Prima grupa a numit-o "jocuri pentru care te-ai trezi la 3 dimineata".
A doua a fost "jocuri pentru care te-ai trezi la 8 dimineata".
Si ultima e "jocuri pentru care te-ai trezi".
Jocurile din prima grupa sunt in numar de 7 si primesc 3 puncte fiecare.
Jocurile din a doua grupa sunt in numar de 2 x 7 si primesc 2 puncte fiecare.
Jocurile din cea de-a treia grupa sunt in numar de 2 x 2 x 7 + 1 si primesc un punct fiecare.
In total, 50.
Mai intai situatia pe grupe, asa cum am realizat-o in mod absolut independent si pentru care garantam cu toate prezentele divine ce ne-au supravegheat si inspirat. Jocurile alese de mine sunt in prima coloana, cele alese de suf sunt in cea de-a doua:

Din perspectiva noastra, in 2011 cele mai bune jocuri pe care le-am incercat si pe care vi le recomandam la orice ora din zi, noapte sau crepuscul, in orice emisfera si in orice conditii climaterice, sunt:

Spre surprinderea mea, exista un singur joc care a primit 5 puncte, adica a fost in prima grupa la unul dintre noi si in grupa a doua la celalalt. Pentru jocul asta va puteti trezi si la 3 jumate dimineata, nu e musai la 3. Si aveti voie sa alegeti versiunea care va convine.

In schimb, sunt multe jocuri care au obtinut in total cate 4 puncte, acestea sunt jocurile pe care vi le recomandam din suflet oricand. Dar nu la 3 dimineata. Si nu in emisfera sudica.

In categoria urmatoare sunt jocuri pe care vi le recomandam cu draga inima. Dar nu la 3 dimineata. Si nu in emisfera sudica. Sau cand aveti bilete la concertul formatiei preferate.

A mai ramas sa facem mentiuni foarte speciale pentru jocurile ce au primit 2 puncte:

Dar atentie, sa nu credeti cumva ca acestea sunt jocurile slabe. Nicidecum. In ce ma priveste, in 2011 am jucat vreo 60 de jocuri care sunt mai slabe decat acestea, si suf a jucat vreo 140. Deci sunt bune. Doar ca nu la fel de bune ca restul "cremei".

Si asteptam comentarii pe marginea celor prezentate mai sus.