(pentru cine nu stie bancul si nu intelege titlul topicului, Stefan cel Mare manca biscuiti, vrea sa ii dea unui razes, ii intinde si-i spune astuia "Biscuiti?" la care razesul "Biscuim, maria ta, biscuim.")
Cum pe forumul asta exista cel putin o persoana care lucreaza in IT/networking si are si ca hobby boardgame-urile (eu

) m-am gandit ca poate sunt sanse sa mai fie si altele. Daca mai e cineva pasionat de domeniul IT si interesat de a scrie informatii utile altora pe un blog tehnic (fie ca a mai facut-o pana acum sau nu) il rog sa-si arunce un ochi pe
www.techtorials.ro. Este un blog tehnic relativ nou (desi vechi, dar a avut o perioada in care nu am scris) intretinut de mine si de un prieten. Ne place sa scriem acolo (mie unuia cam la fel de mult ca scrierea unui review de boardgames, asta din urma fiind chiar o actiune mai complicata

) si daca sunteti interesati sa contribuiti la proiect, spuneti-mi ca mi-ar placea foarte mult sa iasa un site interesant si util tuturor.
In domeniul acoperit intra orice informatie/tutorial/dialog despre IT software, hardware si networking, mai toate din experienta proprie.
multumesc.