Intalnire REGINA SI NEBUNUL - Nr. I - 26.11.11
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
jakkal
Intalnire REGINA SI NEBUNUL - Nr. I - 26.11.11
Dragi prieteni,
Desi suntem de mai bine de un an "pe piata", pana acum nu a fost organizata nicio intalnire marca Regina si Nebunul. Dar acest lucru se va schimba!
Va invitam la PRIMA intalnire organizata de Regina si Nebunul, impreuna cu prietenii de la Seara de Boardgames, ce va avea loc sambata, 26.11.2011, incepand cu ora 14.30!
Locatia: Cafeneaua Bratianu (in Centrul Vechi, strada Doamnei, vis-a-vis de BNR)
Daca doriti anumite jocuri pe care vreti sa le jucati, dati-ne un semn si vom incerca sa le aducem. Lista cu jocurile disponibile la Cafenea o gasitit aici
Va asteptam cu drag!
R&N si Seara de Boardgames
Desi suntem de mai bine de un an "pe piata", pana acum nu a fost organizata nicio intalnire marca Regina si Nebunul. Dar acest lucru se va schimba!
Va invitam la PRIMA intalnire organizata de Regina si Nebunul, impreuna cu prietenii de la Seara de Boardgames, ce va avea loc sambata, 26.11.2011, incepand cu ora 14.30!
Locatia: Cafeneaua Bratianu (in Centrul Vechi, strada Doamnei, vis-a-vis de BNR)
Daca doriti anumite jocuri pe care vreti sa le jucati, dati-ne un semn si vom incerca sa le aducem. Lista cu jocurile disponibile la Cafenea o gasitit aici
Va asteptam cu drag!
R&N si Seara de Boardgames
Last edited by jakkal on 21 Nov 2011, 22:06, edited 1 time in total.
-
jakkal
Re: Intalnire REGINA SI NEBUNUL - Nr. I - 26.11.11
Tot eu o sa sparg gheata
si spun ca mi-ar placea sa incerc un Wallace, daca are careva si vine sambata 
- tasurinchi
- King Meeple

Nu stiu daca reusesc sa ajung, dar, daca se intampla, cu siguranta o sa am macar un Wallace la mine 
- Chuckila
- King Meeple

Functie de cati sunteti, va recomand cu caldura un Brass pentru 4, Automobile in cazul in care sunteti 5 sau daca nu sunteti decat 3, un London.
Bineinteles, in 4-5 aveti si optiunea Steam.
Goodies, ce as baga si eu un Wallace.
Bineinteles, in 4-5 aveti si optiunea Steam.
Goodies, ce as baga si eu un Wallace.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Brass merge foarte bine şi în 3 şi Automobile în 4, dar sa nu coborati mai jos de atat.
Noi am tot facut infuzii repetate de Wallace in ultimele saptamani la Timisoara: A Few Acres of Snow, Brass, Steam, Automobile si avem pe lista Tinner's Trail si Steel Driver.
Wallace e bun si contra racelii, ca sa nu vorbesc de imunizare la lene cerebrala si "canapelism" cronic.
Noi am tot facut infuzii repetate de Wallace in ultimele saptamani la Timisoara: A Few Acres of Snow, Brass, Steam, Automobile si avem pe lista Tinner's Trail si Steel Driver.
Wallace e bun si contra racelii, ca sa nu vorbesc de imunizare la lene cerebrala si "canapelism" cronic.
- imba
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
-
jakkal
Merge si MARIA, dupa un Wallace, daca vii cu "ea"...imba wrote:Nu mai bine un Maria?
- tasurinchi
- King Meeple

Ce-a ajuns si Wallace saracul: incalzire pentru Maria... tz tz tz