Despre loc, ar fi asa:
- Mandala, unde am mai fost data trecuta si a fost in general ok (lumina nu e foarte puternica, dar per total e o solutie buna)
- Ioana a vorbit si cu Ceainaria Rendez-Vous (http://www.ceainarie.ro/) dar din poze nu prea pare locul ideal pentru asa ceva. Ei sunt de acord, atat timp cat consumatia minima de persoana este 25 RON (ceea ce mi se pare acceptabil, data trecuta am stat totusi 6 ore in Mandala si media de persoana a consumatiei a fost cam asta)
- Cafepedia este extrem de scumpa si nu cred ca merita
- daca stiti de orice alte cluburi/ceanarii/pub-uri unde ati fost, v-a placut atmosfera, localul s-ar putea preta acestei activitati (ma refer la mai multi factori, lumina, zgomot, mese mari sau oricum, nu din cele de cafea super mici, etc) spuneti-ne si vorbim noi cu ei. Sau vorbiti voi, cum doriti. Mai sunt astfel de puburi, in unele chiar mai sunt intalniri intre boardgameri (chiar mai mult jucatori de trading games decat boardgames dar venim din urma
de-abia astept!
p.s. datele de mai sus nu sunt batute in cuie, tocmai pentru ca nu avem o rezervare ci cautam cea mai buna varianta. Variatii mari nu as vrea sa apara totusi la capitolul data/ora.