VIDEO Prezentare componente Lord of the Rings: The Card Game

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).

Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dungeon Master

Re: VIDEO Prezentare componente Lord of the Rings: The Card

18 Jun 2011, 09:31

I'm a sucker for videos. In orice moment as inlocui text sau poze cu video. Felicitari. Nu am nici un comentariu. S-au spus deja toate si sunt detalii tehnice de productie. Eu unul nu as sta 10 ore dupa ce-am filmat sa rezolv toate chestiile dintr-un filmulet de 10 minute. Ma bucur ca unii oameni o fac si avem parte de asa ceva.

Acum, mesaj pt tine si toti ceilalti review-eri si participanti activi la acest fenomen: Multe "palme" de la mine! (a se citi aplauze...ca cine stie ce flame iese iar :D)

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

Rautz

18 Jun 2011, 10:45

MandrulDuce wrote: Eu unul nu as sta 10 ore dupa ce-am filmat sa rezolv toate chestiile dintr-un filmulet de 10 minute. Ma bucur ca unii oameni o fac si avem parte de asa ceva.
Asta e si motivul pentru care am creat seria de mini-reviewuri, insa am stat si eu ore multe sa fac alte review-uri si stiu ce inseamna.
Totusi satisfactia e mare dupa ce muncesti multe ore dar iese un produs foarte bun, care sa treaca proba propriului ochi critic
Cu multe incercari si mici esecuri devii mai experimentat si o sa-ti iasa din ce in ce mai bine, daca nu ai timp de mai mult tot cred ca se poate ajunge la un nivel de calitate ca al lui Tom Vasel, care nu mi se pare ca sta exagerat de mult pentru un review dar are experienta sutelor de reviewuri in spate si un aparat bun

Rautz

21 Jun 2011, 04:59

Tot am vorbit de durata unui filmulet, citat de Tom Vasel:
This week was the first week I had free, so I worked for about 8 hours a day for five days straight. That let me put together about 30 reviews, so there you go.
Asta inseamna 1h 20m in medie pentru un review, un timp rezonabil as zice eu pe care cu siguranta l-as petrece facand un filmulet daca as avea aparatura necesara

alexddumitru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Blogger@„Ce Jucăm?”

21 Jun 2011, 13:01

Asta dacă se referea doar la video reviewuri, că Vasel face și scrise destule.

Rautz

21 Jun 2011, 13:09

alexddumitru wrote:Asta dacă se referea doar la video reviewuri, că Vasel face și scrise destule.
Da, se referea la video

Discutia se afla aici, unde arata si cum se face un video marca Tom Vasel http://www.boardgamegeek.com/thread/665 ... dice-tower

Mai jos detaliaza si mai mult:
I usually film the drop first. That, plus pickup is around 20 minutes. Then I film how to play the game - about 20-30 minutes.
Then I film the oher two parts - about 15 minutes.

Editing takes about an hour per video, maybe?
Ar da 2 ore/film de aici dar asta cred ca e pentru videourile putin mai lungi si pentru jocuri mai complexe, cred ca 1h30 e un 'target' bun pentru a obtine un video decent (noi nu trebuie sa aruncam cu piesele sau sa avem decoruri verzi si masti)

In principiu ce am invatat din filmulet e ca iti trebuie:
-un aparat bun
-lumina buna
-un povestitor bun :D

Eu unul nu am de niciunele dar poate in viitor voi face rost

alexddumitru
King Meeple
King Meeple

21 Jun 2011, 13:12

Aș adăuga faptul că îți mai trebuie și un calculator bun sau măcar un soft de montaj bun și, mai ales, foarte multă experiență pentru a ajunge la o asemenea durată de muncă. Oricum, Tom Vasel face asta de mulți ani, iar filmarea lui a devenit o rutină, probabil și de asta îi este atât de ușor.

Mai am mult până acolo. :) Eu însă te sfătuiesc să încerci, pentru că satisfacția de a-ți vedea produsul final merită.

Rautz

21 Jun 2011, 13:25

Corect, am spus de la bun inceput ca trebuie experienta multa
Tocmai de aia ar fi bine sa incerci mai des, cu riscul unor mici greseli si critici, numai asa poti deveni mai bun

Poate are cineva ceva trucuri pentru o iluminare buna si ieftina, ca eu unul nu-s multumit nici la pozele pe care le fac de iluminare

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

21 Jun 2011, 13:27

Eu cred ca in cazul lui Tom cel mai mult il ajuta ca e pastor, deci vorbeste foarte mult, compune predici si discursuri, povesteste mult cu oamenii, de aici si cursivitatea excelenta, dictia buna si exuberanta.
Eu nu am aceste calitati si nici profesia care sa imi formeze un vocabular bun si o fluenta naturala, si probabil multi dintre cei de pe forum mi se aseamana ... De aceea prefer scrisul vorbitului si review-ul scris cu poze unui review filmat cu cadre statice sau dinamice. Scrisul poate fi corectat si revizuit, pozele pot fi retusate sau regandite... Probabil de aceea il apreciez foarte mult pe Ender Wiggins si mai putin pe Tom Vasel - apropos, Ender are aceeasi profesie ca si Tom. :)

But that's just me. Eu zic sa incercati si sa vedeti ce iasa, e posibil sa fiti surprinsi de rezultat si sa ne surprindeti si pe noi.
O singura rugaminte as avea: nu va axati mult pe editare si efecte, cat pe continut si forma de prezentare. Prefer lipsa unui fond sonor decat o melodie agasanta si o masa alba sau neagra decat un fundal plin de obiecte si culori care imi distrag atentia. Si da, lumina buna e esentiala.

alexddumitru
King Meeple
King Meeple

25 Jun 2011, 11:25

Între timp am terminat şi reviewul complet pe care l-am postat pe blog. Sper să vă placă.

Post Reply

Return to “Review-uri si impresii”