Sunt pasionat de boardgames insa nu prea am cu cine sa le joc. (foarte probabil nu e o situatie noua in lumea boardgame-urilor). Ma entuziasmez foarte tare cand vad review-uri, cumpar jocurile si apoi ma uit la ele in raft. In grupul meu de prieteni/familie am persoane carora le plac jocurile insa ori sunt mai mereu ocupati ori nu prea au chef. Sunt oarecum satul sa trag de ei sa jucam ceva si sa ii simt ca joaca doar ca sa imi faca mie pe plac. (am un mic grup cu care ma simt excelent cand joc insa o data pe luna parca e prea putin
Ideea threadului este sa gasesc oameni cu care sa joc
Stiu ca exista intalniri saptamanale si am fost in cateva randuri, mi-a placut, insa ideea e ca acolo oamenii vin deja grupuri si stiu dinainte ce vor sa joace, nu pot eu sa vin sa ma bag peste ei.
Ideea e urmatoarea, sa ne organizam un pic, alegem un joc fixam intalnirea si jucam, simplu. Eu, spre exemplu as vrea sa incerc niste jocuri un pic mai lungi si mai complicate cum ar fi Eclipse, Game of Thrones sau Urban Sprawl dar sunt deschis la alte propuneri.
Ca locatie, aceasta poate fi la o ceainarie care deja organizeaza seri de boardgames, chiar daca nu merge fix in serile alea, presupun ca nu ne goneste nimeni. Btw eu sunt din Bucuresti deci ideal ar fi ca toti sa fim din Bucuresti
Ma rog, cam asta ar fi ideea, sper ca nu suna prea jalnic in sensul "i need a friend". Daca sunteti pe aceeasi lungime de unda cu mine postati si poate iese o joaca.