Jenny's stuff

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc
acidutzu

Jenny's stuff

18 Jun 2011, 22:51

S-a inaugurat podul de la Basarab si Jenny a primit de la nea Oprescu o noua luminita pe care sa o urmareasca.
DSCN0841_resize.jpg
Si pe mine ma relaxeaza faptul ca o data la sapte secunde prind o farama de verde cu coada ochiului. Si asa ma plangeam ca nu am televizor 3D. Sau poate mi-a citit Oprescu postarea in care ceream un zar verde. Si am primit sa-mi ajunga!
O seara placuta. Feriti-va de far! Eco Sauron vegheaza.
:mrgreen:

ciocanul

Re: Jenny's stuff

19 Jun 2011, 09:52

Cum sa te scoli cu noaptea in cap ca sa treci un pasaj ?
http://www.evz.ro/detalii/stiri/masinil ... rafic.html

Binenteles ca s-a facut coada.
De fapt, romanul s-a nascut cu o coada in fata, cred ca asta e concluzia. :lol:

acidutzu

Jenny's stuff

22 Jun 2011, 13:11

Cu ocazia zilei internationale a imbunatatirii conditiilor de trai a miniaturilor Jenny a primit o noua cutie pe care sa o iubeasca si protejeze.
Astfel a inceput sa ii "ghideze" spre noua lor casuta.
DSCN0868_resize.jpg
Cei care ieseau din rand erau ajutati sa-si gaseasca locul.
DSCN0869_resize.jpg
Cei care aveau chef de pozne primeau "eterna privire dojenitoare".
DSCN0870_resize.jpg
Inainte de a-si lua in primire noile camere "supusii" au fost fortati chemati sa o...
DSCN0871_resize.jpg
...mai venereze pentru ultima oara pe stapana destinelor lor.Uneori am impresia ca Jenny exagereaza putin!
DSCN0875_resize.jpg
Si apoi toti s-au retras pentru a cugeta la urmatoarea oda adresata primei dungeon cat master.
DSCN0878_resize.jpg

Sigurros

22 Jun 2011, 14:28

i LOVE your cat.
fluffy adorable little thing <3

Shaikan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare

22 Jun 2011, 15:17

I love the miniatures :shock:....Must get some :D....the fat cat is cute also...have an almost identic one at home :)...will post some pictures when I have the time :lol:

Sigurros

22 Jun 2011, 16:40

si tu ai pisica??
pozeeeeeeeee plsss <3<3<3

cred ca ar trebui un topic nou unde toti utilizatorii sa-si posteze pisicile <3

acidutzu

22 Jun 2011, 17:25

fluffy adorable little thing
Daca Jenny ar auzi ce "marsavii" se spun despre ea si-ar reactualiza lista cu archenemies. :lol:
fat cat
cu asta e obisnuita pentru ca i-o spunem noi destul de des. O foloseste ca motivatie pentru zgarierea canapelei.

acidutzu

Jenny's stuff

24 Jun 2011, 12:58

Jenny statea la geam si privea sirurile de oameni cum treceau in toate directiile. Soarele infernal ii incretea mustatile. Pufai! Ura mustatile incretite. Fara nici o tragere de inima sari pe canapea si se pregati de lucru. Norma pe ziua de azi era sa stea 10 ore nemiscata. Un tremur veni din strafundul canapelei. Ahhh ce bine! Era si timpul sa instaleze vibromasaj. Ei nici nu isi inchipuie cat de greu este sa stau asa o zi intreaga.Din senin canapeaua se cutremura violent si....
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
Va urma!

acidutzu

27 Jul 2011, 20:00

Partidul te vrea tuns,roackere!
DSCN1484.jpg

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

27 Jul 2011, 20:30

Convinge animalul sa stea si in alte pozitii si fa mai multe poze!
Stiu ca nu-i convine ca nu mai e "fashion", DAR TREBUIE SA VEDEM MAI MULTA... nuditate. :lol:

Sigurros

28 Jul 2011, 15:36

i LOVE your cat.

mai am un pic si ajung ca asta:

si imi place ca e personaj in povestioare fara prea mult sens. ii pune in valoare calitatile actoricesti.

pfinix

28 Jul 2011, 16:53

hahaha :D :D :D

ce funny arata tunsa :lol: nici n-o mai recunosti

si coada e foarte tare! :D

acidutzu

Jenny's stuff

28 Jul 2011, 18:43

Totul incepe cu una din cele mai vechi poze ale ei. Vremuri bune pentru omenire cand inca nu invatase expresia Kill All Humans.
2_resize.JPG
Desi filtra cu bautura.
1_resize.JPG
Exista zvonuri cum ca si strabunicii ei ii placeau miniaturile.(facute in 2008, dar aparatul nu minte)
3_resize.JPG
4_resize.JPG
Si sa reamintesc prima poza pusa pe forum.
6_resize.jpg
Doar impreuna cu poza facuta cu 5 secunde mai devreme vedem de ce fredoneaza ea Kill All Humans.
5_resize.jpg
Dar macar a ajutat-o sa intre in lumea modei.
7.jpg
Din pacate pe geanta i-a disparut ura din privire.
si imi place ca e personaj in povestioare fara prea mult sens. ii pune in valoare calitatile actoricesti.
Povestile sunt pline de sens, dar ii place ei sa abstractizeze.
Stiu ca nu-i convine ca nu mai e "fashion", DAR TREBUIE SA VEDEM MAI MULTA... nuditate.
Asta e un filmulet de la primul ei tuns.

pfinix

28 Jul 2011, 21:34

aaaawww!!

ce personalitate puternica emana pisica asta, iti vine s-o smotocesti, chiar daca stii ca e ultimul lucru pe care vei apuca sa-l faci :D

acidutzu

28 Jul 2011, 22:53

Oana incalca regula de aur. De asta ea are zgarieturi si eu nu.

acidutzu

Jenny's stuff

18 Aug 2011, 20:05

Vesnicul gardian al placerilor noastre. Deasupra cutiei de la Race for the galaxy se observa cutiuta cu sleevurile lui djdano. Nu stiu cand o voi goli. :?
1.jpg
In schimb raftul se umple mult prea repede. Ce vom face cand nu vom mai avea spatiu? Spargem peretii!
2.jpg
Putem noi sa judecam dragostea pura? Mamifere cu insecte? Nu ma deranjeaza. Mamifere cu jucarii de plus? Am mai vazut prin filme. Dar ca a trebuit sa o ingrase ca sa o iubeasca, asta mi-e greu sa rationez - SSBBLB (Super-Sized Big Beautiful LadyBug). Si, ca sa arat ca nu vorbesc doar despre pisici, voi mari partea din spate a pozei, acolo unde se vede pata 'ceea neagra.
3.jpg
Am scris-o dupa ce am terminat de renovat dormitorul (si tavanul nenivelat dovedeste destul de clar ca atunci cand spun am renovat inseamna ca AM renovat, nu asa cum zic fetele "m-am tuns", ceea ce, folosind dictionarul feminin - rational(nemisogin pentru ca am si voluminosul dictionar masculin - rational ;) ), inseamna m-am dus undeva, am stat pe un scaun, am citit ceva, am vorbit mult despre nimic si m-a tuns ALTCINEVA) pentru ca ea sa nu uite ceea ce uit sa spun eu. :lol:
Scooby-Dooby-Dooooooo!
4.jpg

Sigurros

19 Aug 2011, 14:28

acidutzu, ce sa zic... nu cred ca mai e nevoie sa scrii ca sa fii apreciat pe forum. pune doar poze cu Jenny.

acidutzu

19 Aug 2011, 15:27

Cu alte cuvinte, spun prostii si mai bine tac. :?
Ma limitez la poze atunci.

Sigurros

22 Aug 2011, 12:19

nuuu, nicidecum, voiam sa zic doar ca tu esti unul dintre utilizatorii care nu trebuie sa se straduiasca prea mult sa posteze pareri, reviewuri etc.
pui o poza, doua, cu Jenny si deja te ovationeaza toata lumea.

ca sa fiu sincera, ai grija sa nu-si faca Jenny user pe forum, ca atunci chiar vei intra intr-un con de umbra pe vecie :)) she's a fluffy rock star!

acidutzu

22 Aug 2011, 16:58

Atunci imi cer scuze ca am presupus lucruri neadevarate ...emoticon cu ingeras - nu avem bagam manual :D
Nu are cum sa isi faca user pt ca avem tastatura speciala antipisici - daca nu tasteaza "iubesc soriceii si porumbeii", nu se poate loga.

Post Reply

Return to “Offtopic - discutii libere”