Ultima strigare pentru ele. Preturi de nimic
- adelindumitru
- Super Moderator

Re: Origins, Siege of Runedar, Black Rose Wars, Tiny Epic Galaxies+Dungeons, 13 Days
Siege s-a dat, Guild Academies și Origins sunt rezervate.
- adelindumitru
- Super Moderator

Re: Origins, Siege of Runedar, Black Rose Wars, Tiny Epic Galaxies+Dungeons, 13 Days
S-a dat și Guild Academies.
Origins rămâne rezervat, restul sunt valabile și așteaptă cu nerăbdare să fie jucate pe o masa noua!
Origins rămâne rezervat, restul sunt valabile și așteaptă cu nerăbdare să fie jucate pe o masa noua!
- adelindumitru
- Super Moderator

S-a dat și Lief.
Noi jocuri la vânzare
Tiny Epic Dungeons - 130 lei
Roll Player - 260 lei
Quacks and Co - 100 lei
Tiny Epic Galaxies - 110 lei
Radlands Super Deluxe - 300 lei
Dominations - Road to Civilization - 300 lei
Noi jocuri la vânzare
Tiny Epic Dungeons - 130 lei
Roll Player - 260 lei
Quacks and Co - 100 lei
Tiny Epic Galaxies - 110 lei
Radlands Super Deluxe - 300 lei
Dominations - Road to Civilization - 300 lei
- AlexKalle
- Wizard Meeple

sa nu uiti si de titlul thread-ului 
- adelindumitru
- Super Moderator

- adelindumitru
- Super Moderator

- adelindumitru
- Super Moderator

- adelindumitru
- Super Moderator

- adelindumitru
- Super Moderator

- adelindumitru
- Super Moderator

Re: Multe de vânzare
Oferta specială. La achiziționarea a oricare 2 jocuri, cel mai ieftin dintre ele va fi la jumătate de preț.
- adelindumitru
- Super Moderator

Chiar as vrea sa mai fac loc in biblioteca, deci ofer niste preturi ceva mai mici la achizionarea a mai multe produse.
Pe lângă oferta din mesajul anterior, se activează o super reducere la achiziționarea următoarelor 3 jocuri: Origins First Builders + Roll Player + Quacks and Co - 300 lei. Deci un pic mai mult decât prețul de achiziție a Roll Player base set
Pe lângă oferta din mesajul anterior, se activează o super reducere la achiziționarea următoarelor 3 jocuri: Origins First Builders + Roll Player + Quacks and Co - 300 lei. Deci un pic mai mult decât prețul de achiziție a Roll Player base set
-
ChristianC
- Baby Meeple

- adelindumitru
- Super Moderator

- adelindumitru
- Super Moderator

S-a dat și Origins First Builders. As vrea sa plece și restul, am redus la câteva preturile, acolo unde mai era loc (la celelalte e deja extrem de mic prețul).
- adelindumitru
- Super Moderator

- adelindumitru
- Super Moderator

Mâine mă întorc în București și as vrea sa golesc un raft. Așa că:
Roll Player - 160 lei
Dominations - Road to Civilization - 190 lei
Quacks and Co - 80 lei
Pretty good offers, I'd say. Merci.
Roll Player - 160 lei
Dominations - Road to Civilization - 190 lei
Quacks and Co - 80 lei
Pretty good offers, I'd say. Merci.
- adelindumitru
- Super Moderator

Re: Roll Player, Quacks and Co, Dominations, Tiny Epic Galaxies, Radlands Super Deluxe
Am de vânzare și:
Aeon's End Legacy of Gravehold. Campanie începută, trebuie sortate cărțile, am folosit sleeveuri pe cărțile pe care a trebuit scris.
250 lei, negociabil. Am și playmats, de vânzare separat
Adăugate și Burgundy, Venice.
Aeon's End Legacy of Gravehold. Campanie începută, trebuie sortate cărțile, am folosit sleeveuri pe cărțile pe care a trebuit scris.
250 lei, negociabil. Am și playmats, de vânzare separat
Adăugate și Burgundy, Venice.
- sergiunastrut
- King Meeple

- Custom Rank: Și...unde-i povestea?
Re: Roll Player, Quacks and Co, Dominations, Tiny Epic Galaxies, Radlands Super Deluxe
Știu că nu prea mai e activitate pe forum, însă de prea multe ori am văzut moderatori care au venit cu comentarii legat de regulile bursei și frecvența/motivul comentariilor - așa că te rog să le aplici și tu, Adelin. Nu se anunță rezervările/plecările, pentru asta se editează comentariile. Merci!
Kallax Display: Colțul meu de artă
Am încercat recent: Cotate subiectiv
Am încercat recent: Cotate subiectiv
Experiențele de joc le sumarizez aici: PLAY|STORY|SHORT
- AlexKalle
- Wizard Meeple

Înțeleg la ce ai face referire, însă toate mesajele lui recente sunt și cu update de preț sau jocuri noi adăugate, sau la distanță de 7+ zile de ultimul update. Nu văd să fie încălcată vreo regulă.sergiunastrut wrote: ↑22 May 2024, 16:04Știu că nu prea mai e activitate pe forum, însă de prea multe ori am văzut moderatori care au venit cu comentarii legat de regulile bursei și frecvența/motivul comentariilor - așa că te rog să le aplici și tu, Adelin. Nu se anunță rezervările/plecările, pentru asta se editează comentariile. Merci!
Edit: inteleg totusi ca apar putin cam des updates de pret la aceleasi jocuri si la un moment dat devine confusing, ca nu se reflecta intocmai in primul post. Poate ar ajuta sa fie totusi comasate toate aceste schimbari
- adelindumitru
- Super Moderator

Salut, mersi Alex! Dar s-ar putea într-adevăr să fi pus cam multe update-uri. Am încercat să le combin într-adevăr și cu alte anunțuri referitoare la scăderi de prețuri și noi produse, dar dacă anumitor persoane li s-a părut cam mult, pot să înțeleg și acest punct de vedere. O să țin cont de recomandări și o să comasez schimbările de acum încolo.
Cam atât pe subiect, mulțumesc!
Cam atât pe subiect, mulțumesc!