Motörhead - The Game
Super muzica
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: Super muzica
Va propun urmatoarea melodie ca rezultat al curiozitatii lui chrislove vis-a-vis de semnatura mea (care revine incepand de acum
). Astfel ca aveti:
Motörhead - The Game
Motörhead - The Game
-
Ioana
@Vick: e cam heavy pentru mine... insa melodia mi-a amintit de Metallica, pe care-i ascultam cu mare pasiune intr-un timp (acum multi ani... in liceu). Stiam pe de rost versurile de la toate melodiile albumului Metallica '91. Unul din cele mai mari hituri ale lor este Unforgiven:
-
chrislove
adi, am bucur ca ii zapacesti si pe ei cu muzica...ca eu am rezistat atatia ani 
din fericire, vine cu cateva melodii super . din nefericire, le asculta de sute de ori, pana cedez ..
)
din fericire, vine cu cateva melodii super . din nefericire, le asculta de sute de ori, pana cedez ..
-
adixor
asa e ... de multe ori cand prind o melodie extrag totul din ea, o storc de tot. partea proasta: nu o mai ascult muult timp.
-
chrislove
prefer semnatura fara soundVickdaReaper wrote:Va propun urmatoarea melodie ca rezultat al curiozitatii lui chrislove vis-a-vis de semnatura mea (care revine incepand de acum).
- VickdaReaper
- Super Moderator

-
adixor
alte 2 melodii tari. Intai Nightwish - Sleeping Sun. La 160/ora pe autostrada este extraordinara. 160 e maximul masinii mele, altfel probabli ar fi fost si mai tare !
Si in aceeasi gama, dar de la o formatie pe care o iubesc, Within Temptation - Angels. Nu prea am stiut ce sa aleg asa ca am luat prima gasita, imi plac aproape toate, ceea ce e rar la o formatie.
Si in aceeasi gama, dar de la o formatie pe care o iubesc, Within Temptation - Angels. Nu prea am stiut ce sa aleg asa ca am luat prima gasita, imi plac aproape toate, ceea ce e rar la o formatie.
-
adixor
nu rezist sa nu mai pun 2 melodii de la Within Temptation, Pale si Stand my Ground (live)!
-
Ioana
@Adixor: toate cele 4 melodii sunt frumoase
. Si, pentru ca tot ne aflam in sfera muzicii rock, mi-a venit in minte o formatie pe care am ascultat-o muuuult intr-o vreme, cu putin timp inainte de disparitia solistului lor, Michael Hutchence.
INXS - By My Side (original)
INXS - Need You Tonight
Le-as asculta oricand pe amandoua, imi plac foarte mult!
INXS - By My Side (original)
INXS - Need You Tonight
Le-as asculta oricand pe amandoua, imi plac foarte mult!
- Chuckila
- King Meeple

Si daca veni vorba de "bad boys" ai rock-ului, va rasfat nu cu varianta originala, ci cu una live. Asta pentru a se vedea cum ar trebui sa fie facuta muzica buna - o voce buna suna cutremurator chiar si atunci cand e la 10% din potential, daramite cand are chef de ridicat lumea in picioare.
nJoy! Muzica (virgula) cu zambetul pe buze.
Hai ca mai pun una, sper sa nu fie prea multe
In dimineata asta se pare ca sunt in Billy Idol mood 
Trebe sa vorbesc si cu sotioara, insa daca se incumeta sa lase copilul cu buni, poate mergem sa il vedem live in Praga. Sper sa nu fie prea mult si asta si Faithless la Buc
nJoy! Muzica (virgula) cu zambetul pe buze.
Hai ca mai pun una, sper sa nu fie prea multe
Trebe sa vorbesc si cu sotioara, insa daca se incumeta sa lase copilul cu buni, poate mergem sa il vedem live in Praga. Sper sa nu fie prea mult si asta si Faithless la Buc
-
adixor
@Chuckila: daca pui muzica buna ca asta nu o sa fie niciodata prea mult
. bafta la convins sotioara
in Rebel Yell mi-a amintit de Scooter care au facut un cover pentru aceasta melodie si in plus Billy are aici aceeasi freza cu vocalul de la scooter si tot blond
@Ioana: nu ma asteptam sa iti placa Within Temptation sau gothic stuff, multi se uita la mine patrat cand intru pe linia asta... de fapt toti - (minus) un mic si select grup
Si pentru ca in seara asta in masina am (rerererere..)ascultat o super melodie (care merita o ploaie pe cinste dar nu a fost sa fie): The Doors - Riders On The Storm
in Rebel Yell mi-a amintit de Scooter care au facut un cover pentru aceasta melodie si in plus Billy are aici aceeasi freza cu vocalul de la scooter si tot blond
@Ioana: nu ma asteptam sa iti placa Within Temptation sau gothic stuff, multi se uita la mine patrat cand intru pe linia asta... de fapt toti - (minus) un mic si select grup
Si pentru ca in seara asta in masina am (rerererere..)ascultat o super melodie (care merita o ploaie pe cinste dar nu a fost sa fie): The Doors - Riders On The Storm
- VickdaReaper
- Super Moderator

Data viitoare cand esti in masina (vrooooom!-vrooooom!-vrooooom!) poate incerci si varianta remixata tocmai pentru astfel de momente:
P.S. Pe cat de mult imi place originalul, pe atat de mult iubesc vocea lui Snoop pe ritmurile The Doors...
P.S. Pe cat de mult imi place originalul, pe atat de mult iubesc vocea lui Snoop pe ritmurile The Doors...
-
badeamarius83
si daca tot am ajuns la coveruri:
Last edited by badeamarius83 on 22 Mar 2010, 20:12, edited 1 time in total.
-
adixor
@VickdaReaper - nu ma asteptam sa sune bine Snoop Dogg pe the Doors.. but it does!
Marylyn Manson is ... funny .. in a strange way.
Ne intoarcem de la coveruri la o tipa care-mi place foarte mult si care e si autoarea cantecelor sale. Probabil o stiti dupa hitul This is the life dar aici e intr-o melodie care-mi place mai mult Let's Start A Band.
Marylyn Manson is ... funny .. in a strange way.
Ne intoarcem de la coveruri la o tipa care-mi place foarte mult si care e si autoarea cantecelor sale. Probabil o stiti dupa hitul This is the life dar aici e intr-o melodie care-mi place mai mult Let's Start A Band.
-
Ioana
@Adixor: Vocea solistei de la Within Temptation este superba si, cum am avut intotdeauna o slabiciune pentru muzica rock, n-a fost deloc greu sa-mi placa aceasta combinatie
. Referitor la Amy MacDonald, mie-mi place mai mult This is the Life decat Let's Start a Band..
@VickdaReaper: N-am mai ascultat pana acum (varianta asta), dar e super tare remixul lui Snoop Dogg!
@VickdaReaper: N-am mai ascultat pana acum (varianta asta), dar e super tare remixul lui Snoop Dogg!
-
adixor
O melodie excelenta Pink Floyd intr-una din cele mai bune forme ale ei: Comfortably Numb - Live in concertul "The Pulse" - 1994.
Solo-ul de chitara de aici este unul din cele mai bune ever (in multe topuri este chiar pe primul loc in Greatest Guitar Solos) si este probabil cauza principala pentru care peste cativa ani nu voi mai auzi mare lucru ...
recomand tare in casti, mai ales a doua parte!
Solo-ul de chitara de aici este unul din cele mai bune ever (in multe topuri este chiar pe primul loc in Greatest Guitar Solos) si este probabil cauza principala pentru care peste cativa ani nu voi mai auzi mare lucru ...
recomand tare in casti, mai ales a doua parte!
- Chuckila
- King Meeple

Adixor, vad ca ne potrivim la gusturile muzicale (cel putin din ce vad postat pe aici).
Daca sunt 2 formatii pe care mi-as fi dorit sa le vad live in concert, acestea sunt Doors si Floyd. Floyd chiar este formatia mea de favorita all time - ei si Deep Purple erau alinarile sufletelului meu la baute. Ce vremuri ...
Probabil cel mai mare regret al meu este ca am ratat concertul Roger Waters din Budapesta
. Stiu ca nu ar fi fost Floyd at it's best, insa chiar si asa, sunt convins ca ar fi sunat MENTAL! Din cate am inteles in 2010 Waters va fi in tur cu "The Wall" doar in North America, insa in 2011 am inteles ca ar putea vizita si Europa. Si daca imi donez un rinichi, nu cred ca voi mai rata sansa de a vedea chiar si o farama din marele Pink Floyd. Si daca nu se sinchiseste omul sa vina prin Europa, sa-mi dau un cap in gura de nu imi iau nevasta si puradelul si mergem in US sa il vedem. Numa asa de ciuda, ca si asa am viza pe 10 ani.
Daca sunt 2 formatii pe care mi-as fi dorit sa le vad live in concert, acestea sunt Doors si Floyd. Floyd chiar este formatia mea de favorita all time - ei si Deep Purple erau alinarile sufletelului meu la baute. Ce vremuri ...
Probabil cel mai mare regret al meu este ca am ratat concertul Roger Waters din Budapesta
-
adixor
Pink Floyd din pacate nu va mai fi ce a fost.. geniul lui Waters + chitara si sensibilitatea lui Gilmore. Waters (care a facut totusi unul din albumele all time favourites ale mele, The Final Cut) singur nu a fost nici pe departe ceva extraordinar (de exemplu in The Wall - Live in Berlin), si nici Gilmore nu are ideile si drama/dramele lui Waters asa ca daca nu canta impreuna e trist. Daca ar fi sa aleg l-as alege pe Gilmore totusi.
Stii concertul asta? Imi place foarte mult, e foarte aproape de public, si prin faptul ca foloseste chitara rece si are si o tenta de improvizatie:
Este HD, recomand sa-l deschideti in fereastra de sine statatoare.
Stii concertul asta? Imi place foarte mult, e foarte aproape de public, si prin faptul ca foloseste chitara rece si are si o tenta de improvizatie:
Este HD, recomand sa-l deschideti in fereastra de sine statatoare.
-
adixor