644 de partide, dintre care doar 201 fizic
223 de jocuri, dintre care 131 jucate pentru prima dată
Din cele 131 noi mie, 44 au intrat în Top 100 Games of All Time - Ediția 2021
Am reușit să joc tot ce am/am vândut din colecție măcar o dată (72 titluri).
Am reușit să-mi depășesc numărul propus de jocuri nou încercate (131 vs 102 titluri).
Am reușit să joc tot ce am avut pe raftul rușinii (43 titluri).Am inclus mai jos, vizual, sumarul a 3 categorii (inspirate de cristianf anul trecut):
Top 10 Best Games Tried in 2021: cele care mi-au plăcut cel mai mult din experiențele noi de anul acesta.
Top 10 Suprises of 2021: cele de la care nu aveam neapărat așteptări, dar care s-au simțit unice fie tematic, fie mecanic, depășindu-mi astfel așteptările.
Top 10 Misses of 2021: cele care în teorie trebuiau să îmi placă, sunt lăudate frecvent, dar care mie nu mi-au transmis nimic, sau chiar mi s-au părut anoste/repetitive/neinspirate.
Lista integrală a celor 131 jocuri noi mie în 2021 o găsiți aici: https://geekgroup.app/users/sergiunastr ... tReverse=1
Vouă ce v-a plăcut/dezamăgit din cele încercate anul acesta?

1800+ partide jucate, dintre care ~60 face to face. Cel mai mult am jucat pe yucata (~1100 partide, cele unrated nu sunt pastrate in game history) si boardgamearena (574).
Cele mai jucate 5 jocuri au fost: Mystic Vale (164 partide, toate online), Grand Austria Hotel (140 partide, dintre care una face to face, cu un modul din extensie), Lost Ruins of Arnak (118 partide, dintre care 3 f2f, 2 din ele cu extensie), Great Western Trail (104 partide, online), si Terra Mystica (87 partide, online), si in afara de Arnak toate sunt in top 10 all time pentru mine.