Avand in vedere ca intalnirea nu a fost inca anuntata de catre Costy, va dau eu de stire!Miercuri, 23.02.2011, incepand cu ora 17:00 (noi ajungem pe la 19:00, dar va intampina gazdele ), va asteptam in Ceainaria Tabiet, Str. Gheorghe Ionescu-Gion, nr. 9, sector 3, Bucuresti, Romania, la 5 ore de jocuri de societate si ceaiuri (ceainaria se inchide la ora 22:00).
Pentru rezervari va rugam sa folositi numerele de telefon de pe pagina de contact: http://ceainariatabiet.blogspot.com/p/contact.html . Chiar este nevoie de rezervari, sunt doar 45-50 de locuri.
Cei care nu au reusit sa participe la concursul de Reteaua Energetica( http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... 0-11-2010/ ) si au jocul acasa, ne pot intreba la intalnire de cele 4 carti oferite gratuit. Avem cateva seturi pentru doritori.
O sa avem la noi si jocul de societate TRANS-RABAT( http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... omponente/ ), daca sunteti curiosi sa-l vedeti si de ce nu, sa-l jucati.
Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 23.02.2011
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
jakkal
Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 23.02.2011
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: Intalnire @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 23.02.2011
Atunci poate ne dai de stire si ca aduci un Chaos in the Old World spre a fi jucat...

-
jakkal
Daca o sa mai fie si alti doritori, da, il aduc.VickdaReaper wrote:Atunci poate ne dai de stire si ca aduci un Chaos in the Old World spre a fi jucat...![]()
Nu am chef sa-l aduc degeaba...
- imba
- King Meeple

-
jakkal
Uite sa se strange gasca de "zei intunecati" 
@imba: Ai mai jucat pana acum jocul?
@imba: Ai mai jucat pana acum jocul?
- imba
- King Meeple

Nu, dar invat repede.
Daca ma uit pe regulament, poti sa ma consideri partial informat. Intreaba-l pe nuker cu TI3. 
-
nuk3r
Stia regulile mai bine ca si Jucatorii cu state vechi. E un mic rules geek
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Vin si eu sa belesc ochii la voi k steti 4 deja 
L.E.: Shity job...did not make it . next time. Da scrieti si voi 2 cuvinte si puneti o poza
L.E.: Shity job...did not make it . next time. Da scrieti si voi 2 cuvinte si puneti o poza
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
Ioana
Da, subscriu
Povestiti-ne cum a fost si ce jocuri ati jucat sau macar puteti cateva poze 
-
jakkal
Pozele le gasiti aici:
[cooliris]api://picasaweb.google.com/?user=boardgames.blog.1%26album=PozeIntalnireBGB21CeainariaTabiet23022011#[/cooliris]
(sper ca nu este vreo problema ca le-am postat eu si nu Costy.
In ceea ce priveste jocurile jucate, gasca vesela (eu + Vick + imba + nuk3r) am jucat Chaos in the Old World.
In aceeasi camera s-au mai jucat Caylus, Bohnanza si Samurai.... in rest Dixit si Catan (din ce am vazut eu).
L.E: Am pus pozele asa cum a spus maestrul Adixor!
[cooliris]api://picasaweb.google.com/?user=boardgames.blog.1%26album=PozeIntalnireBGB21CeainariaTabiet23022011#[/cooliris]
(sper ca nu este vreo problema ca le-am postat eu si nu Costy.
In ceea ce priveste jocurile jucate, gasca vesela (eu + Vick + imba + nuk3r) am jucat Chaos in the Old World.
In aceeasi camera s-au mai jucat Caylus, Bohnanza si Samurai.... in rest Dixit si Catan (din ce am vazut eu).
L.E: Am pus pozele asa cum a spus maestrul Adixor!