Jenny's stuff

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

Re: Jenny's stuff

22 Dec 2011, 23:24

E o bijuterie de mâţă.
Dar am impresia ca e si "a giant pain in the a$$". :)

acidutzu

23 Dec 2011, 06:12

Cutia este si acum tot acolo la indelaba ei. :lol:

acidutzu

24 Apr 2012, 18:40

Draga jurnalule,

Scumpul meu stapan nu doreste moartea multor oameni, dar daca maine ar trece pe bulevard Nicoleta Luciu cu un tanc si i-ar sfarama craniul vecinei noastre, ca pe o lubenita stricata ce este, lumea lui ar fi mai buna. Ca, daca tot s-a maritat ieri nimeni pe lume, normal ca cealalta nimeni pe lume a simtit nevoia sa imparta cu noi bucuria acestui moment.
Si dimineata, si la pranz, si seara. Chiar si noaptea. Sa zicem ca la zece nu l-a deranjat ca Maruta behaia in difuzoare incat nici daca-i lua interviul in dormitorul nostru nu se auzea atat de clar.
Da' cand mi l-o trezit pe iubitul meu stapan, reumplatorul castronului cu boabe, aducatorul de apa racoroasa, pe la 11:45, cu alte behaieli (la volum 250%) despre ce crede Pepe sau daca Nicoleta era sau nu virgina cand a nascut al cincilea copil, atunci i s-a rupt firul. De nu o dat doua capete in perete si o strigat "Mai las-o dreacu', vecino, cu telenoveaua ca uite cat de mult te-a prostit! Nu e de ajuns ca te-a scapat maica-ta in cap cand erai mica si strangea bostani la C.A.P.?" (pare barbar ce face stapanul meu, dar mi-a explicat: durerea de cap dispare cu un analgezic, dar teama de a locui langa un dement care urla si se loveste de peretele tau e nepieritoare; poate maine vei fi singura cu el in lift. Cat timp stapana nu rade, comportamentul este credibil). Evident s-au auzit doar niste bombaneli, cum ca s-au mutat langa nebuni, si detaliile despre nunta au continuat la acelasi nivel. Asa ca stapanul s-a dat jos din pat si a decis sa doarma cu mine in sufragerie. Unde am stat imbratisati pana in zori de zi.

Multumesc, Nicoleta, m-ai apropiat de iubitul meu stapan!
Esti cea mai buna!
Ramai tot asa!

acidutzu

09 Jun 2012, 07:03

from http://www.boardgamegeek.com/image/1334680

VS

Ar castiga Jenny, daca in ochi i s-ar reflecta numarul 42 si nu uscatorul de rufe. :lol:

acidutzu

29 Aug 2012, 13:48

Ce am mai gasit prin arhiva. :D

Este de apreciat ca vrea sa se camufleze, dar acele cateva bobite in plus la fiecare masa isi spun cuvantul.
from http://www.boardgamegeek.com/image/1406306

In schimb si-a perfectionat puterile telechinetice. Ok mint, tot coapsele sunt de vina pentru miscarea misterioasa.
from http://www.boardgamegeek.com/image/1406307

Visatoare.
from http://www.boardgamegeek.com/image/1406308

Torturata psihic. Nu este atat de usor pe cat pare. Programat aparat - fugit dupa canapea - tasnit la momentul potrivit. :lol:
from http://www.boardgamegeek.com/image/1406309

Dornica de aventura. Cat timp nu paraseste casa protectoare.
from http://www.boardgamegeek.com/image/1406310

Mi-am ajutat fetele sa devina surori pisici...
from http://www.boardgamegeek.com/image/1406312

...insa fratele meu geaman, diabolic a avut alta idee. Foarte ciudat, dar pisicilor nu le place sa poarte caciulita cu cap de pisica. Prefera cap de om?
from http://www.boardgamegeek.com/image/1406315

acidutzu

07 Dec 2012, 07:22

Puerto Rico nu am apucat sa jucam, insa Jenny a umplut casa cu pufuletii care protejau cutia.

Oare asta este board game-ul pisicilor (jocul de podea pentru pruteni)? Daca da, atunci in ce categorie intra?

Initial pare wargame din felul cum le pandeste, le vaneaza, sare pe ele si le molfaie. Poate sa fie si abstract, vorbim doar de pufuleti. Family in nici un caz nu este pentru ca 1) nu ne invita si 2) nu ea se va chinui sa stranga jocul la finalul zilei. Nu am gasit nici un tipar in comportamentul ei, asa ca elimin varianta de a fi strategy (poate este, dar nu o duce capul sa faca o strategie). Sa fie un fel de living pufuleti game? Insa ceea ce face ea nu se cheama in nici un univers colectionare (am spus ca le molfaie, nu?).

acidutzu

11 Dec 2012, 13:04

Unele surori inteleg gresit rolul nostru in societatea umana. Imi vine sa vars! Si nu este doar de la blana.

acidutzu

27 Jan 2013, 16:11

Cate de usor este sa te iei de cei mici!
from http://www.boardgamegeek.com/image/1549028

Mai avea putin si muta geamul din loc, noroc ca fauna locala stie ca are priceperea de vanator a unei lipitori fara gura.
from http://www.boardgamegeek.com/image/1549029

Insa a devenit suspect de linistita cand prada s-a schimbat.
from http://www.boardgamegeek.com/image/1549030

E normal sa nu iti pese de ceva care poate zbura cu tine in gheare.
from http://www.boardgamegeek.com/image/1549032

criss

27 Jan 2013, 18:21

Ce cauta pescarusul acela la voi? :)

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

27 Jan 2013, 18:43

cred c-o cauta pe Jenny, s-o sperie nitel (a auzit ca n-a fost prea cuminte.. :roll: )

acidutzu

27 Jan 2013, 19:18

E de-al zonei. Sta pe aici de un an. Probabil se da la ratele de pe Herastrau.

acidutzu

Adi's stuff

01 Mar 2013, 12:34

Am preluat controlul asupra topicului lui Jenny (pentru scurta durata), nu de altceva, dar nu are rost sa umplu forumul cu intamplarile mele. Cat nihilism mai pot deserta peste lume?

Vom vedea! ;)

I, I follow...

Pe scurt.

Ieri a fost ziua sora-mii si a vrut sa mergem la stand-up, asa ca am mers.

Pe lung.

Cu trei saptamani in urma

Ne intalnim la o limonada, discutam de una, de a alta. Sora-mea ma intreaba daca am mai fost la stand-up. Ii zic ca da. Ma intreaba daca vreau sa mai merg. Ii zic ca nu, pentru ca nu-si schimba snoavele atat de des si am inceput sa le invat...Liniste...Se intoarce catre maica-mea: "Vezi! Ti-am zis ca nu vrea sa vina cu noi de ziua mea!". WTF? Logica femeilor e incredibila.

...I follow you

- Ce nor dragut!
- Imi pare banal.
- Aaaaa! Deci nu ma mai iubesti!

- Rochia asta ma face sa par grasa?
- Tu faci rochia sa para mulata.
Zbang!

Gici cine a trebuit sa-si ceara scuze pentru ca nu si-a dat seama ca "Vrei sa mergi la stand-up?" se traduce, conform dictionarului "Ce am zis eu cu adevarat! for dummies", prin "Vrei sa mergi joi, la data de, ora cutare, in clubul cutare, unde am facut deja rezervari, unde o sa ne incante vocal-instrumental barzii cutare si cutare, ca sa-mi serbez ziua, refuzul tau suparandu-ma foarte tare, printr-o seara de stand-up?". Cum de nu explodati? :?

Cu o saptamana in urma

I, I follow, I follow you...

Sunt desemnat sa-i gasesc un cadou dragut. La naiba! Board game-uri nu pot sa-i iau. Sunt in bezna. Stau si caut, de dimineata, pana-n seara. Zeci de variante, o sun pe Oana pentru confirmare, trimit poze, top 100, top 20, top 5. Ajungem la decizia finala. O gentuta draguta, cu o pisicuta draguta.

Asta primesc toate prietenele Oanei, variatii de chestii cu pisici. Eu nici nu stiu de ce caut (adica stiu, sunt casatorit) pentru ca toate variantele mele sunt trecute cu vederea. Daca ii recomand eu sa caute singura imi zice ca eu aleg cadourile cele mai frumoase. Atata timp cat, in cele din urma, ma conformez si caut ce-i place ei. Vorbesc cu fata care face gentuta si ramane sa o trimita luni.

...Deep sea baby, I follow you..

Marti

Vorbesc cu maica-mea. E tematoare ca un mic ied. Cum e la stand-up? Meee! Ce e acolo? Cum sa se imbrace? Sigur nu este o secta? Meeee!

Cum sa-i explic?
- Mai mama, mai, ii mai stii pe Stela si Arsinel?
- Da.
- Uite identic ca ei este.
- Da?
- Numai ca e amuzant!
- E bine.
- Si injura.
- Nu e bine.
- Ei, nu te injura pe tine, asa in general. Daca te rusinezi, pui palmele la urechi si faci LA!LA!LA!LA! :lol:

I, I follow...

Miercuri seara

Mesaj de pe breslo. Fata cu gentuta:
- O mai trimit? Ramburs sau platiti cu cardul?
Pour queeee!!!!
Eu, relaxat ca de fiecare data (surprinzator, dar asta se pare ca deranjeza).
- Fie, trimite-l cat mai repede. Asta e, i-l dam mai tarziu.
Oana, deja transformata in HUlk, isi freca dintii in spatele meu.
- Nu se poate asa ceva.
- Da stiu, a uitat sa trimita.
- BA NU! TE-A CALCAT IN PICIOARE.
- Esti sigura?
- Sunt foarte sigura. Trimite-i alt mail.
- De ce?
- Sa-i spui ce simti!
- Nu simt nimic.
- BA SIMTI, ITI ZIC EU CA SIMTI.
- Doar teama, dar vine din partea ta.
- BA NU! Tot timpul te-ai lasat calcat in picioare.
Pe fundal deja se auzea sirena politiei exagerarii.
Trebuie sa o punem la punct.
- Nu ai ce sa pui la punct. E simplu. Ori mai luam cadoul de la ea, ori nu-l mai luam. Orice i-ai zice e inutil, doar nu o sa stea aia sa planga sub dus pentru ca i-ai batut tu obrazul.
- Nu mai luam de la ea, dar tot ii dau mail.

Am lasat-o sa-si faca damblaua. Peste 5 minute oceanul se calmase, era tota numai un zambet, pentru ca ii aratase ei. Fete!

- Vezi pana maine sa-i gasesti alt cadou pisi. :|

One of these days Oana , one of these days!

Nici mail-ul nu l-a trimis cum trebuie pentru ca a dat reply la cel de pe breslo, asa ca ieri cel care se ocupa cu site-ul probabil a ajuns la concluzia ca am innebunit. Dar nu-i mai spun.

I, I follow, I follow you...

Ieri

Ajungem in club 99. Avem noroc si ne serveste tipa care zambeste. Cealalta se comporta de parca intrasem cu forta la ea in casa si ne &^$# in portelanurile de nunta, primite de la bunica-sa.

Atmosfera placuta. Daca nu te deranjeaza galagia, aerisirea deficitara si lipsa de orice lucru original.

Primim meniul. Privesc meniul. Intorc meniul pe toate partile. Sunt la camera ascunsa?

Prima data ma gandesc ca patronul a facut meniul asta ca sa poata angaja tipe bune, dar care abia au reusit sa termine primii patru ani de scoala in sapte ani.

Orice era la 9.9 lei. Orice, orice! Apa la 9.9. Suc la 9.9. Ciuc la 9.9. Desperados, care in lumea reala e Ciuc*3, era la 9.9. Votca, Vin, cocktail, orice, orice, orice la 9.9 lei. Asta sa fie ultima fita? Comunismul de fite? Preturi unitare, dar nesimtite, pentru ca trebuie sa pastram eticheta. Ca sa nu mai zic ca berea era la 0.333. Sa moara in chinuri cel care a inventat sticla asta.

Apoi realizez ca e club 99... preturi 9.9. Nebunie! Nici nu stiu daca sa merg in club 21. Poate sa fie berea 2.1 lei. Dar daca este 21 de lei?

...I follow you...

Se urca aia pe scena, fiecare da ce are mai bun din el. Unii rad, altii nu. Ma uit la maica-mea. Avea ochii bulbucati, ii tremura buza de jos. Nu sunt sigur, dar cred ca-si facea cruci cu limba in gura si murmura "Te lepezi de Satana! Ma lepad de Satana. Te...Ma..." Sigur viata ei s-a schimbat. Vocabularul i s-a triplat, azi poate sa mearga la servici si sa le zica colegelor "Fetelor, 69 e ala care se face cu gura, nu cand iti pui sotul sa spele butoiul de varza!". O sa fie vedeta spitalului.

...Dark room honey, I follow you.

Ca orice poveste trebuie sa inchei...cu nota de plata. Ne aduce frumos nota. Nu o bag in seama, doar am fost invitat, asa ca nu stiu cat a fost in total, cat au lasat bacsis, daca au lasat, sau nu. Si asa eu militez vehement impotriva bacsisului (o sa cred ca trebuie, pentru ca asa facem noi robotii, lucruri pentru ca trebuie, atunci cand o sa va vad - pe voi, cei care lasa - lasand bacsis si la tipa care scaneaza produsele la supermarket, la controlorul care verifica biletele, la omul care matura pe strada, sau la cel care toarna astfalt. Si ei isi fac treaba, si ei au salarii de mizerie. Cati dintre cei care citesc nebunia mea primesc bacsis pentru ca fac exact ce au in fisa postului?) asa ca incerc sa-mi pastrez tensiunea scazuta.

Dupa un timp revine. Ma asteptam, in inocenta mea, la un "multumesc" sau un "poftim restul dumneavoastra", dar nuuuuu...

- Mi-ati dat un leu in plus.

Pe bune? Mi-ati dat un leu in plus. Sa ne uitam impreuna in meniul fantastic. Sunt sigur ca v-am dat 100 de lei in plus. Ma ajuta sa-mi reamintesc de ce nu ies in lume.

Oricum asta primeste doar medalia de argint.

Aurul a fost adjudecat in Centru Vechi, unde tipul revine cu nota si ne spune sec "bacsisul nu este suficinet". Ete na! M-am ridicat, am luat toti banii si am plecat. Poate dupa ce a platit toata nota din salariul a fost mai multumit.

Cam atat, ca ma bate Jenny!
P.S.: A spus un stand-up-er ceva despre "I, I follow, I follow you" si o fredonez in continuu. Asa ca o impartasesc cu voi. :lol:

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

01 Mar 2013, 13:26

Vezi ca o sa te caute Vatmanu' ca sa-ti ceara drepturile de autor pentru utilizarea obsesiva a "I, I follow, I follow you...". ;)
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

adixor
Special Meeple
Special Meeple

01 Mar 2013, 13:47

am ajuns ca <virgula> cainele lu Pavlov, cand vad un post al lui acidutzu intai dau VP.

Apoi uneori chiar il si citesc :)

teoretic Pavlov inca ducea mancare catelului si dupa ce acesta a murit, banuiesc ca acidutzu o sa ia VP-uri de la mine si dupa ce nu o sa mai posteze pe aici :)

acidutzu

01 Mar 2013, 15:22

Ca sa-i redau topicul lui Jennica, de la ea am invatat "I, I follow, I follow you..."

from http://www.boardgamegeek.com/image/1586566

from http://www.boardgamegeek.com/image/1586567

from http://www.boardgamegeek.com/image/1586568

Este bine sa raman vegana? i se citeste in priviri. :lol:

@adixor
Mersi pentru aprecieri, dar se vede ca trebuie sa-ti maresc doza pentru ca am zeci de postari fara VP. :D

p.s.: de ce nu pot sa-mi dau singur vp? uneori mai citesc si eu ce-am scris si ma amuz. :roll:

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

01 Mar 2013, 15:42

... deci, pana la urma am avut dreptate, tot aveai un rozator ascuns in scaunul ala :lol: !
v-ati inmultit familia?! sa va fie de bine :D
nu-ti mai dau VP ca ti se urca la cap, ti-am dat mai sus(ti-as fi dat mai multe pentru mentalitatea cu bacsisul :tu: )

uff, am ajuns sa te laud, ce-o fi cu mine? :o

acidutzu

01 Mar 2013, 17:35

Poza e veche, veche. Aveam doi si ii pazea. Ciobaneasca de bloc. :lol:

Nu trebuie sa-ti fie teama sa ma lauzi, doar sunt perfect.

Post Reply

Return to “Offtopic - discutii libere”