[CLOSED] [Schimb/Ultimate Trade] Civilization

schimburi, imprumuturi, cereri, etc.
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Post Reply
Chuckila
King Meeple
King Meeple

[CLOSED] [Schimb/Ultimate Trade] Civilization

25 Apr 2011, 18:52

Cred ca am inceput de cel putin 4 ori in ultimele 2 saptamani un thread similar, dar de fiecare data am renuntat pe mijlocul postului. Am sters tot si mi-am tot zis ca poate-poate lucrurile se vor schimba si voi putea sa gasesc timp si parteneri pentru a juca unul din jocurile pe care mi le-am dorit cel mai mult de cand am descoperit BGG (acesta si Ambush!). Dar cum a trecut 1 luna si jumatate de cand am pus mana pe el, nu fac decat sa ma mint zicand ca il voi juca.

Am citit regulile, am intins cele 500+ piese pe masa, am desfacut tabla de joc, mi-am imaginat ca il joc si ... cam atat. Sincer, jocul pare sa fie exact ceea ce ma asteptam sa fie. Extrem de bine facut - ca si mecanici din spatele jocului - confruntational, echilibrat si sunt convins ca cel ce castiga un asemenea joc, chiar simte ca si-a cladit propria civilizatie dupa chipul si asemanarea sa. Insa ce a fost timp de 1 luna si jumatate, probabil va fi si peste 2 ani - tot nu voi avea 4-6 ore pentru o partida si nici maniaci asa ca mine nu mi se arata sa gasesc, care sa suporte chinul invatarii unui asemenea monstru sacru.

Cutia jocului, tinand cont de varsta (23 ani) as zice ca e intr-o stare decenta spre buna. E decolorata (acel shelf wear) pe margini si unul din colturile cutiei, atat exterior cat si interior, este desprins. In rest, doar o mica tesitura pe fundul cutiei, cel mai probabil de la modul cum a fost depozitata. Probabil sunt mai dramatic decat ar fi cazul, insa prefer ca lumea sa aibe o idee clara asupra modului cum arata cutia/jocul, decat sa fie dezamagita ulterior. Bineinteles, daca cineva doreste poze cu aceste defecte pentru a le vedea mai bine, imi dati un PM si vi le trimit cu cea mai mare placere.

Componentele sunt in stare foarte buna. Cartile par nejucate, harta arata f bine iar cele 500+ piese din joc le-am inventariat chiar in momentul in care am primit pachetul. Sunt absolut toate prezente, puse in pungulite separate functie de civilizatie. Exista si vreo 6 counters de rezerva si vreo 4-5 rezerve pentru orase.

Ce m-ar tenta pentru schimb? Steam/Age of Steam 3rd Edition, Le Havre/Agricola, Combat Commander (Europe, Mediterranean si/sau extensii/battle packs), Cyclades, El Grande Decennial, Castle Ravenloft, etc. Conditiile in mare ar fi sa nu depaseasca 3 ore, sa fie cat de cat challenging si bineinteles, sa mi-l doresc cat mai mult ... daca are si optiuni/reguli solo, un mare plus. Daca are cineva Ambush!, Raid on St. Nazaire, Battle Hymn, D-Day at Omaha Beach - I'd jump with both feet ahead.

Nu refuz nici schimburile in care una din parti trebuie sa mai "suplimenteze". De exemplu nu cred ca m-ar deranja nici un Runewars la care sa mai fiu nevoit sa pun o suma de bani. Chestiile astea le putem discuta functie de oferta.

In fine, daca aveti ceva de dat la schimb, faptul ca nu a fost mentionat mai sus nu inseamna ca nu l-as vrea. Doar sa nu dureze 4ore plus, ca asa dau Tanda pentru Manda.

Si o poza de pe BGG sa va fac pofta :D

Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: [CLOSED] [Schimb/Ultimate Trade] Civilization

28 Apr 2011, 11:41

Am inchis schimbul, nu a fost interes si nu ma deranjeaza deloc sa il tin. Macar am inima impacata acum. :D

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

28 Apr 2011, 12:26

Ah!! Si tocmai cand vroiam sa pun un joc la bataie... :cry: :cry: :cry:
P.S.:
Acest mesaj este un pamflet si trebuie tratat ca atare. :twisted:
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

28 Apr 2011, 12:46

Chuckila wrote:Am inchis schimbul, nu a fost interes si nu ma deranjeaza deloc sa il tin. Macar am inima impacata acum. :D
Eu zic sa tii de el, ca e un clasic. Plus ca fetita ta o sa creasca imediat mare si o sa treaca de la Fluch der Mumie la Civilization cat ai zice "meeple". ;)

Post Reply

Return to “Altele / Ultimate Trades”