Lamuriri Citadels

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
tenny

Lamuriri Citadels

10 Mar 2011, 20:41

Vreau sa cumpar Citadels, dar nu inteleg ceva..

http://www.boardgames.ro/citadels.htm - aici scrie: Extensii incluse: Dark City, dar totusi Jucatori: 2 - 7. Intru pe BGG si gasesc ca Dark City extension se poate juca in 2-8 ( http://www.boardgamegeek.com/boardgamee ... -expansion ). Deci ? :) Cine minte? :lol:

Sau e o extensie speciala pentru varianta asta si raman 2-7 jucatori? Bun dar daca vreau pentru 8? Nu se mai poate? :shock:

jakkal

Re: Lamuriri Citadels

10 Mar 2011, 20:58

Citadels (jocul de baza) se poate juca in 2-7 jucatori.
Ultima editie tiparita include si expansiunea: THE DARK CITY. Aceasta contine, pe langa mai multe cartiere mov, si un nou set de personaje, printre care si 2 personaje numerotate cu "9" (Queen si Artist).
In concluzie, se poate juca si in 8, folosind unul dintre cele 2 personaje din expansiune.

tenny

10 Mar 2011, 21:20

Deci daca cumpar ala de pe boardgames.ro pot sa joc in 8? si acolo scrie 7
Ceva tot nu se leaga..
Am inteles ca The Dark City e expansiune din start de cand am facut topicul.. si ca impreuna cu ea se joaca in 8.. dar atunci de ce scrie 7 acolo si nu 8 :D desi zice ca e inclusa in joc

criss

10 Mar 2011, 23:40

Ai dreptate, nu se leaga. Poti sa joci doar in 7 dar, daca ai si extensia poti sa inviti inca o persoana (doar una) sa se uite cum joaca cei 7. Deci vor fi 8 in total, dar vor juca doar 7.

Warheart

11 Mar 2011, 00:48

Teoretic personajul Regina este numerotat cu 8, si nu cu 9. Cand am fost de Revelion la Cluj am jucat Citadels (primul) in 8, al 8-lea personaj fiind Regina (celelalte personaje din expansion fiind si ele prezente, insa am ales sa jucam cu cele originale plus Regina). Ea in sine este un fel de "single card promo/expansion", abilitatea ei nevand nici un efect jucata cu al doilea set de personaje.

suf
King Meeple
King Meeple

11 Mar 2011, 09:50

Cel de la FF "Small Box Edition with Dark City" merge in 8. Il am si eu (si il vand in curand :D )

Post Reply

Return to “Discutii generale”