Gamestop(GME) Short Part 2
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Gamestop(GME) Short Part 2
Daca exista interesati de actiuni sau bursa, iar se fac shorturi pe GME si AMC. Actiunea la GME a crescut de la 50$ ieri la 10 PM pana la 150$ acum. Cu putina atentie si putin noroc imi scot banii de Ankh 
- fight4glory94
- King Meeple

Re: Gamestop(GME) Short Part 2
...cu accent pe "atentie".
-
Sebastian
- Baby Meeple

Interesant ce se întâmplă cu GME și AMC, volatilitatea e enormă! Mare atenție însă, astfel de creșteri rapide pot fi foarte riscante, mai ales pentru cei fără experiență. Sfatul meu ar fi să nu investești bani pe care nu îți permiți să-i pierzi și să te documentezi bine înainte. Succes!
-
Imago
- Administrator

- AlexKalle
- Wizard Meeple

- LookyRo
- King Meeple

Am crezut ca are nevoie de un numar minim de comentarii ca sa poata sa posteze un thread nou, acesta fiind scopul lui final.
-
Imago
- Administrator

Nope. Poti crea o postare si cu zero mesaje (daca-ti valideaza un moderator cererea de prima postare).
Se pare ca tot mai mult continut de pe web este generat de AI, e posibil ca acesta doar se antreneaza pe fbg:)
Anyway... in curand oricum 90% din continut va fi creat de AI, deci sa-i uram bun venit lui Sebastian, si daca preluam trendul de pe Reddit, in curand vom avea postari create de boti, la care vor raspunde boti si se vor certa intre ei:) Principalul e sa nu-i scapam pe bursa.
- manny0821
- Wizard Meeple

Asta cu bursa e amuzanta, daca vede AI-ul ca ai ceva la wishlist in bgg poate negociaza un pret bun cu un alt AI care a facut un thread de vanzare pentru un alt user bazat pe o lista tot de pe bgg
)