Discutii preliminare: Giro d'Italia
- tasurinchi
- King Meeple

Re: Discutii preliminare: Giro d'Italia
Ai dreptate cu liderii care trebuie sa fie buni cataratori. Cel putin in ultimii 10-15 ani cam asa a fost. Dar cred ca se poate simula si asta in joc, atribuind abilitatile recovery si explosive liderului...
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
wow. Holly shit. Mersi de info. VP pt asta. Nu stiam ca sunt efecte atat de dramatice din aceste doua fenomene fizice.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
bugus
hello,
tocmai ce cautam detalii despre jocuri cu tema de ciclism (asteptand etapa de azi din Vuelta) si sunt foarte placut surprins ca au existat sesiuni in trecut.
Vroiam sa intreb daca exista vreo sansa de a relua aceaste intalniri pentru a initia si alti doritori.
tocmai ce cautam detalii despre jocuri cu tema de ciclism (asteptand etapa de azi din Vuelta) si sunt foarte placut surprins ca au existat sesiuni in trecut.
Vroiam sa intreb daca exista vreo sansa de a relua aceaste intalniri pentru a initia si alti doritori.
- tasurinchi
- King Meeple

Eu tare as vrea. Daca ajungi marti in Lente as putea sa il iau la mine sa incercam un tur de vreo 3 etape (3 ore - 3 ore jumate, cu tot cu explicatii). Altfel, eu unul o sa mai am timp de abia spre sfarsitul lunii (dupa 23-24 sept.)
-
bugus
- tasurinchi
- King Meeple

Ok, eu o sa il iau la mine si vedem la fata locului cate etape jucam. Mai multe e mai bine, dar daca nu e timp merge si una macar sa vezi cum e.
-
bugus
Mersi inca o data pentru partida. Mie mi-a placut jocul.
Intre timp am citit si regulile postate de MandrulDuce, cele despre pluton, si parerea mea e ca ofera mai multe optiuni tactice managerilor, mai ales daca se joaca un tur de cateva etape si aduce in plus un "feeling" de realism. Totusi, sunt unele reguli din Leader2 care la randul lor sunt interesante si ar trebui pastrate.
Parerea mea ca trebuie cumva integrate cele doua variante, si extras ce e mai bun din fiecare.
Sper sa ne vedem si la o etapa montana.
Intre timp am citit si regulile postate de MandrulDuce, cele despre pluton, si parerea mea e ca ofera mai multe optiuni tactice managerilor, mai ales daca se joaca un tur de cateva etape si aduce in plus un "feeling" de realism. Totusi, sunt unele reguli din Leader2 care la randul lor sunt interesante si ar trebui pastrate.
Parerea mea ca trebuie cumva integrate cele doua variante, si extras ce e mai bun din fiecare.
Sper sa ne vedem si la o etapa montana.
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Regulamentul pe caree il avea Vlad la el era de Leader2
Nu stiu daca am folosit toate regulile.
Ar fi misto sa facem ceva organizat dar am mai incrcat odata si nu a iesit
). Vedem
Oricu, si mie mi-a facut placere. Si de joc si de a cunoaste un nou impatimit. Sa ne vedem si la alte joculete
Ar fi misto sa facem ceva organizat dar am mai incrcat odata si nu a iesit
Oricu, si mie mi-a facut placere. Si de joc si de a cunoaste un nou impatimit. Sa ne vedem si la alte joculete
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!