Cumpăr zarul Space Hulk: Death Angel (sau tot jocul dacă e nevoie)
-
fff111333
- Baby Meeple

Cumpăr zarul Space Hulk: Death Angel (sau tot jocul dacă e nevoie)
Salut, cum spune titlul. Prefer să cumpăr doar zarul pe care l-am pierdut, dar dacă nu se poate altfel cumpăr tot jocul. Mulțumesc
-
fff111333
- Baby Meeple

-
fff111333
- Baby Meeple

- Broodstar
- Wizard Meeple

Re: Cumpăr zarul Space Hulk: Death Angel (sau tot jocul dacă e nevoie)
Salut, am avut si eu Sace Hulk Death Angel si imi aduc aminte bine zarul (sau cat de mult il blestemam).
O sa fie greu sa gasesti jocul de vanzare, cu atat mai mult doar zarul. Dar sigur, poti incerca…
Totusi, ca sa-ti vin in ajutor, iti propun cateva solutii, in cazul in care nu le-ai gasit si singur
Zarul are 6 fete numerotate de la 0 la 5, unde 1, 2 si 3 au skulls. Stiind asta, poti:
1- sa folosesti un D6 standard unde stii ca 6 e zero, 1, 2, 3 au skulls, restul e standard.
2- cauti si cumperi un D6 numerotat 0-5. Se gasesc mai greu, dar gasesti. Cu asta nu trebuie sa retii decat ca 1, 2 si 3 au skulls.
Aici ca alternativa ai si zarurile cu 6 fete in care 6 e inlocuit cu un simbol. Si stii ca simbolul e 0.
3- sa comanzi un zar custom de pe site-urile care fac asta.
Eu la o cautare rapida am gasit:
https://www.counterattackbases.co.uk/custom-dice
Sau 4- daca ai acces la o imprimanta 3D, cauti fisierele si il printezi.
O sa fie greu sa gasesti jocul de vanzare, cu atat mai mult doar zarul. Dar sigur, poti incerca…
Totusi, ca sa-ti vin in ajutor, iti propun cateva solutii, in cazul in care nu le-ai gasit si singur
Zarul are 6 fete numerotate de la 0 la 5, unde 1, 2 si 3 au skulls. Stiind asta, poti:
1- sa folosesti un D6 standard unde stii ca 6 e zero, 1, 2, 3 au skulls, restul e standard.
2- cauti si cumperi un D6 numerotat 0-5. Se gasesc mai greu, dar gasesti. Cu asta nu trebuie sa retii decat ca 1, 2 si 3 au skulls.
Aici ca alternativa ai si zarurile cu 6 fete in care 6 e inlocuit cu un simbol. Si stii ca simbolul e 0.
3- sa comanzi un zar custom de pe site-urile care fac asta.
Eu la o cautare rapida am gasit:
https://www.counterattackbases.co.uk/custom-dice
Sau 4- daca ai acces la o imprimanta 3D, cauti fisierele si il printezi.