Hai sa ne jucam 02 - Intalnire forum sambata 06.03 Bucuresti

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

Re: Hai sa ne jucam 02 - Intalnire forum sambata 06.03 Bucuresti

26 Feb 2010, 22:24

O sa il contactez pe Cristi si va transmit raspunsul lui. :) Sau il pun sa intre pe forum si sa raspunda singur. :evil:
chrislove wrote:Eu sunt pe ultima suta de metri inainte de examen :cry: ...asa ca mai bine scap de el intai si apoi o sa ma pot bucura de intalnirile cu voi (cele viitoare).
Sunt intr-u totul de acord cu chrislove aici. Si te sustin in demersul de a-ti lua examenul!!
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

adixor

27 Feb 2010, 15:53

Mai am 2 prieteni (Teox de pe forum si prietena lui) care vor veni sambata (nu au putut data trecuta). deja sa ne gandim ce vrem sa invatam/jucam. ce ar fi sa scrieti fiecare 2-3 jocuri la care va ganditi si ati vrea sa le jucati? apoi vedem daca se face match. oricum acolo ne mai razgandim, etc dar sa avem o idee.

Dang

27 Feb 2010, 21:49

adixor wrote:jocuri la care va ganditi si ati vrea sa le jucati
Eu as vrea sa vad / invat Through the Ages: A Story of Civilization (http://www.boardgamegeek.com/boardgame/25613/through-the-ages-a-story-of-civilization)
Daca si alta lume e de acord, bineinteles.

Ma bate gandul sa-l cumpar candva si parca as vrea sa vad cum e inainte.

Parca l-am auzit candva pe Adixor ca il are :)

adixor

27 Feb 2010, 22:39

vandut (cred catre mogobel) acum ceva timp. si acum plang dupa el dar nu prea aveam cu cine (si timp) sa-l joc. E si pus pe previously owned in BGG. snif snif.

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

27 Feb 2010, 23:54

Yo! unul as poftii la un Arkham Horror (sunt dator :)) si la orice altceva va fi ales (nu sunt mofturos de fel :D).

Colectie

Ioana

28 Feb 2010, 09:34

adixor wrote:de ce ei au si noi nu? :(

Fantasy Flight Event Center

http://www.fantasyflightgames.com/edge_npm.asp?eidm=13
Wow cat de frumos arata locul asta!!!

Eu as juca Dominion (sau Intrigue) + Seaside, Mystery of the Abbey, Space Alert sau Pandemic, Factory Manager sau Power Grid. Si, bineinteles, Werewolves sau Mafia.

adixor

28 Feb 2010, 11:55

Am invatat si eu ieri Power Grid. Super joc!. M-as baga la o partida. La fel Factory Manager si Pandemic. Si Dominion. Space Alert e greu de jucat (ne trebuie cd player sau o persoana cu un cronometru sa citeasca evenimentele care apar). Plus ca la space alert primele 3-5 jocuri trebuie sa fie de nivel mic, tutorial, pentru incepatori.

Dang

28 Feb 2010, 14:30

Power Grid si Factory Manager suna interesant si pentru noi. :D

Ioana

28 Feb 2010, 22:38

adixor wrote:Am invatat si eu ieri Power Grid. Super joc!. M-as baga la o partida.
Adixor, ai dreptate il legatura cu Space Alert, nu m-am gandit atat de departe :). Daca ti-a placut Power Grid este foarte posibil sa-ti placa si Factory Manager. Se aseamana, dar, in acelasi timp, sunt foarte diferite. Eu as alege pentru sambata doar unul din cele doua.
Pentru ca te-a tentat sa-l joci in urma review-ului facut de Vick, am trecut pe lista si Samurai ;).

Later edit: Factory Manager se joaca mai repede decat Power Grid (are doar 5 runde).

haretel

01 Mar 2010, 12:54

Jocuri pe care nu le-am jucat pana acum si despre care sunt curios: Pandemic, Dungeon Lords (cred ca nu-l are nimeni din cei care vin), ceva de Vlaada ...
Merge oricand Un Werewolves sau un Mafia :)

Otilia

01 Mar 2010, 15:11

adixor wrote:desi as vrea sa fim cat mai multi daca am putea, mai mult de approx 12-14 max nu prea putem fi din motive de spatiu, asa ca sa vedem cine se mai inscrie din prietenii forumisti intai dar s-ar putea sa fim destui cei care am raspuns pe threadul asta sau care au fost data trecuta. Pana acum avem:

adixor, ioana, dan, vickdareaper, dang + ea, mezak, mihaela, indy2001ro, haretel + Puf so far.

Din cei de data trecuta chrislove nu vine (cel mai probabil) si inca nu stim nimic de sebi, otilia si cristi. Sa vedem ce zic si ei (vick please ask cristi) si eventual alti doritori si apoi vedem. Eventual avem matineu cu indy care pleaca pe la 18 si-l inlocuim cu cineva care poate veni seara in schimbul 2 :))

which is sad ca si eu am in asteptare cativa prieteni. Eventual venim si duminica :)

Trebuie sa iau o piatra in gura - e prima oara cand scriu pe un forum - ever, dar din pacate doar sa va spun ca noi (adik eu +sebik80) nu putem veni pe 6 martie. Sunt sigura ca vor mai fi si alte intalniri si ne vom vedea atunci. Intre timp mai exersez la Agricola, tebuie sa imi iau revansa:)

Have fun

adixor

01 Mar 2010, 15:34

Trebuie sa iau o piatra in gura - e prima oara cand scriu pe un forum - ever, dar din pacate doar sa va spun ca noi (adik eu +sebik80) nu putem veni pe 6 martie. Sunt sigura ca vor mai fi si alte intalniri si ne vom vedea atunci. Intre timp mai exersez la Agricola, tebuie sa imi iau revansa:)

Have fun
Bine ai venit pe forum (si ne mandrim ca e primul pe care postezi) :) Ne pare si noua rau ca nu veniti, dar intr-adevar, de-abia ce am inceput, vor mai fi ocazii :) Stay tuned!

haretel

03 Mar 2010, 00:12

Nici Race for the Galaxy nu l-am jucat si imi face ochiu' ...

haretel

03 Mar 2010, 00:15

O intrebare de natura organizatorica: e fix numarul celor care vin pana la urma ? (eg rezervarea e facuta pt un anumit nr de persoane sau de mese)

adixor

03 Mar 2010, 07:34

rezervarea data trecuta a fost pe numar fix de persoane (10 sau 12), dar acolo am fazut ca practic era un fel de separeu in care puteam sta si 20.. daca nu mai puneam jocurile bineinteles :). why?

adixor

03 Mar 2010, 10:33

pana acum suntem asa:

adixor (singur snif snif)
Ioana + Dan
Teox + Oli
VickdaReaper
Dang + ea
mezak + mihaela
indy2001ro
haretel + Puf

= 13.

@Vick, ai vorbit cu Cristi ?

@Ioana, ce zici, am incapea 16 acolo (ar mai fi de venit 2 prieteni ai lui haretel, ca toti 4 sigur nu incap). Data trecuta am fost 11 cred. Eventual e si varianta de ceva jocuri de 2 persoane pentru cei interesati, cum ar fi Civitas al lui fixpix (stiu ca mai era o masa ratacita parca care ar putea fi utila pt jocuri in 2).

haretel

03 Mar 2010, 10:39

ma gandesc ca un Werewolves sau o Mafia merg bine in mai multi, ca nu avem board pe masa; problema e la jocuri cu multe tokenuri and stuff

adixor

03 Mar 2010, 11:04

asta asa e, dar nu putem juca toata seara Werewolves. Am mai vorbit si cu Dan sa vad ce parere are si parerea generala este let's do it. Daca jocurile sunt misto si atmosfera la fel nu o sa ne deranjeze asa tare ca suntem mai multi. Asa ca vino cu 2 prieteni, aia mai cuminti sau care ti-au dat cadou un boardgame mai frumos la ultima zi de nastere :))

Daca chiar o sa fim prea multi, macar o sa stim data viitoare si poate facem un dublu event, in zile diferite. oricum nu ma gandeam sa ajungem la cifra asta prea repede (as mai fi avut si eu vreo 2-4 prieteni interesati).

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

03 Mar 2010, 11:13

L-am contactat pe Cristi si i-am transmis invitatia, dar nu mi-a dat nici un raspuns inca, asa ca nu pot sa-ti spun ce se intampla cu el.

Colectie

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”