Buna,
Vand si eu cateva jocuri:
1) Shadows over Camelot (Out of Print, jocul este nou, nejucat, componentele unpunched, cartile inca in ambalaj, cutia nu mai are insertul dar nu este necesar) -> 600 RON
2) El Grande Big Box (engleza) (nou, in tipla, o mica lovitura a cutiei la unul din colturi, dar nederanjanta, se vede doar daca te uiti fff atent, asa l-am primit) -> 500 RON
- extensia Merlin's Company la Shadows over Camelot (Out of Print, noua, nejucata, cartile inca in ambalaj, nu am cutia la ea) -> 650 RON
- Etherfields Dream Pledge (nou, doar cutia de baza a fost deschisa, iar jocul a fost jucat de 2 ori, restul cutiilor sunt nedesfacute) -> 1000 RON
- Ticket to Ride Europa (varianta in romana, noua, nejucata, cartile in tipla, nu mai are insertul) -> 140 RON
- Blitzkrieg (nou, inca in tipla, e varianta fara extensie) -> 70 RON
- Bluff sau Liar's Dice (nou, nejucat, o mica lovitura la unul din capetele cutiei, dar nu e deranjant, asa a venit) -> 80 RON
- Looney Tunes CMON Kickstarter Bundle (jocul de baza + 2 KS expansions, nou, in tipla) -> 500 RON
- Teen Titans GO! CMON Kickstarter Bundle ( jocul de baza + 2 KS expansions, nou, in tipla) -> 430 RON
- Game of Thrones LCG versiunea 1(jocul de baza + 4 extensii (Lords of Winter, Kings of the Sea, Princes of the Sun, Kings of the Storm), toate in aceeasi cutie, nu a fost jucat niciodata, cutia prezinta mici urme de shelfwear) -> 100 RON
Doar cu predare personala in Bucuresti, nu am incredere in curieri ca imi trimit jocurile OK la destinatie.
Mersi.
Vand cateva jocuri
-
foxytheroxy
- Teen Meeple

- beazel
- Wizard Meeple

Re: Vand Shadows over Camelot, Ticket to Ride Europa, Etherfields
Shadows over camelot 1400 ron ? E corect pretul ?
-
foxytheroxy
- Teen Meeple

Re: Vand Shadows over Camelot, Ticket to Ride Europa, Etherfields
Hey,
Este jocul nou impreuna cu extensia. Eu am dat 120 de euro doar pe extensie pentru copia mea si asta dupa ce am cautat o vreme....si nu era noua.
Daca tu gasesti combo-ul pe undeva mai ieftin, sunt dispusa sa negociez.
Este jocul nou impreuna cu extensia. Eu am dat 120 de euro doar pe extensie pentru copia mea si asta dupa ce am cautat o vreme....si nu era noua.
Daca tu gasesti combo-ul pe undeva mai ieftin, sunt dispusa sa negociez.
-
foxytheroxy
- Teen Meeple

-
foxytheroxy
- Teen Meeple