Hai sa ne jucam 03 - data: 27 martie 2010.
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
adixor
Re: Hai sa ne jucam 03 - data: 27 martie 2010.
pana acum:
adixor + chrislove
dan + ioana
vickdaReaper
haretel + puf
dang + diana
elchicodiablo
razvan si alina (prieteni dang)
so far 12 persoane.
anybody ? anybody ?
adixor + chrislove
dan + ioana
vickdaReaper
haretel + puf
dang + diana
elchicodiablo
so far 12 persoane.
anybody ? anybody ?
-
adixor
of course.
adixor + chrislove
dan + ioana
vickdaReaper
haretel + puf
dang + diana
elchicodiablo
bogdan si mihaela
14 persoane so far.
sa incepem sa nominalizam jocuri. Dang spunea ceva de Through the Ages, pentru 2-4 masochisti care vor sa-l incerce cateva ore bune
.
Eu as juca aproape orice, deci momentan nu am idei (as nominaliza totusi Small World).
adixor + chrislove
dan + ioana
vickdaReaper
haretel + puf
dang + diana
elchicodiablo
bogdan si mihaela
14 persoane so far.
sa incepem sa nominalizam jocuri. Dang spunea ceva de Through the Ages, pentru 2-4 masochisti care vor sa-l incerce cateva ore bune
Eu as juca aproape orice, deci momentan nu am idei (as nominaliza totusi Small World).
-
ElChicoDiablo
Se pare ca LaChicaDiabla vrea si ea. A considerat ca nu poate sa rateze vre-o sansa sa-mi dea nana. Nu fiti prea incantati - e profesoara de chimie aka enemy of the state 
Eu tocmai am invatat RftG ( tho' I stink ) si am in proiect investitia in cateva joace ( pe termen lung ) si in unul ( pe termen f scurt ).
Ideea e ca tre sa achizionez un joc care sa-i faca placere ( ea fiind complet "out of this world" la categoria asta singura legatura fiind subsemnatul ).
Mi-a intrat pe sub piele "Twilight Imperium 3rd Edition" dar nici gand sa joc cu ea asa ceva. Probabil "Twilight Struggle" sau "War of the ring" vor fi compromisurile. Astept idei si sugestii.
Eu tocmai am invatat RftG ( tho' I stink ) si am in proiect investitia in cateva joace ( pe termen lung ) si in unul ( pe termen f scurt ).
Ideea e ca tre sa achizionez un joc care sa-i faca placere ( ea fiind complet "out of this world" la categoria asta singura legatura fiind subsemnatul ).
Mi-a intrat pe sub piele "Twilight Imperium 3rd Edition" dar nici gand sa joc cu ea asa ceva. Probabil "Twilight Struggle" sau "War of the ring" vor fi compromisurile. Astept idei si sugestii.
Last edited by ElChicoDiablo on 22 Mar 2010, 17:30, edited 1 time in total.
-
adixor
adixor + chrislove
dan + ioana
vickdaReaper
haretel + puf
dang + diana
elchicodiablo + lachicadiabla
bogdan si mihaela
15 persoane so far. uu la la
dan + ioana
vickdaReaper
haretel + puf
dang + diana
elchicodiablo + lachicadiabla
bogdan si mihaela
15 persoane so far. uu la la
- VickdaReaper
- Super Moderator

Data trecuta fu un "r", acum este un "v"...
Vad ca trebuie sa iau masuri...
On topic: Yo! imi confirm prezenta in proportie de 99%. Las 1% ca ofranda hazardului lumesc...
On topic: Yo! imi confirm prezenta in proportie de 99%. Las 1% ca ofranda hazardului lumesc...
-
adixor
@VickdaReaper - am small-ificat prima litera pt. toti invitatii, nu te simti lasat la o parte
PRiveste paRtea plina a pahaRului: am pus R-ul coRect 
@Ioana: comunitatea forumboardgames.ro te roaga in cor de glasuri cristaline de copii cand ai timp, chef si credit sa vezi daca e ok la Mandala sambata de la 14:00
Sa zicem 16 persoane give or take, ar fi ideal in ultima parte a stabilimentului, la "separeu".
@haretel: trecem si Agricola pe lista..
@Ioana: comunitatea forumboardgames.ro te roaga in cor de glasuri cristaline de copii cand ai timp, chef si credit sa vezi daca e ok la Mandala sambata de la 14:00
@haretel: trecem si Agricola pe lista..
-
Ioana
@Adixor, se rezolva curand
-
Ioana
Job done! Sambata se poate de la ora 15:00 in Club Mandala, 16 persoane.
I'll be back.
I'll be back.
-
mezak
Small world aduc eu si mai am (Agricola,Power Grid, Catan, Mont-Saint-Michel , Stone Age si carrcassone).
Eu as vrea să joc Dominion, Prophecy, Shadow Over the Camelot.
Eu as vrea să joc Dominion, Prophecy, Shadow Over the Camelot.
-
adixor
Shadows over Camelot si Prophecy suna si pentru mine ok.. need time.. more time.. gimme time ...
multumim Ioanaaaaaa...
multumim Ioanaaaaaa...
-
Ioana
Hmmm... eu sunt tare nehotarata (in seara asta). Dar, intr-un final, am reusit sa incropesc o lista cu jocurile pe care le-as juca sambata: Small World, Tikal, Agricola, Chrononauts, Tigris & Euphrates, Prophecy, Dominion, Tales of the Arabian Nights. Cam atat deocamdata
.
Cu placereeeeeeee!!
Cu placereeeeeeee!!
-
Ioana
Asta nu inseamna ca o sa le si joc pe toate intr-o zi
.
-
haretel
hehe; multumim, Ioanaaaa
Chrononauts, Prophecy, Dominion, Tales of the Arabian Nights imi fac si mie cu ochiu'
O sa te distrezi pe cinste cu Chrononauts- un joc dus cu pluta
Chrononauts, Prophecy, Dominion, Tales of the Arabian Nights imi fac si mie cu ochiu'
O sa te distrezi pe cinste cu Chrononauts- un joc dus cu pluta
-
Dang
Through the Ages si Agricola le pot aduce eu.
Desi la cate jocuri s-au nominalizat pana acum, incep sa fiu sceptic cu privire la Through the Ages, mai ales ca dureaza asa mult.
Desi la cate jocuri s-au nominalizat pana acum, incep sa fiu sceptic cu privire la Through the Ages, mai ales ca dureaza asa mult.
-
adixor
eu aduc Prophecy si Tales of the Arabian Nights. Sa fie, nu sa nu fie 
-
Ioana
De data asta tre' sa joc Chrononauts si Agricola. Clar.
Mafia jucam? Ca Werewolves n-avem...
Mafia jucam? Ca Werewolves n-avem...