Mijnlieff, Mord in Arosa, Bison si Saboteur 2
Saboteur 2 avea regulile doar in franceza si, cum nu aveam loc in rucsac si pt dictionar, am decis sa il las cu pisica (exceptand lenevitul pe canapea, orice face ea intra la sabotaj).
Joi seara am inceput sa pregatim bagajele, dar deja aparuse o problema.
Rucsacul meu era plin cu haine si lucrurile cele mai importante ramasesera pe afara. Nu are rost sa mentionez si de rucsacul ei pentru ca era plin cu "cateva" obiecte de machiaj, creme si lotiuni, de parca mergem dupa mine cu reprezentanta Avon, si alte haine pentru ca nu se stie cand fuge ursul cu mine in bot si nu se poate intoarce in oras cu aceeasi bluza
Asa ca am transferat totul in alt rucsac si a trebuit sa sacrific o pereche de pantaloni si un hanorac (ca doar pana joi anuntasera maxim ploi, nu furtuna si zapada pana la glezne, dar asta e) pentru a intra toate jocurile si sticla noastra de vin luata pentru a serba 3 ani si 5 luni de cand am jurat in fata starii civile ca vom juca atat eurogame-uri, cat si ameritrash-uri.
In tren ne-am delectat cu mijnlieff
Mi se pare un joc foarte bun care a prins si la gameri, si la non-gameri.
Faptul ca il poti purta in buzunar si poti juca o partida cat timp astepti autobuzul, in pauza de publicitate sau pana se prepara pizza in Spring il va face unul dintre cele mai jucate board game-uri din colectie.
Fiind un jucator devotat a trebuit sa gasesc o pensiune cu spatiu perfect calculat pentru depozitarea cutiilor
Vitejeste am incercat sa facem o plimbare, dar dupa o ora eram murati, asa ca ne-am intors la o mancare calda si un alt joc.
Prima seara am jucat doar Mord in Arosa
Primele 5 partide au fost in trei - in 4 dintre ele galbenul a fost ucigasul (deja ma gandeam pe unde sa ascund obiectele ascutite din casa
Urmatoarele 5 au fost in 4, ceea ce a introdus mai multa distractie si haos.
Jocul este placut, nimic prea complex, bun de jucat la un vin fiert. Regulile sunt simple si usor de inteles chiar si pentru ceilalti care nu auzisera macar de monopoly.
Cat de distractiv putea sa fie sa vezi cum se chinuieste sa-i dea drumul propriului indiciu de mai sus, de mai jos, invartit, rasucit ca sa pice cat mai departe pentru ca, in cele din urma, sa ramana blocat la etajul 7. Dar sa se intample asta la 3 indicii consecutive?
Ca minus pot spune ca in patru aveam tendinta sa ne axam pe 2 culori, maxim 3, ceea ce nu e fun tinand cont ca albul meu se cauta cel mai des
Si s-ar putea agrava si mai rau in 5-6 (trebuie testat).
Si faptul ca dupa 4-5 ore jucam din inertie, nemaistiind ce etaj fusese verificat sau nu.
A doua zi am mai facut un mijnlieff mic pana se facea ceaiul, unde am pierdut catastrofal, de a trebuit Oana sa faca poza, cica sa o inrameze.
Dupa micul dejun, alte cateva partide de mord in arosa, apoi o plimbare mai lunga pentru ca se oprise viscolul.
Dupa-amiaza am jucat si bison. Doar in doi, ca am zis sa vedem cum e pana sa il jucam si cu non-gameri.
Atentie domnilor
Am jucat doar un joc din cauza mea. Jocul contine, cred ca pe bgg am intalnit expresia, o posibilitate foarte mare de a dormi dupa joc pe canapea.
Jocul a decurs foarte bine pana cand am "indraznit" sa imi intind influenta pe intregul ei teritoriu. Si atunci cand a luat 4 bizoni in loc de 9 si 2 curcani in loc de 5 furtuna deja se simtea in aer. Si nu vorbesc de vreme
Ea a castigat la un punct diferenta, iar eu am primit un avertisment
Azi a fost o vreme superba, asa ca ne-am intors in Bucuresti (suntem board gameri de pestera si nu ne putem distra decat pe intemperii). Pe tren am jucat mijnlieff-ul avansat cu plansa in diverse forme si deja am in plan sa mai iau inca 3 pentru o super plansa.
Cam atat despre scurta noastra plimbare si micile noastre jocuri.
Si sa reediteze bison-ul cu mai putin aer in cutie ca sa mai am loc pentru un hanorac.