sfarsitul lui Februarie... O sa vedem cum o sa fie, dar prin Martie ar trebui sa fie aici.
Din pacate nu exista inca o data clara. Amazon zice ~20 Martie, FFG a zis sfarsitul lui Februarie... O sa vedem cum o sa fie, dar prin Martie ar trebui sa fie aici.
- suf
- King Meeple

Adevarul e ca FFG mereu au prezentari frumoase si nu te poti lua dupa ele. Oricum, jocul are sanse sa fie reusit.
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Dragut. Dar cam mult. Posibile probleme ar tine de rejucabilitate, de "what happens" cand inveti mare parte din clues, etc... Pe scurt, ce ma va face sa joc acest joc de mai mult de 5 ori (ca atatea scenarii sunt)? Plus de asta, cat de balanced e jocul si cat de multe chestii simultane trebuie avute in vedere (lucru putin cam obositor pt un story-telling game). Si asa ajungem al urm problema? Cat de mult va fi story-telling si cat de mult va fi game mechanics?
Dupa parerea mea (vazand trailer-ul), FFG lanseaza un nou joc industrie, care sa le permita countless releases ulterior, iar ceea ce primeaza este strat egia de marketing. Si asta se observa dintr-un element extrem de minor. Jocul este foarte apropiat de "Call of Cthulu" care este un pen-and-paper RPG. Adica un sistem de reguli care sa-ti permita sa-ti dezvolti o poveste si personajele. Cam ce reprezinta si D&D (pt cunoscatori). In filmulet, pe cutie, probabil de acum incolo ep toate canalele de comunicatie unde isi vor face reclama sau vor vb "netru" despre joc, va prima comparatia cu Arkham Horror (care, din ce am vazut pana acum, e mai indepartat decat RPG-ul de jocul in cauza).
Still, aceastea usnt doar cateva chestii care ma vor face sa fiu rezervat si sa nu fac pre-order. Jocul arata spectaculos si sper sincer sa ma insel si sa "le iasa". M-am cam saturat de trend-ul acesta de "jocuri industrie".
Dupa parerea mea (vazand trailer-ul), FFG lanseaza un nou joc industrie, care sa le permita countless releases ulterior, iar ceea ce primeaza este strat egia de marketing. Si asta se observa dintr-un element extrem de minor. Jocul este foarte apropiat de "Call of Cthulu" care este un pen-and-paper RPG. Adica un sistem de reguli care sa-ti permita sa-ti dezvolti o poveste si personajele. Cam ce reprezinta si D&D (pt cunoscatori). In filmulet, pe cutie, probabil de acum incolo ep toate canalele de comunicatie unde isi vor face reclama sau vor vb "netru" despre joc, va prima comparatia cu Arkham Horror (care, din ce am vazut pana acum, e mai indepartat decat RPG-ul de jocul in cauza).
Still, aceastea usnt doar cateva chestii care ma vor face sa fiu rezervat si sa nu fac pre-order. Jocul arata spectaculos si sper sincer sa ma insel si sa "le iasa". M-am cam saturat de trend-ul acesta de "jocuri industrie".
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
adixor
de acord cu MandrulDuce. si cu suf, intr-adevar, toate filmele lor arata f. bine, nu ne putem lua dupa ele, dar si eu salivez dupa Mansions of Madness. Asta si datorita blog-ului lor (+ faptul ca sunt fan Arkham Horror):
http://www.fantasyflightgames.com/edge_ ... =125&epn=0
http://www.fantasyflightgames.com/edge_ ... =125&epn=0