Intalnire nationala la munte - 28-30 Mai 2010
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
Puf
Re: Intalnire nationala la munte
numai sa ne intelegem si la ce jocuri aducem/jucam
ca la cata lume se strange parca vad ca ajungem sa dam cu zarul 
-
had3z
in principiu, daca nu apare ceva neprevazut, mai puneti un +2 si de la mine ^_^
-
Ioana
Aha, deci ti-a placut sambata si mai vrei!had3z wrote:in principiu, daca nu apare ceva neprevazut, mai puneti un +2 si de la mine ^_^
-
fixpix
22-23 e perfect pentru noi.
Mai dam o tura de confirmari si lansam comanda?
Mai dam o tura de confirmari si lansam comanda?
-
adixor
update:
Moeciu - 22-23 Mai 2010.
Pana acum:
Fixpix + pereche
adixor + chrislove
haretel + puf
ioana + dan
chuckila + lavinia
2 prieteni Chuckila
had3z + serena
posibil 2 prieteni ai mei
= 16 persoane. cel mai bine cred ca ar fi undeva unde avem acces nelimitat la o sala, camera mai mare sau ce o fi.
haretel? puf? ce ziceti ?
Moeciu - 22-23 Mai 2010.
Pana acum:
Fixpix + pereche
adixor + chrislove
haretel + puf
ioana + dan
chuckila + lavinia
2 prieteni Chuckila
had3z + serena
posibil 2 prieteni ai mei
= 16 persoane. cel mai bine cred ca ar fi undeva unde avem acces nelimitat la o sala, camera mai mare sau ce o fi.
haretel? puf? ce ziceti ?
-
haretel
dc luam o pensiune intreaga (si cu atatia oameni putem face asta), o sa avem acces nelimitat la sala de la parterul ei - aia de care pomeneam mai sus
ideea e sa stim foarte sigur cati vom fi ca sa facem o rezervare ferma
ideea e sa stim foarte sigur cati vom fi ca sa facem o rezervare ferma
-
Puf
si daca nu luam o cabana intreaga avem acces la sala de la parter...dar e posibil sa nu fim singuri in sala aceea si deci sa nu ne putem destrabala 
odata ce confirma toata lumea eu sun la pensiune si fac o rezervare cu mentiunea ca e posibil sa se schimbe oarecum numerele...in plus sau minus - asta vom vedea pe parcurs.
odata ce confirma toata lumea eu sun la pensiune si fac o rezervare cu mentiunea ca e posibil sa se schimbe oarecum numerele...in plus sau minus - asta vom vedea pe parcurs.
- Chuckila
- King Meeple

Pe noi + prietenii nostri sa va bazati cam 70% momentan. Pe la mijlocul lui Aprilie vom stii 90%+ daca putem veni sau nu.
-
Puf
40 locuri in cele doua cabane...una e mai mica de 15 locuri, cealalta daca matematica mea este corecta are 25 de locuri. Ambele au saloane.
Am pus si un link o pagina mai devreme la subiectul asta daca imi amintesc corect
Am pus si un link o pagina mai devreme la subiectul asta daca imi amintesc corect
- Indy
- Chief Meeple

In principiu as veni si eu, dar e destul de devreme sa confirm de pe acuma.
Cu sotia, evident
Cu sotia, evident
-
fixpix
S-au mai anuntat inca doi prieteni de-ai mei, dar numai prin aprilie o sa confirme. Poate e mai bine sa facem rezervarea cu o luna inainte, ca sa avem niste cifre cit de cit reale.
-
adixor
eu am mers anul trecut in mai in concediu prin tara (mai multe zone) si nu am avut probleme nicaieri cu cazarea. MAI e o luna destul de moarta din ce am vazut (de aceea am si ales-o, nu imi plac gramezi de turisti de jur imprejur, etc). Nu ar trebui sa fie probleme nici cu 1-2 sapt inainte dar nu stiu specificul zonei Moeciu dpdv turistic. Eu as alege sa mai asteptam pana pe douazeci-si-ceva aprilie si apoi sa vedem.
-
haretel
De acord cu Adixor; mai bine vedem situatia de pe la mijlocul lui Aprilie incolo
-
Puf
noi oricum mergem saptamana viitoare acolo sa dam o bicla...daca are cineva chef de un munte uichendul dupa pasti sa ma anunte - ca de avut au camere din cate am inteles azi la telefon - au.
Si ma gandeam sa si discut in principiu ce ar insemna un grup de marimea noastra asa cum e el acum in bani si facilitati
aaa...am uitat - P.S.: au internet wireless acolo daca va intereseaza.
Asa ca revin cu detalii pe tema asta saptamana viitoare
Si ma gandeam sa si discut in principiu ce ar insemna un grup de marimea noastra asa cum e el acum in bani si facilitati
aaa...am uitat - P.S.: au internet wireless acolo daca va intereseaza.
Asa ca revin cu detalii pe tema asta saptamana viitoare
-
Ioana
Interesant, dar nu stiu daca o sa avem timp de net intre atatea jocuriPuf wrote:au internet wireless acolo daca va intereseaza.
-
Puf
Re: Intalnire nationala la munte - 22-23 Mai 2010
am observat ca unii lucreaza in ture...am ceva experienta in domeniu si uneori lucram de pe unde ma aflam...am colegi care au lucrat intens de la bulgari
) asa ca poate le e mai usor
- asa mai convingem lume
-
chrislove
am stat 6 zile la vila respectiva, e super misto, f. curat, locatie f. frumoasa, gazda f. amabila, loc f.frumoas de stat la aer, in foisor sau in leagane 
o miiica problemutza ar fi 1-2 km de strada cam plina de gropi pana la moeciu de sus, dar nu cred ca e o problema mojora, atata timp cat nu cred ca o sa avem timp sa ne plimbam f. mult cu masina
de abia astept sa revin
o miiica problemutza ar fi 1-2 km de strada cam plina de gropi pana la moeciu de sus, dar nu cred ca e o problema mojora, atata timp cat nu cred ca o sa avem timp sa ne plimbam f. mult cu masina
de abia astept sa revin
-
Ioana
Cred ca ar trebui sa incepem pregatirile de pe-acuma (confirmari, rezervare, cine ce aduce etc.) nu de alta dar parca vad ca in ultima saptamana o sa fie cam haos si n-o sa avem timp sa punem toate detaliile la punct...
P.S. Chrislove, daca vila respectiva ne ofera conditii foarte bune, problemuta drumului nu mi se pare atat de deranjanta incat sa nu mai stam acolo.
P.S. Chrislove, daca vila respectiva ne ofera conditii foarte bune, problemuta drumului nu mi se pare atat de deranjanta incat sa nu mai stam acolo.
- Chuckila
- King Meeple

Tocmai am primit o invitatie la nunta pe 22 Mai. Se pare ca numai ce s-au eliberat cele 4 locuri "rezervate" pe numele nostru