M-au convins sa fac destul de multe achizitii - in special multe joculete sau puzzle-uri care sunt ideale pentru a fi facute cadou de sarbatori
Au fost insa cateva probleme minore care au mai taiat din entuziasm:
Jocozaur - excelent in oferte, poate fi imbunatatit ca site - cateva negative:
- cred ca ar fi binevenit un sistem similar cu Lex, in care daca ai pus ceva in cos si esti pe pagina de check-out sa beneficiezi de 2-3 minute sa treci si datele si sa nu te trezesti cu jumatate de cos gol.
- codurile promo nu au mers: nici cel de participare la concurs, nici cel de "prima comanda" - a fost undeva specificat ca nu mai sunt valabile?
- daca tot oferiti coduri de discount, in geneneral la alte magazine limita minima de transport ar trebui sa se aplice pe valoarea intreaga nu pe cea discountata.
Red Goblin - primul luat la verificat, cred ca am fost in momentul T0 pe site/ si-a facut pagina deschisa auto-update - impresia a fost ca ori au impartit jocurile cu discount mare la prieteni ori nu au existat niciodata in stoc.
Apreciez insa ca au livrat repede, sambata.
Regatul Jocurilor, primul val - accidental cand si-au facut update-ul de BF, ma uitam prin stocuri - cum nu pareau sa zboare de pe rafturi am avut timp sa verific joc cu joc si sa cumpar linistit in orele diminetii.
Am fost surprins ca unele jocuri pe care le-am achizitionat si care erau inca in stoc dupa cumparare nu au mai ajuns la mine. Am inteles cazul Loot Island care a fost oferit cadou pentru comenzi mari si nu a fost scos din stoc.
Explicatia cu Alex a impartit sambata pentru cei care au venit in depozit, nu prea e valida - le-a impartit de unde, din ce a fost cumparat deja? Sau au fost trecute mai multe jocuri care nu mai sunt de mult in stoc ca oferte de BF?
LexShop - oferte bune de jocuri si puzzle-uri, din pacate site-ul mai mult n-a mers in prima parte a campaniei.
Pionul - experienta excelenta, oferte bune, transport rapid - poate un stoc mai mare in general ar fi binevenit - cea mai buna experienta de BF 2020.
In general toti au fost foarte buni; in final mai sus sunt doar probleme minore.
Cum a fost experienta voastra de acest Black Friday?