În articolul de pe blog veţi găsi şi câteva impresii scrise despre acest joc.
VIDEO Prezentare Troyes
Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
- alexddumitru
- King Meeple

- Custom Rank: Blogger@„Ce Jucăm?”
VIDEO Prezentare Troyes
Iată că ne-am încumetat la o nouă video prezentare. Imaginile vor vorbi de la sine (mai ales că e şi vocea mea pe ele
) aşa că vizionare plăcută!
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: VIDEO Prezentare Troyes
Poate ca o sa par mai ciudat si (cu sigurnata) n-am sa fiu in asentimentul altora, dar pauzele intre replici sunt cam mari si induc deconectarea de la film (fapt care poate fi datorat si muzici din fundal, cam prea chill-out pentru gustul meu). Altfel, ati rezolvat problemele de focalizare si de sunet (in special in ceea ce priveste vocea) de la ultimul filmulet, ceea ce este foarte bine. 
-
m4r1us
Felicitări pt review.
Există totuşi o mică greşeală acolo. Pe cărţile de acţiune se pot pune oricâti jucători, nu doar 2. Dar numai primi doi vor lua puncte de victorie la sfârşitul jocului, corespunzător locului pe care şi-au plasat oamenii. Ceilalţi pot folosi şi ei abilitatea cărţii respective, la fel ca primii, doar ca nu primesc puncte de victorie la final.
Multă baftă în continuare şi la cât mai multe reviewuri
Există totuşi o mică greşeală acolo. Pe cărţile de acţiune se pot pune oricâti jucători, nu doar 2. Dar numai primi doi vor lua puncte de victorie la sfârşitul jocului, corespunzător locului pe care şi-au plasat oamenii. Ceilalţi pot folosi şi ei abilitatea cărţii respective, la fel ca primii, doar ca nu primesc puncte de victorie la final.
Multă baftă în continuare şi la cât mai multe reviewuri
-
cristina
Bravo! Prefer aceste prezentari video in locul celor scrise. Personal, consider ca iti faci o idee mai exacta despre joc. Troyes este un joc deosebit, cu mecanici diferite fata de altele. De aceea, va sugerez sa faceti si partea a 2-a la prezentare in care sa jucati o runda. Ceva in genul asta http://www.boardgamegeek.com/video/3986 ... en-spiel-2 . Bafta!
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Felicitari inca o data pentru review
. Subscriu la cele spuse de Vick, este mult mai reusit ca primul si mai complex
, imi pare bine ca ai adaugat si scopul jocului impreuna cu reguli, dar pauzele uneori ar trebui scurtate
.
Oricum
VP de la mine
.
Oricum
- alexddumitru
- King Meeple

@cristina Cred că o să ne oprim aici în ceea ce privește filmele despre Troyes pentru că sunt foarte multe jocuri care merită reviewuri, iar timpul nostru este destul de limitat. Plus, nu știu cât de interesanți am fi noi în fața camerei în mod spontan, regizat este altă discuție 
@nimenialtul Mulțumim de observație. Ai dreptate, am verificat și chiar scrie de situația asta pe care am trecut-o cu vederea. Adevărul e că deocamdată nu ne-am lovit de ea, adică să vrea 3 jucători pe aceeași carte, dar e posibil.
@ Vick & Darksion Sunt puțin deconcertante pauzele. O să încercăm la următorul să le mai rărim.
Vă mulțumim de aprecieri tuturor! E un sentiment bun ca după ceva muncă să îți spună oamenii că a ieșit OK. Noi o să încercăm să o facem tot mai bine, so stay tuned!
@nimenialtul Mulțumim de observație. Ai dreptate, am verificat și chiar scrie de situația asta pe care am trecut-o cu vederea. Adevărul e că deocamdată nu ne-am lovit de ea, adică să vrea 3 jucători pe aceeași carte, dar e posibil.
@ Vick & Darksion Sunt puțin deconcertante pauzele. O să încercăm la următorul să le mai rărim.
Vă mulțumim de aprecieri tuturor! E un sentiment bun ca după ceva muncă să îți spună oamenii că a ieșit OK. Noi o să încercăm să o facem tot mai bine, so stay tuned!
-
cristina
Asteptam si alte reviewuri video cu mare placere, dar acum, ca ati mai crescut un pic, trebuie sa treceti de faza - prezentare componente si sa mergeti un pic mai departe. Iti mai dau un exemplu, care mie mi-a fost f util atunci cand m-am apucat de boardgamealexddumitru wrote:@cristina Cred că o să ne oprim aici în ceea ce privește filmele despre Troyes pentru că sunt foarte multe jocuri care merită reviewuri, iar timpul nostru este destul de limitat. Plus, nu știu cât de interesanți am fi noi în fața camerei în mod spontan, regizat este altă discuție![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GbGl3BqZ ... er&list=UL , http://www.youtube.com/watch?v=1sk30nLK ... er&list=UL
Astept si de la tine ceva asemanator sau chiar mai bun! Ai toata admiratia din partea mea pt ceea ce ai facut si te sustin in continuare. Cred ca vei reusi!
- alexddumitru
- King Meeple

Mulţumesc încă o dată pentru susţinere, Cristina. Adevărul este că pentru munca pe care o depunem, acesta este singurul combustibil: feedbackul de la voi!
Reviewurile lui adixor au fost o piatră de temelie pentru majoritatea celor de pe forum, inclusiv pe partea video. Eu însă merg către ceva mai succint pentru că am impresia că mulţi nu au răbdare să urmărească 20 de minute de film. Vom ţine minte doleanţele tale şi ale tuturor celorlalţi şi o să încercăm ca data viitoare să ne iasă şi mai bine
Reviewurile lui adixor au fost o piatră de temelie pentru majoritatea celor de pe forum, inclusiv pe partea video. Eu însă merg către ceva mai succint pentru că am impresia că mulţi nu au răbdare să urmărească 20 de minute de film. Vom ţine minte doleanţele tale şi ale tuturor celorlalţi şi o să încercăm ca data viitoare să ne iasă şi mai bine