[inchis]Schimb Innovation

schimburi, imprumuturi, cereri, etc.
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Post Reply
deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

[inchis]Schimb Innovation

30 May 2011, 23:11

Este in stare foarte buna, jucat de cateva ori doar.
Este un joc interesant gandit si-mi place...DAR (caci de multe ori este unul :( ) n-am cu cine sa-l joc caci Ei nu-i place :(( (chiar in seara asta am propus o partida si am fost intampinat cu strambaturi...).
La un moment dat, cand am vazut ca sunt singurul fericit posesor al jocului ma gandeam sa scriu primul meu review la el. Dar cum n-am jucat decat vreo cateva jocuri n-am avut cum sa-mi fac o parere completa si m-am reorientat spre Robo Rally :).
http://forumboardgames.ro/viewtopic.php?f=6&t=1247 (review-ul :) )

http://www.boardgamegeek.com/boardgame/63888/innovation

Ce ma intereseaza:

Alien Frontiers
Big expansion - pentru Galaxy trucker
7 Wonders
Dungeon Lords
Glen More
Race for the galaxy -DOAR extensiile 1&2
Smallworld
Tales of the arabian night
Through the ages
Glory to Rome
Stone age
Steam
dixit 1&2

Pot fi si altele totusi :)
In functie de jocul oferit putem vorbi de diferenta de bani sau orice combinatie dintre jocurile oferite de mine pentru schimb.

Prefer din Bucuresti.
Last edited by deeug on 24 Jul 2011, 21:22, edited 1 time in total.

alexddumitru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Blogger@„Ce Jucăm?”

Re: Schimb Innovation

31 May 2011, 23:03

Offtopic: Eu chiar îţi recomand Glory to Rome, dar din câte ştiu, Innovation, pe care nu l-am jucat, cam seamănă, deci e posibil să nu-i placă nici ăsta. :( Mi-ar plăcea să ţi-l iau eu, dar nu prea am ce da la schimb.

deeug
King Meeple
King Meeple

01 Jun 2011, 08:38

Din cate stiu eu, Glory to rome se apropie de Race for the galaxy...care ne place la amandoi.
Din avatarul tau nu pot decat sa presupun ca Glory to Rome e printre jocurile tale preferate :)...si asta inseamna ca nu-l dai la schimb...:(.Daca ai jucat si Race cum ti se pare comparativ cu Glory to Rome?

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

01 Jun 2011, 09:02

Imi cer scuze ca intervin, ontopic totusi. :)
Aici e o discutie interesanta despre cele 2 jocuri.
Mie imi plac amandoua, nu sunt chiar asa de apropiate pe cat se crede. E posibil sa nu-ti mai placa unul din ele dupa ce il incerci pe celalalt, e posibil sa-ti placa ambele la fel de mult.
E greu din vorbele altora sa-ti faci o parere, trebuie sa incerci tu.

alexddumitru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Blogger@„Ce Jucăm?”

02 Jun 2011, 13:40

deeug wrote:Din cate stiu eu, Glory to rome se apropie de Race for the galaxy...care ne place la amandoi.
Din avatarul tau nu pot decat sa presupun ca Glory to Rome e printre jocurile tale preferate :)...si asta inseamna ca nu-l dai la schimb...:(.Daca ai jucat si Race cum ti se pare comparativ cu Glory to Rome?
Se apropie destul de mult în privința mecanismelor de joc. Adică ai roluri în ambele, sunt ambele jocuri de cărți. Diferă destul de mult la nivel de interacțiune, mi se pare că G2R ai parte de mult mai multă decât în Race. Și chiar dacă G2R pare mai haotic, are foarte multe strategii și moduri de a aborda jocul, poate chiar mai multe decât Race, care mie mi s-a părut mai sec, motiv pentru care l-am și vândut. Ai reviewul meu pentru G2R la linkul pe care l-am pus mai sus.

Jinks

09 Jun 2011, 18:22

Glory to Rome ti l-as da eu, dar din pacate nu am ce sa fac cu Innovation, trebuie sa ma orientez doar catre jocuri de 5-6 jucatori.
7 Wonders l-a concediat direct pe GtR din punctul meu de vedere, mai ales ca GtR are o grafica absolut oribila. Da-mi un PM daca te intereseaza sa il cumperi, ti-l dau ieftin, la 50 RON, sa zicem.

deeug
King Meeple
King Meeple

09 Jun 2011, 23:28

Ai PM pentru ca bineinteles sunt interesat sa-l iau :)

Post Reply

Return to “Altele / Ultimate Trades”