Intalnire "Liberté" + "Automobile"
- tasurinchi
- King Meeple

Intalnire "Liberté" + "Automobile"
Dupa cum spune si titlul, tare-as vrea sa joc cele doua jocuri din titlu, ambele de domnul Martin Wallace.
Liberté merge in 6, iar Automobile in 5, prin urmare ideal ar fi daca s-ar gasi inca 4 oameni dornici de 2 jocuri nu tocmai de familie si care, desi nu au reguli foarte complicate, o sa va solicite neuronii destul de serios.
Ne putem intalni oriunde, la mine acasa, la voi acasa, in ceainarie (Tabiet) sau in orice loc va simtiti voi bine.
Aa, era sa uit, invitatia este pentru saptamana asta, miercuri, joi sau vineri (in weekend lucrez), de la orice ora aveti chef si timp.
Mersi,
Vlad
Liberté merge in 6, iar Automobile in 5, prin urmare ideal ar fi daca s-ar gasi inca 4 oameni dornici de 2 jocuri nu tocmai de familie si care, desi nu au reguli foarte complicate, o sa va solicite neuronii destul de serios.
Ne putem intalni oriunde, la mine acasa, la voi acasa, in ceainarie (Tabiet) sau in orice loc va simtiti voi bine.
Aa, era sa uit, invitatia este pentru saptamana asta, miercuri, joi sau vineri (in weekend lucrez), de la orice ora aveti chef si timp.
Mersi,
Vlad
-
m4r1us
Re: Intalnire "Liberté" + "Automobile"
Salut Vlad. Eu şi Cristina ne băgăm. Dacă e vineri, poate fi oriunde...la noi, la tine, sau alte variante. Pt celelalte zile putem doar la noi. Alege după cum îţi e comod şi ţie
Marius
Marius
- imba
- King Meeple

- tasurinchi
- King Meeple

Pai atunci vineri sa fie. Eu chiar nu am preferinte de loc, cum va e voua mai bine.
Asa ca idee eu stau in Tei si am si eu masa, nu asa mare ca ale voastre
, dar e ok.
Va astept sa va hotarati si sa-mi spuneti si pe la ce ora puteti.
Asa ca idee eu stau in Tei si am si eu masa, nu asa mare ca ale voastre
Va astept sa va hotarati si sa-mi spuneti si pe la ce ora puteti.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
M-as baga si eu, dar depinde cand jucati
....ti-am zis de atunci ca vreau sa le incerc
......eu as prefera Miercuri/Joi peste vineri....dar daca restul lumii vrea vineri vb mai pe miercuri si vad cum fac
so save me a spot 
- tasurinchi
- King Meeple

- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Mai este loc de o pers? Se pare k sunteti deja 5 dar e tocma bine k neuronii mei cei putini si cam separatisti (nu se tin de manuta vreme indelungata) nu prea rezista la 2 jocuri serioase unu dupa altu, iar Liberte vreau sa il incerc de ult data cand v-am gasit in Tabiet avansand cuburile pe tabla
Eu sunt ok cu toate cele 3 date, iar locatiile conteaza prea putin.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- VickdaReaper
- Super Moderator

As fi venit si yo!, dar se pare ca sunteti o intreaga echipa deja.
Daca mai aveti loc de un ultim transfer, ca sa va dublati posturile, atunci va informez ca yo! sunt liber de contract si pot "semna" oricand.

- tasurinchi
- King Meeple

In principiu as fi dispus si la doua etape
Maine sau poimaine una si vineri a doua. In felul asta intra si Darksion in grafic
Va dau un raspuns sigur in seara asta sau maine pana-n pranz, daca e OK.
- MandrulDuce
- King Meeple

Great minds think alike. Ma pregateam sa postez acelasi lucru 
In principiu, daca se fac doua reprize ne putem imparti dupa necesitati. Sa inteleg ca ramane una pe vineri cu cei care s-au anuntat primii si apoi inca una pe maine/poimaine cu mine , Vick si Darksion? Ar fi 2 echipe de cate 4.
In principiu, daca se fac doua reprize ne putem imparti dupa necesitati. Sa inteleg ca ramane una pe vineri cu cei care s-au anuntat primii si apoi inca una pe maine/poimaine cu mine , Vick si Darksion? Ar fi 2 echipe de cate 4.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Sau am putea sa ne intalnim cu totii si ne impartim pe echipe, unii joaca un joc, ceilalti pe-al doilea. Sau pe-al treilea, ca poate mai sunt aduse si alte jocuri... 
Yo! sunt de acord cu oricare dintre variantele pe care le propuneti, mai ales ca sunt cel din urma pui sosit in Gostat.
Yo! sunt de acord cu oricare dintre variantele pe care le propuneti, mai ales ca sunt cel din urma pui sosit in Gostat.
- tasurinchi
- King Meeple

Merge si cum zici tu Vick, numai ca in cazul asta exista posibilitatea sa nu poata toata lumea (ma refer in special la Darksion si Imba).
Eu zic asa: o intalnire maine sau poimaine si una vineri la care sa vina cine cum vrea (fie doar la una, fie la ambele). Singura conditie ar fi sa stabilim cat de cat din timp cine si cum si la care ca sa vedem unde facem/de cat spatiu avem nevoie etc
Bine, eu in continuare nu stiu inca cum o sa pot maine si poimaine, inca sunt in asteptarea unui raspuns si anunt apoi.
Eu zic asa: o intalnire maine sau poimaine si una vineri la care sa vina cine cum vrea (fie doar la una, fie la ambele). Singura conditie ar fi sa stabilim cat de cat din timp cine si cum si la care ca sa vedem unde facem/de cat spatiu avem nevoie etc
Bine, eu in continuare nu stiu inca cum o sa pot maine si poimaine, inca sunt in asteptarea unui raspuns si anunt apoi.
- imba
- King Meeple

Eu pot vineri sigur. Daca e super aglomerat, pot sa stau doar la Liberte.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Suna bine variantele....cu privire la Vineri...inca nu stiu exact....cel mai liber as fi Joi.....dar o sa confirm daca pot mai pe seara eventual 
- VickdaReaper
- Super Moderator

Atunci vedeti voi, cei "nesiguri", cum si cand puteti si aranjam in functie de asta... 
- tasurinchi
- King Meeple

Asadar, eu am timp sa ne intalnim astazi. La mine acasa nu se poate azi, asa ca cel mai ok ar fi probabil o terasa/bar ceva - Tabiet, de la 17 sau altceva, daca sunteti dispusi sa ne vedem mai devreme. Sau daca aveti alte propuneri, shoot!
Sper ca nu m-am trezit prea tarziu
Sper ca nu m-am trezit prea tarziu
- MandrulDuce
- King Meeple

Eu merg.
- tasurinchi
- King Meeple

Ok, sa spui de pe la cat poti si, daca cumva poti comunica si cu Vick mai rapid, ar fi perfect ca eu nu am nr-ul lui de tel. Cu Darksion vorbesc eu, daca nu apuca sa vada mesajele de-aici.
Si daca mai sunt si alti doritori, sunt bineveniti, mai avem cu siguranta 1 loc, posibil 2
Si daca mai sunt si alti doritori, sunt bineveniti, mai avem cu siguranta 1 loc, posibil 2
-
cristina
Asa cum spunea si Marius, astazi si maine nu ne putem deplasa, vineri cu mare placere oriunde. Daca cumva nu gasiti in seara asta jucatori, sau locuri in Ceainarie (atentie: editie aniversara BGG) puteti veni la noi pt un Automobile.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Yo! oricum mergeam in ceainarie asta seara, asa ca sunt numai bun de joaca. Si am si masa rezervata, deci nu ne dereanjeaza aniversarea BGB (nu ca ne-ar fi deranjat altfel
).
Daca vreti, insa, altundeva, spuneti si o sa fiu prezent acolo...
Si daca vreti sa aduc vre-un joc din umila mea colectie, faceti-va auziti.
Daca vreti, insa, altundeva, spuneti si o sa fiu prezent acolo...
Si daca vreti sa aduc vre-un joc din umila mea colectie, faceti-va auziti.