Intalnire nationala la munte - 28-30 Mai 2010

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
Puf

Re: Intalnire nationala la munte

25 Mar 2010, 23:02

numai sa ne intelegem si la ce jocuri aducem/jucam :D ca la cata lume se strange parca vad ca ajungem sa dam cu zarul :D

had3z

29 Mar 2010, 00:31

in principiu, daca nu apare ceva neprevazut, mai puneti un +2 si de la mine ^_^

Ioana

29 Mar 2010, 09:16

had3z wrote:in principiu, daca nu apare ceva neprevazut, mai puneti un +2 si de la mine ^_^
Aha, deci ti-a placut sambata si mai vrei! :D :D

fixpix

29 Mar 2010, 11:53

22-23 e perfect pentru noi.

Mai dam o tura de confirmari si lansam comanda?

adixor

29 Mar 2010, 12:00

update:

Moeciu - 22-23 Mai 2010.
Pana acum:

Fixpix + pereche
adixor + chrislove
haretel + puf
ioana + dan
chuckila + lavinia
2 prieteni Chuckila
had3z + serena
posibil 2 prieteni ai mei

= 16 persoane. cel mai bine cred ca ar fi undeva unde avem acces nelimitat la o sala, camera mai mare sau ce o fi.
haretel? puf? ce ziceti ?

haretel

29 Mar 2010, 12:02

dc luam o pensiune intreaga (si cu atatia oameni putem face asta), o sa avem acces nelimitat la sala de la parterul ei - aia de care pomeneam mai sus
ideea e sa stim foarte sigur cati vom fi ca sa facem o rezervare ferma

Puf

29 Mar 2010, 13:53

si daca nu luam o cabana intreaga avem acces la sala de la parter...dar e posibil sa nu fim singuri in sala aceea si deci sa nu ne putem destrabala :)
odata ce confirma toata lumea eu sun la pensiune si fac o rezervare cu mentiunea ca e posibil sa se schimbe oarecum numerele...in plus sau minus - asta vom vedea pe parcurs.

adixor

29 Mar 2010, 14:15

cate locuri are pensiunea respectiva?

Chuckila
King Meeple
King Meeple

29 Mar 2010, 16:45

Pe noi + prietenii nostri sa va bazati cam 70% momentan. Pe la mijlocul lui Aprilie vom stii 90%+ daca putem veni sau nu.

Puf

29 Mar 2010, 17:14

40 locuri in cele doua cabane...una e mai mica de 15 locuri, cealalta daca matematica mea este corecta are 25 de locuri. Ambele au saloane.
Am pus si un link o pagina mai devreme la subiectul asta daca imi amintesc corect

Indy
Chief Meeple
Chief Meeple

29 Mar 2010, 18:34

In principiu as veni si eu, dar e destul de devreme sa confirm de pe acuma.
Cu sotia, evident :D

fixpix

29 Mar 2010, 19:36

S-au mai anuntat inca doi prieteni de-ai mei, dar numai prin aprilie o sa confirme. Poate e mai bine sa facem rezervarea cu o luna inainte, ca sa avem niste cifre cit de cit reale.

adixor

29 Mar 2010, 19:46

eu am mers anul trecut in mai in concediu prin tara (mai multe zone) si nu am avut probleme nicaieri cu cazarea. MAI e o luna destul de moarta din ce am vazut (de aceea am si ales-o, nu imi plac gramezi de turisti de jur imprejur, etc). Nu ar trebui sa fie probleme nici cu 1-2 sapt inainte dar nu stiu specificul zonei Moeciu dpdv turistic. Eu as alege sa mai asteptam pana pe douazeci-si-ceva aprilie si apoi sa vedem.

haretel

29 Mar 2010, 21:28

De acord cu Adixor; mai bine vedem situatia de pe la mijlocul lui Aprilie incolo

Puf

30 Mar 2010, 10:25

noi oricum mergem saptamana viitoare acolo sa dam o bicla...daca are cineva chef de un munte uichendul dupa pasti sa ma anunte - ca de avut au camere din cate am inteles azi la telefon - au.
Si ma gandeam sa si discut in principiu ce ar insemna un grup de marimea noastra asa cum e el acum in bani si facilitati :D
aaa...am uitat - P.S.: au internet wireless acolo daca va intereseaza.
Asa ca revin cu detalii pe tema asta saptamana viitoare ;)

Ioana

30 Mar 2010, 22:34

Puf wrote:au internet wireless acolo daca va intereseaza.
Interesant, dar nu stiu daca o sa avem timp de net intre atatea jocuri :D.

Puf

Re: Intalnire nationala la munte - 22-23 Mai 2010

31 Mar 2010, 00:01

am observat ca unii lucreaza in ture...am ceva experienta in domeniu si uneori lucram de pe unde ma aflam...am colegi care au lucrat intens de la bulgari :)) asa ca poate le e mai usor ;) - asa mai convingem lume

chrislove

18 Apr 2010, 22:49

am stat 6 zile la vila respectiva, e super misto, f. curat, locatie f. frumoasa, gazda f. amabila, loc f.frumoas de stat la aer, in foisor sau in leagane :)

o miiica problemutza ar fi 1-2 km de strada cam plina de gropi pana la moeciu de sus, dar nu cred ca e o problema mojora, atata timp cat nu cred ca o sa avem timp sa ne plimbam f. mult cu masina :)

de abia astept sa revin

Ioana

19 Apr 2010, 08:14

Cred ca ar trebui sa incepem pregatirile de pe-acuma (confirmari, rezervare, cine ce aduce etc.) nu de alta dar parca vad ca in ultima saptamana o sa fie cam haos si n-o sa avem timp sa punem toate detaliile la punct...

P.S. Chrislove, daca vila respectiva ne ofera conditii foarte bune, problemuta drumului nu mi se pare atat de deranjanta incat sa nu mai stam acolo.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

19 Apr 2010, 09:41

Tocmai am primit o invitatie la nunta pe 22 Mai. Se pare ca numai ce s-au eliberat cele 4 locuri "rezervate" pe numele nostru :(

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”