Vand Die Tore der Welt/World Without End, jocul este nou, am dat jos doar folia de pe cutie si de pe unul din pachetele de carti. Componentele sunt inca in matrita aceea in care vin prinse.
Il vand pentru ca este in limba germana, a fost achizitionat din Viena si facut mie cadou. Din pacate persoana ce mi l-a oferit nu stia ca jocul este dependent de limba...si eu nu stiu germana. Am intins componentele jocului pe masa doar ca sa le fac poze.
link BGG: http://boardgamegeek.com/boardgame/4352 ... ithout-end
Pret: 199lei
Accept oricand schimbul cu varianta in engleza: World Without End
Vand Die Tore der Welt/World Without End NOU
-
nth88
Re: Vand Die Tore der Welt/World Without End NOU
in continuare valabil.
daca cumva stie cineva germana si ar putea sa ma ajute cu un link sau ceva traduceri pt event cards si cartile de actiune...chiar l-as pastra
daca cumva stie cineva germana si ar putea sa ma ajute cu un link sau ceva traduceri pt event cards si cartile de actiune...chiar l-as pastra
-
nth88
up
pret nou 190lei
ramane valabil schimbul cu varianta in engleza sau action/event cards in engleza.
pret nou 190lei
ramane valabil schimbul cu varianta in engleza sau action/event cards in engleza.
-
nth88
Anuntul e in continuare valabil.
In cazul in care cineva are totusi World Without End in engleza si ar fi dispus sa-mi imprumute putin cartile de eveniment sa le scanez(eventual si cele de actiune), as vrea sa-l pastrez.
In cazul in care cineva are totusi World Without End in engleza si ar fi dispus sa-mi imprumute putin cartile de eveniment sa le scanez(eventual si cele de actiune), as vrea sa-l pastrez.