Propunere - Provocare la joc! (LNoE, IfOS, AToE)
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Propunere - Provocare la joc! (LNoE, IfOS, AToE)
Dețin: Last Night on Earth + add-on Growing Hunger + add-on Survival of the Fittest
Invasion from Outer Space
A Touch of Evil
însă nu prea am cu cine să le joc. Caut amatori care să se implice. Dacă au și experiență cu jocurile de mai sus, cu atât mai bine. Am niște partide la activ mai ales cu Last Night on Earth și caut un challenge - o luptă pe viață și pe moarte! Cu toate acestea, este binevenit și orice amator căruia i-ar surâde un joc, după părerea mea, palpitant.
De asemenea aș fi interesat de Earth Reborn, pe care nu îl dețin. Dacă există cineva care îl are și dorește parteneri de joc, sunt dispus să învăț.
Invasion from Outer Space
A Touch of Evil
însă nu prea am cu cine să le joc. Caut amatori care să se implice. Dacă au și experiență cu jocurile de mai sus, cu atât mai bine. Am niște partide la activ mai ales cu Last Night on Earth și caut un challenge - o luptă pe viață și pe moarte! Cu toate acestea, este binevenit și orice amator căruia i-ar surâde un joc, după părerea mea, palpitant.
De asemenea aș fi interesat de Earth Reborn, pe care nu îl dețin. Dacă există cineva care îl are și dorește parteneri de joc, sunt dispus să învăț.
Last edited by ProfessorChaos on 25 Jul 2011, 19:12, edited 1 time in total.
- tasurinchi
- King Meeple

Re: Propunere - Provocare la joc!
Personal nu sunt interesat de jocurile mentionate de tine, dar cred ca ar fi bine sa specifici si din ce oras esti 
Bine-ai venit pe forum!
Bine-ai venit pe forum!
- ProfessorChaos
- King Meeple

- imba
- King Meeple

Re: Propunere - Provocare la joc! (LNoE, IfOS, AToE)
Bine ai venit! Ca membru de...coada al Ameritrasherilor de pe forum, imi permit sa te intreb mai multe detalii:
Cand ai vrea sa se desfasoare nazbatia? Cate locuri sunt la nazbatie? Unde ai vrea sa fie locatia nazbatiei?
In apararea mea, pot spune ca daca nu te simti comfortabil sa impartasesti detalii pe forum, poti sa imi dai PM, desi cred ca sunt si altii care ar fi interesati de ele.
In principiu, am ceva experienta cu LNoE, dar celelalte 2 ma lasa cu semne de intrebare, dar semne pozitive. Poti sa citesti prin lista mea din semnatura sa vezi ce experienta am.
Si daca nu a fost foarte clar: count me interested.
Cand ai vrea sa se desfasoare nazbatia? Cate locuri sunt la nazbatie? Unde ai vrea sa fie locatia nazbatiei?
In apararea mea, pot spune ca daca nu te simti comfortabil sa impartasesti detalii pe forum, poti sa imi dai PM, desi cred ca sunt si altii care ar fi interesati de ele.
In principiu, am ceva experienta cu LNoE, dar celelalte 2 ma lasa cu semne de intrebare, dar semne pozitive. Poti sa citesti prin lista mea din semnatura sa vezi ce experienta am.
Si daca nu a fost foarte clar: count me interested.
- ProfessorChaos
- King Meeple

Și eu văd prin lista ta chestiuni de care sunt curios. Dar presupun ca o prima întalnire mi-as dori-o dedicată LNoE. Ca locuri disponibile mă gândesc la vreo 4, în afară de mine și încă cineva. Mă gândeam în săptămâna 1-7 august (fără marți și joi) ca perioadă. Și ca locație în afară de Ceainăria Tabiet sau vreun parc însorit alte idei n-am. Aștept sugestii. Deci, să te consider "în barcă"?
- imba
- King Meeple

Considera-ma "in salupa". Ca preferinte as vrea sa fiu Zombie Player pt ca am ceva experienta si as prefera parc insorit cu masa mare/patura mare. 
- ProfessorChaos
- King Meeple

Din pacate dispun numai de o patura mare, sau mai multe paturi mici.
- mihai
- Special Meeple

sincer, la un LNoE m-as baga si eu...daca mai este loc/nevoie de inca un om.
eu ca locatie as fi propus si o terasa pe undeva...sau ceva asemanator.
eu ca locatie as fi propus si o terasa pe undeva...sau ceva asemanator.
- imba
- King Meeple

Pai hai sa atacam situatia mai cu spor. Sa zicem un 6 august?
- ProfessorChaos
- King Meeple

Eu as prefera un 3 august, daca nu-i problema ca-i in timpul saptamanii. Daca vreti in week-end lasam pe 6. Deocamdata am fi 4 persoane cu tine, mihai. Cu terasa n-am idee. Daca stiti voi ceva, accept bucuros.
- mihai
- Special Meeple

salut,
e ok si in timpul saptamanii, eu as putea sa vin. Nu stiu sa zic exact disponibilitatea de acum.
Si pe 6 august ar fi ok, pe 7 august o sa organizez urmatoarea intalnire TARABA DE JOCURI deci daca vreti putem face si acolo o "sedinta".
Pentru terase cunosc cateva cafenele care ar putea fi o gazda buna
e ok si in timpul saptamanii, eu as putea sa vin. Nu stiu sa zic exact disponibilitatea de acum.
Si pe 6 august ar fi ok, pe 7 august o sa organizez urmatoarea intalnire TARABA DE JOCURI deci daca vreti putem face si acolo o "sedinta".
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Deci pierd si intalnire LNOE si intalnire Taraba de Jocuri?.....ce urat ca va jucati fara mine.....gata.....aman excursia cu o saptamanamihai wrote:salut,
- ProfessorChaos
- King Meeple

Stai linistit, cel putin cu LNOE o sa mai fie. Voi mai anunta tot aici cand ne mai adunam.
Eu zic ca ar fi o idee sa ne intalnim pe 3, apoi sa ne mai intalnim o data pe 7 la TARABA, poate cu LNOE, poate cu altceva. Daca e s-o facem, s-o facem lata!
Eu zic ca ar fi o idee sa ne intalnim pe 3, apoi sa ne mai intalnim o data pe 7 la TARABA, poate cu LNOE, poate cu altceva. Daca e s-o facem, s-o facem lata!
- ProfessorChaos
- King Meeple

Ne intalnim pe 3? Sugestii de locatii? Ma gandeam la ora 12...
- mihai
- Special Meeple

pe 3 august nu as putea decat dupa amiaza, dupa ora 17.30. eu as propune o terasa/something...
- ProfessorChaos
- King Meeple

Pai bun, da-mi un exemplu de terasa unde ai mai jucat tu si a fost ok. Eu n-am idee.
- mihai
- Special Meeple

o terasa destul de ok, mese ok, am mai organizat acolo este Cafe Lente. detalii pe lente.ro
- ProfessorChaos
- King Meeple

A, ok. Am fost si eu acolo odata. Merge fara rezervare?
- mihai
- Special Meeple

eu zic sa facem rezervare sa fim siguri.
Imba, are you in?
Imba, are you in?
- imba
- King Meeple

80% da. Daca nu vine Orange Film peste mine, sunt acolo.