Regina si Nebunul pe FACEBOOK! Prima serie de concursuri!

Post Reply
jakkal

Regina si Nebunul pe FACEBOOK! Prima serie de concursuri!

22 Jul 2011, 21:51

Dragi prieteni,

Odata cu implinirea unui an de prezenta in universul ludic romanesc, ne-am creat si noi pagina de Facebook (http://www.facebook.com/reginasinebunul).

Si ca sa celebram aceste evenimente, am gandit o serie de concursuri. Premiul care se poate castiga este o reducere de 100% la unul dintre jocurile participante - RUGBY WORLD, CARCASSONNE: HUNTERS AND GATHERERS, TINNERS' TRAIL si CHATEAU ROQUEFORT.

Ca sa participati nu trebuie decat sa dati Like paginii noastre si sa va inscrieti in pagina de concurs (trebuie sa dati "allow" aplicatiei). Acest lucru va genera un post pe wall-ul vostru. Apoi, in cele 24 de ore in care se desfasoara concursurile, trebuie sa va chemati prietenii sa dea Like la postul cu concursul.

Cel care are cele mai multe Like-uri primeste discount 1 Ron / Like primit. Cei de pe locurile 2 si 3 primesc reduceri (20% si 10%) la orice joc de pe site-ul nostru.

Regulamentul complet il gasiti AICI.

Va asteptam cu drag, acum si pe Facebook!
Mult succes,
R&N

Mihnea

Re: Regina si Nebunul pe FACEBOOK! Prima serie de concursuri

25 Jul 2011, 13:38

Dragi forumisti

Il ajutam si noi pe Vlad Balica, aka "tasurinichi", sa aiba o reducere cat mai mare la jocul de azi la concursul de pe facebook? Sau de ce nu...sa il ia gratis daca face 99 de "like". Doar trebuie sa ii dati un "like" la mesajul lui de pe wall, altceva nu e de facut.

Uite aici e pagina concursului (http://www.facebook.com/reginasinebunul ... 4359668774) Dati click pe poza lui Vlad din clasament si dupa aia "like" la el pe wall la mesajul cu "Tinners' Trail".

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

25 Jul 2011, 14:12

La Multi Ani R&N!
Speram sa ramai pe piata multa vreme de acum incolo si sa ne incanti cu jocuri multe aduse in timp scurt si la preturi bune , asa cum ai facut-o si pana acum. :)

Si speram ca dupa aceasta furtunoasa serie de concursuri de inceput care implica Likes pe Facebook sa apara si concursuri mai "consistente" si mai tematice. :ugeek:
Nu sunt deloc un fan al acestui gen de manifestari "sociale", dar il sustin pe tasurinchi si am incredere in inventivitatea lui jakkal. ;)

Mihnea

25 Jul 2011, 14:24

mda, stim si noi cum e cu concursurile de like, sintem patiti la ceainarie. Dar trebuie si publicitate, altfel nu prea are cum sa vinda jocuri doar la citiva oameni de pe forum. Si daca tot putem sa il smotocim pe Alex si sa ii luam jocurile moca :)

jakkal

25 Jul 2011, 14:34

djdano wrote:La Multi Ani R&N!
Speram sa ramai pe piata multa vreme de acum incolo si sa ne incanti cu jocuri multe aduse in timp scurt si la preturi bune , asa cum ai facut-o si pana acum. :)

Si speram ca dupa aceasta furtunoasa serie de concursuri de inceput care implica Likes pe Facebook sa apara si concursuri mai "consistente" si mai tematice. :ugeek:
Nu sunt deloc un fan al acestui gen de manifestari "sociale", dar il sustin pe tasurinchi si am incredere in inventivitatea lui jakkal. ;)
Multumim pentru urari!

Speram sa ramanem cat mai mult pe piata si sa sarbatorim impreuna si la 10 ani! :)

Si eu, personal, am aceasi parere despre concursurile cu "Like"-uri, dar este unul dintre cele mai "ieftine" moduri in care poti sa-ti faci reclama...

Alex

Post Reply

Return to “Concursuri ForumBoardGames.ro si parteneri”