In asteptarea jocurilor

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc
Post Reply
Mono
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Cylon Leader

In asteptarea jocurilor

10 Mar 2012, 17:21

Acum 10 zile am dat comanda pentru cateva jocuri, si astept cu nerabdare sa-mi vina. Mai ales Twilight Struggle, care mi s-a parut genial, din scurta partida in care am fost calcat in picioare de URSS. Cu prilejul achizitiei acestor jocuri mi-am adus aminte si de niste carti pe care vroiam sa mi le iau si tot amanasem. Si m-am gandit ca dupa investitia in jocuri, merge si cu cartile. Amandoua fac bine in acelasi loc: la cap.
Asadar, dupa mai multe eforturi sa obtin si un deal bun pentru ce vroiam, dupa ce mi-au zis ca nu se gaseste, ieri dupa-amiaza am ridicat de la posta pachetul. Si aratau foarte frumos asa negre si lucioase.
from http://www.boardgamegeek.com/image/1259913

Ultimele zile am citit regulamentul de la Arkham Horror, si... stie toata lumea ca e... HORROR :) Asa ca acuma vreau sa-mi refac creierasele :)

acidutzu

Re: In asteptarea jocurilor

10 Mar 2012, 18:08

Felicitari pentru carti! :tu:
Putina lectura prinde intodeauna bine si nimeni nu a murit de supradoza de carti (desi avem niste monstrii langa care nu e bine sa stai in caz de cutremur :D ).
Avem si noi "Istoria credintelor si ideilor religioase", insa eu am preferat
enciclopedia religiilor.jpg
pentru abordarea diferita a temei.

criss

10 Mar 2012, 19:13

Ultima carte comandata de mine (e inca pe drum) este:

Image

alia
Special Meeple
Special Meeple

11 Mar 2012, 08:43

Ultimele carti comandate:

Image

Image

Image

History rules:)

Mono
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Cylon Leader

11 Mar 2012, 09:04

Ce mult imi place, ca ati postat si voi carti. Mai puneti. Eu am prins curaj sa va recomand doua carti pe care le-am citit anul trecut, mi-au placut enorm si le-am imprumutat catorva prieteni si lor le-au placut, si mamei si bunicului.

from http://www.boardgamegeek.com/image/1260484

Pe langa cartile acestea mai am cateva de prof. Teodorescu, dar sunt mai tehnice, despre marketing politic si manipulare. Pe prof. Teodorescu sigur l-ati vazut la TV.

Post Reply

Return to “Offtopic - discutii libere”