A fost o onoare!
Multe lucruri bune, multi oameni frumosi, zeci de amintiri si cateva prietenii "de-o viata" am pus pe picioare in urma forumului. Daca nu raman cu altceva, este cu siguranta mult mai mult decat as fi sperat atunci cand am intrat in acest proiect!
Cum spunea si Imago, din pacate timpul pe care il pot aloca forumului si jocurilor de societate in general s-a redus dramatic in ultimele 8-10 luni si consider ca un forum FBG.ro cu un moderator care intra odata la 2-3 saptamani nu are cum sa fie mai bun decat un FBG.ro cu un potential nou moderator care face ceea ce ar trebui sa faca unul adevarat: sa intre zilnic, sa modereze discutiile atunci cand o luam pe ulei, sa mai dea un warn/ban daca e nevoie, sa mute un topic deshis intr-o/dintr-o sectiune gresita.
De asemenea, as vrea sa nu se inteleaga ca ma retrag din echipa de moderare din cauza discutiilor actuale. Discutii similare au existat si pe vremea cand eu si Adixor eram administratori. Si noi/deciziile noastre am/au fost atacati/atacate, si noi am primit mesaje private de toate felurile, am fost numiti fel si chip. Pe buna dreptate, sau doar din senin! Se pare ca aceste discutii sunt si vor fi, indiferent de cine este administrator, moderator, sau pur si simplu utilizator de baza al acestui forum. Cred ca tine de noi fiecare sa atragem atentia celor care nu se incadreaza in spiritul conversatiei pe care ne place sa o avem - pana la urma cred ca fiecare ar trebui sa scriem fiecare mesaj asa cum ne-ar placea sa il citim
Am mai sugerat in trecut aceasta cale, prin care eu sa ma retrag! Ma bucur sa vad ca Adelin a fost cooptat in echipa de moderare si acest lucru i-a permis lui Imago sa imi accepte "cererea de demisie" intr-un final
Voi ramane un simplu utilizator al acestui forum, unul care din pacate intra putin cam rar. Dar sper sa ne revedem cat de des se poate pe la nationale, conventii si targuri! Daca treceti prin Cluj si aveti chef de un joc si/sau o poveste, astept mesajul privat!
Cum ar zice colegii mei din UK:
upwards and onwards!
Later edit: Vad acum la profil o informatie care nu tin minte sa fi aparut (sau nu am bagat-o in seama?!) atunci cand eram in echipa de adiministrare/moderare: Joined: 31 Jan 2010, 03:30. Se pare ca in mijlocul noptii nu se iau doar deciziile pripite/negandite/gresite. Unele, pare-se, se dovedesc a fi printre cele mai bune decizii luate intr-o viata de om!