, dar nu pun la toate jocurile, doar la cele cu multe carti si folosite destul de mult. Cred ca am intrat in aceasta hora cand mi-a vandut Daniel Indru o cutie cu primele 2k de sleevuri. Restul au venit pe parcurs cand vedeam ca raman descoperit pe anumite dimensiuni.Primul motiv a fost de protejare a cartilor. Dar nu voi sleevui un joc la prima partida. Vreau sa vad cum e si daca ramane in colectie. Poate la a doua partida, daca am timp si toate dimensiunile de sleeves necesare si daca am decis ca ramane in colectie(evident).
Nu imi permit luxul sa imi aleg (toate) persoanele cu care ma joc. E mai greu cand te muti langa Bucuresti, cand ai copil si timp limitat. Eu le zic sa aibe grija de jocuri, carti si sa nu fie unsurosi pe maini, dar cand nu e jocul tau si nu esti gamer parca nu iti pasa. Cel putin asta observ la "indienii" mei. Sa le zic 7-8 ore cat ne mai intindem la joaca uneori, sa nu manance nimic la masa..well am incercat si nu a mers. M-am adaptat, poate din dorinta de a avea in continuare parteneri de joaca. Poate va intrebati de ce atatea sacrificii? Pentru mine este o pasiune sa ma joc. Asa imi incarc eu bateriile de la viata cotidiana. A devenit ca un drog. Iar in contextul pandemiei am restrans cercul si ma vad in principiu cu aceleasi 4(6) persoane.
Revenind la alte motive pentru mine, unele sleevuri arata demential. Da, asta e un alt capitol de dezbatut. Mi-am comandat sleevurile "smechere" pentru Terraforming Mars si abia astept sa soseasca. Nu regret investitia celor 200+ lei. Pentru mine jocul este top si sunt dispus sa investesc in el. (Regret aici Turmoil, dar oricum vroiam sa-l incerc)
Iar acum sa va zic cum mi-au salvat sleevurile 3 jocuri de la inec. I can remember them all. Mai la toate partidele exista si pahare pe masa. Inevitabil s-au rasturnat sticle sau pahare si s-a facut piscina. Din cele 3 jocuri inundate, doar o carte de la Terraforming a fost avariata, restul nici macar nu s-au udat. Am avut si noroc, recunosc. Cu cele 3 jocuri pe care le-am salvat (cred ca) am amortizat cel putin jumatate din investitia sleevurilor de pana acum.
Intrebarea thread-ului nu poate avea un singur raspuns/filozofie. Fiecare isi evalueaza placerile, ocd-ul, partenerii de joaca, jocurile, banii si faza la care este ca si gamer/colectionar. Nu mi-o luati in nume de rau. Nu inseamna ca nu esti gamer daca nu ai sleevuri. Dar poate nu ai ajuns inca acolo.. sau poate nu vei ajunge niciodata incat sa merite pentru tine ca individ aceasta investitie. Time will tell.