Cu ocazia aceasta, m-am gândit să aflu părerea voastră cu privire la cum ar trebui (sau dacă ar trebui) reorganizată secțiunea de Kickstarter, pentru a fi cât mai clar pentru toată lumea la ce se bagă și la ce magazin.
Menționez faptul că și până acum puteau fi create thread-uri separate în caz că cineva voia să facă pledge individual (din câte îmi amintesc, nu a existat însă nici un astfel de thread, dar asta e partea a doua).
Cred că cea mai simplă variantă ar fi să se indice în numele thread-ului magazinul la care se face precomandă, (sau dacă este vorba despre un pledge individual) și numele jocului la care se face precomandă. Acest lucru ar însemna însă că vor există thread-uri multiple (ceea ce nu este o o problemă, dar vreau să știu dacă vi se pare că se crează confuzie astfel; mai ales că pe viitor e posibil să fie și mai multe magazine la care se poate face precomandă).
Sunt deschis însă și la sugestii din partea voastră (bineînțeles, mă interesează aici și perspectiva magazinelor, în măsura în care vor să și-o exprime).
Scopul acestui mic exercițiu este să avem o secțiune de Kickstarter bine organizată, în care toată lumea să știe foarte clar ce trebuie să facă în caz că vor să facă o precomandă la un joc adus prin intermediul Kickstarter.
Scopul acestui exercițiu NU este de a genera conflict, animozități sau alte chestiuni neplăcute
Așadar, let me know how you feel about this.