Imi doream un joc usor portabil pentru concedii si am vazut ca cel de jos este foarte laudat de multa lume.

Un joc care mi-a atras privirea de cand am vazut prezentarea lui Jeremy Salinas:

Si pe acesta l-am vazut jucat in ceainerie si mi-a placut asa ca l-am adaugat la lista

Primul joc jucat in ceainerie, oarecum un deschizator de drumuri:

Just plain Brainless fun

Imi plac jocurile greu de batut(Castle Ravenloft anyone

Un joc foarte simpatic care are si o doza de strategie, mult asteptat pana la reprint.

Tema si prezentarea facuta de cei de la Board to Death m-au determinat sa cumpar acest joc si pot sa spun ca nu regret

In ultima vreme ma tot tenteaza war games(si tactical games) asa ca am decis sa testez unul sa vad daca merita sa continui pe aceasta carare. Dupa multe cautari/prezentari si review-uri am ales cel de jos deoarece nu era nici un titlu extrem de light, dar nici unul extrem de heavy

And finally....2 cadouri primite de la prieteni...unul situat in lumea plina de intriga si de razboaie intre regi create de George RR Martin:

Iar celalalt improspateaza colectia de miniaturi pentru Dungeons&Dragons cu una din cele mai cunoscute si temute creaturi din aceasta lume

S-a mai micsorat wishlist-ul putin, dar inca sunt destule jocuri care imi fac cu ochiul...si sunt sigur ca dupa ESSEN o sa fie si mai mult, dar am decis intai sa le joc pe cele care le am si sa cumpar altele doar cand am timp sa le joc