Greu de construit 3!

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
acidutzu

Greu de construit 3!

17 Jul 2011, 14:50

Am decis sa fiu un dragut si, cum tot nu ii place sa fie atacata, sa jucam un joc de constructie, dibacie si dexteritate. Deci un joc in care sa nu aiba nicio sansa, dar in care sa zambeasca la sfarsit. 8-)

Am facut 3 partide de jenga.

- prima partida
DSCN1372.jpg
Macar a ramas cu piesa aleasa in mana.
DSCN1373.jpg

- a doua partida

A evoluat mai repede turnul, mai gratios si mai inalt.
DSCN1375.jpg
Inainte de poza asta, pe tura mea devenise instabil incat a trebuit sa-l tin cu mana stanga vreo 3 minute in timp ce-i cantam, il masam si il rugam sa mai stea putin. In timpul masajului am impins putin (1-2 mm pe acolo) ultimele 3 randuri si s-a calmat. Oana a ramas perplexa, acceptand cu greu ca jocul va continua. Dupa alte 4 runde, ea l-a daramat. Daca nu stie sa-i cante…
DSCN1378.jpg
- a treia partida
Ca un bun asistent de jocuri, eu trebuia sa-i sterg broboanele de sudoare ce se formau pe tample. Cred ca apareau mai putine daca urca cele 6 etaje pe jos.
DSCN1377.jpg
A spus ca din intamplare l-a prabusit peste mine. Dar nu o cred!
DSCN1380.jpg
In varianta de supermarket i se spune turnul (in)stabil. Turnul stabil daca il joc solo. Turnul instabil daca il jucam impreuna. :D
Ah, da, si spuse lu’ doamna, "comunitatea boardgame", nu a respectat regula ca cel care strica turnul il reface! :twisted:

deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

Re: Greu de construit 3!

17 Jul 2011, 16:13

Dar e FAULT!!! :D
Cel putin in penultima foto! Pt ca, din cate stiu eu n-ai voie decat cu o singura mana pe turn, nu cu 2 o data! :D

acidutzu

17 Jul 2011, 16:54

Uite asa invatam regulile! :oops:
Se pare ca am sarit peste asta, luand ca unica regula ca daca se darama ai pierdut. :D
House rules!!

pfinix

17 Jul 2011, 20:28

da, regula e sa folosesti o singura mana :)

la noi in grup, pana sa imi dau seama ca pot riposta si nu asa se joaca, unii din baieti se apucau (cu o singura mana) sa invarta si sa strambe turnul ca sa il "re-echilibreze". :D

acidutzu

18 Jul 2011, 06:49

Raspunsul Oanei e ca ii tremura mainile si ca, daca nu-l sprijina putin, face piese pe jos. :lol: :lol: :lol:

ciocanul

18 Jul 2011, 23:56

O singura mana, clar !
Ciocanesti asa usor in ele si vezi ce "iese". :D
Jocul asta trebuie stropit cu bere altfel merge greu, AP-ul isi face prezenta.

acidutzu

19 Jul 2011, 07:28

Macar in ultima poza nu foloseste mainile.
Imi place varianta cu bere. Asa esti sigur ca folosesti doar o mana pentru ca in cealalta ai berea. :D

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”