Cadou de ziua mea
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
- imba
- King Meeple

- suf
- King Meeple

-
pfinix
Re: Cadou de ziua mea
Indonesia/Giants
stiu ca mai e un rasp la fel, dar asa m-am gandit si eu. mie cred k giants mi-ar placea cel mai mult
si asta numai din poze, poate ca daca le pipai si le vad de aproape am alta impresie
stiu ca mai e un rasp la fel, dar asa m-am gandit si eu. mie cred k giants mi-ar placea cel mai mult
Last edited by pfinix on 23 Feb 2011, 23:46, edited 1 time in total.
- suf
- King Meeple

E voie acelasi raspuns de la mai multi. Mai astept cateva ore, sa fie macar 24 ore de cand am postat intrebarile.
- suf
- King Meeple

ciocanul descalificat 
ciocanul e stapanul pamantului renascut. Earth Reborn am spus.
ciocanul e stapanul pamantului renascut. Earth Reborn am spus.
Last edited by suf on 24 Feb 2011, 10:18, edited 1 time in total.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Mie imi place sa sochez, asa ca zic:
The Republic of Rome
("...Now face the mighty") Bison

The Republic of Rome
("...Now face the mighty") Bison
- suf
- King Meeple

La Bison (ca tot ai adus vorba), am intalnit un sistem de tile-uri pe care nu l-am mai vazut la alte jocuri; foarte dragutz (era si mai dragutz daca le faceau mai groase).
The Republic of Rome se pare ca este noul cel mai greu joc de pe forum (4.2).
The Republic of Rome se pare ca este noul cel mai greu joc de pe forum (4.2).
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Indonesia / Dungeon Twister 2
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- suf
- King Meeple

Gata gluma. Au raspuns corect jakkal si imba. Jakkal is primeste deja favorul. Ramane sa gasim unul si pentru imba.
- suf
- King Meeple

Monstruletzii din Dungeon Twister au fost catalogati ca "vaai ce urati sunt" (cum ma si asteptam de la un fan Disney). Omuletzii din Giants erau cat pe ce sa fie frumosi, insa la o analiza amanuntita au trecut repede in oala cu Dungeon Twister. Toate astea probabil ca or sa se schimbe cand jucam jocurile.
Adevarul e ca am luat Giants doar pentru ca arata bine in poze, in realitate insa piesele nu sunt chiar asa frumoase (dar nici urate).
Adevarul e ca am luat Giants doar pentru ca arata bine in poze, in realitate insa piesele nu sunt chiar asa frumoase (dar nici urate).
- imba
- King Meeple

Yay! M-am gandit eu ca oazele si camilele si toate chestiile alea shiny o sa faca cu ochiul partilor feminine. 
- suf
- King Meeple

- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Mda. Am oscilat intre cele doua DT2 si TTD ... m-am gandit totusi ca DT2 in ciuda monstruletilor nevopsiti sunt mai appealing si overall jocul e mai colorat decat harta cenusie a desertului (cam monocromatic jocul acela...cel putind in poze). Daca TTD ar fi avut o harta mai colorata, mergeam pe camilute 100% 
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
pfinix
aceeasi parere o am si eu la dungeon twister ... sau pe jumatate
adica pentru gusturile unei fete sunt cam ... ne-dragutze ca sa nu fiu rea. insa am trecut repede peste aspectul asta si ma amuz acum de faptul ca ne jucam cu figurine ca in copilarie
.
- suf
- King Meeple

Am jucat Yspahan (in 2). Dragut jocul, deciziile se iau repede, imi place cum e gandit, dificultate medie spre mica.
- suf
- King Meeple

@tenny: Iarta-ma 
Sa va mai zic ce-am incercat (nu ca lauda, ci ca microreview-uri si pareri dupa foarte putine jocuri):
Antike
Multi de aici il stiu, eu abia acum l-am luat pentru ca mi-au placut foarte mult Imperial si Navegador. Am dat doar un joc in 5. Mie mi-a placut si vreau sa-l mai joc, cu toate ca nu am vazut decat o evolutie a jocului si probabil nu m-am prins de multe strategii. Tind sa cred ca Imperial 2030 si Navegador sunt un pic mai reusite, dar posibil sa ma insel. Unii jucatori obisnuiti cu Mac Gerdts se asteptau la mai mult, dar parerile sunt impartite. Mie-mi vine sa rad cand jucatorii exprima si sustin cu tarie opinii negative legate de un joc direct dupa primul joc (in care nimeni nu stie ce strategie sa incerce, iar majoritatea au inteles regulile abia spre sfarsit). Pot avea ce opinii vor, dar sa nu se astepte sa ma intereseze ce au de spus
.
Through The Desert
Din nou un joc destul de cunoscut, pe care l-am luat pentru ca-mi place magia lui Knizia. Piesele sunt super, nu-ti mai iei ochii de la tabla cand se umple de camilute, calareti si palmieri. Am jucat vreo 5 jocuri in 5 jucatori si a mers foarte bine. Ce e interesant e ca, poate din cauza grupului sau stiu eu de ce, era o atmosfera tensionata si discutiile erau un pic la cutite, in final iesind si cate o vorba mai urata "ai pus acolo numai ca sa ma f* pe mine". Oricum toti eram foarte concentrati, si cred ca fiecare a castigat cate un joc. Ma bucur foarte mult ca l-am luat. Jocul arata superb, merge repede si te tine mereu concentrat.
Bison
Bison este un joc de la care nu aveam absolut nici o asteptare (de la un joc cu nota 6.5 si rank 1000). Am jucat astazi un joc in 2. M-a lasat fara cuvinte. Il ador. Are tile placement cu niste forme interesante pentru territory building, combinat cu area control. Stoarce un pic creierul si sunt sigur ca poate duce la AP cu anumiti jucatori, dar la noi a mers foarte bine. In plus ne place tema foarte mult (ai un trib si mergi la vanatoare pe campii, in munti si rauri; iti faci barci si corturi ca sa ai influenta mai mare in regiunea respectiva; apoi functie de influenta in regiune vei strange mai mult sau mai putin vanat. Sunt 3 tipuri de vanat si iti trebuie de toate ca sa-ti cumperi din piata mai multi vanatori, barci mai mari, sau corturi mai spatioase). Am decis ca cel mai asemanator joc pe care il stim este Carcassonne (pe care il urasc), insa Bison e unul din putinele jocuri care ne-a prins din primul moment.
Sa va mai zic ce-am incercat (nu ca lauda, ci ca microreview-uri si pareri dupa foarte putine jocuri):
Antike
Multi de aici il stiu, eu abia acum l-am luat pentru ca mi-au placut foarte mult Imperial si Navegador. Am dat doar un joc in 5. Mie mi-a placut si vreau sa-l mai joc, cu toate ca nu am vazut decat o evolutie a jocului si probabil nu m-am prins de multe strategii. Tind sa cred ca Imperial 2030 si Navegador sunt un pic mai reusite, dar posibil sa ma insel. Unii jucatori obisnuiti cu Mac Gerdts se asteptau la mai mult, dar parerile sunt impartite. Mie-mi vine sa rad cand jucatorii exprima si sustin cu tarie opinii negative legate de un joc direct dupa primul joc (in care nimeni nu stie ce strategie sa incerce, iar majoritatea au inteles regulile abia spre sfarsit). Pot avea ce opinii vor, dar sa nu se astepte sa ma intereseze ce au de spus
Through The Desert
Din nou un joc destul de cunoscut, pe care l-am luat pentru ca-mi place magia lui Knizia. Piesele sunt super, nu-ti mai iei ochii de la tabla cand se umple de camilute, calareti si palmieri. Am jucat vreo 5 jocuri in 5 jucatori si a mers foarte bine. Ce e interesant e ca, poate din cauza grupului sau stiu eu de ce, era o atmosfera tensionata si discutiile erau un pic la cutite, in final iesind si cate o vorba mai urata "ai pus acolo numai ca sa ma f* pe mine". Oricum toti eram foarte concentrati, si cred ca fiecare a castigat cate un joc. Ma bucur foarte mult ca l-am luat. Jocul arata superb, merge repede si te tine mereu concentrat.
Bison
Bison este un joc de la care nu aveam absolut nici o asteptare (de la un joc cu nota 6.5 si rank 1000). Am jucat astazi un joc in 2. M-a lasat fara cuvinte. Il ador. Are tile placement cu niste forme interesante pentru territory building, combinat cu area control. Stoarce un pic creierul si sunt sigur ca poate duce la AP cu anumiti jucatori, dar la noi a mers foarte bine. In plus ne place tema foarte mult (ai un trib si mergi la vanatoare pe campii, in munti si rauri; iti faci barci si corturi ca sa ai influenta mai mare in regiunea respectiva; apoi functie de influenta in regiune vei strange mai mult sau mai putin vanat. Sunt 3 tipuri de vanat si iti trebuie de toate ca sa-ti cumperi din piata mai multi vanatori, barci mai mari, sau corturi mai spatioase). Am decis ca cel mai asemanator joc pe care il stim este Carcassonne (pe care il urasc), insa Bison e unul din putinele jocuri care ne-a prins din primul moment.