TARABA DE JOCURI la BOOKFEST...un alt fel de intalnire.

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
mihai
Special Meeple
Special Meeple

TARABA DE JOCURI la BOOKFEST...un alt fel de intalnire.

24 May 2011, 22:53

Imi cer scuze ca postez atat de tarziu acest anunt, am fost prins cu treburile de organizare incat pur si simplu calculatorul a fost destul de departe de mine

In perioada 25-29 mai 2011 TARABA DE JOCURI va fi prezenta la targul BOOKFEST organizat la Romexpo. Va asteptam la targ sa vedeti ultimele noutati, sa incercam jocuri impreuna... Vom avea doua mese la care dorim sa atragem cat mai multa lume sa ii invatam noi jocuri :)

De asemenea toti cei care ne viziteaza la targ, vor putea completa un formular pentru a participa la tombola organizata de TARABA DE JOCURI unde puteti castiga un joc!

Numele jocului va fi anuntat in prima zi de targ! ;)

EXCLUSIV FORUM: Pentru toti cei care vin in urma acestui anunt de pe forum, daca mentioneaza codul TDJB2529 vor putea achizitiona jocuri de la producatorul WHITE GOBLIN GAMES cu un discount de 10%.
newsletter taraba de jocuri bookfest1.jpg
Last edited by mihai on 25 May 2011, 15:41, edited 1 time in total.

suras333

Re: TARABA DE JOCURI la BOOKFEST...un alt fel de intalnire.

25 May 2011, 08:36

Eu sigur am sa trec pe acolo Mihai. Ne vedem si spor la vanzari!

pfinix

25 May 2011, 22:55

ai cumva Tobago la expozitie?
Noi trecem maine pe acolo si mi-ar placea sa-l incerc, stii ca de mult ma tot gandesc la jocul asta :).

Shaikan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare

25 May 2011, 22:58

O sa incerc si eu sa ajung...cel mai probabil vineri sau sambata...any chance of a Chaos in the Old World?

mihai
Special Meeple
Special Meeple

25 May 2011, 23:47

@Phinix - nu mai stiu daca am luat si Tobago cu noi, o sa verific maine.
@Darksion - te asteptam; sorry, no Chaos this time :(

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”